Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnnturk 2 saatir canlı yayın yapıyor:)

aslında söylenecek çok şey var da ülkemizin içinde bulundugu durum malum."söyleyecegim herşey mahkemede alehime delil olarak kullanılabilir" diyerek özetlemek istiyorum kısaca.

mahkeme kararıyla malesef kapandı :D yakında cok yakında türkiye geneli olacak bu sansür. dünyanın en pahalı internetini kullandıgımız halde böyle sansürler koyuyor be :D katılanlar likee . :D katılmayanlar sessiz kalsn lütfen. eminim dns de cözüm olmiycak onuda önlüyecek erdoğan amca . :D :D

giremeyenler dns ayarlarını
4.2.2.4
4.2.2.6
olarak değiştirip girebilirler :D :D :D

Devlet değil hükümet... Ayrıca yalan yanlıs bilgi çoğaldıysa bunu gezici diye nitelendirdiklerinde yaptı (yapanlar oldu evet) diğer kesimde haddiyle fazlasını yaptı bence adil davran yazılarında kardeşim

pardon kardeşim sonradan farkedip direkt düzelttim .. valla ben adil olduguma ınanıyorum ıkı tarafın'da sucu olabılır fakat onemlı olan yalan yanlıs bılgılerın yayınlanıp insanları kandırarak sokaklara cıkartanların tek amacının ulkeyi karıstırmak oldugunu cok ıyı bılıyorum .

:D hocam gezi parkın'da ınsanları twitlerle ayaklandırma sucuyla alınana 30 40 ksı ıcınde ayaklandılar haberlerde gormussunuzdur .. halbu ki o insanlar yalan yanlıs bılgılelerı twitter'da ve facebook'da paylasarak ınsanları ayaklandırıyordu .

abi söylemeyim diyorum ama dayanamadım bak yine,eger birisi ortalıgı karıştırıyor,ayaklandırıyorsa en başta hükümetin başındaki adam yapıyor bunu.normalde gergin ortamlarda bi ülkenin başındaki yönetici insanları sakinleştirir,bizimki birbirlerine girsin diye ugraşıyor.e karşı tarafta dünden razı,o böyle diyorsa bizde bizimkilere diyelim diyorlar sonra olan oluyor :)

ikiside benim semtimde oturan cocuklardı konuyla ne alakası var ?

Bunların doğruluğunu medya'dan değil Sosyal medyadan öğrendik de bizler belki sizde ölen kişilerin bile nasıl karalandığı görmüşsünüzdür ve sosya medyanın gücünü anlamışsınızdır sanmıştım.. siz olumsuz örnek vermişsiniz bende olumlu örnek verdim sadece. olaya bakış açıları iyiyi kötü kötüyü iyi yapabiliyor. ve bazıları gerçeklerin görülmemesini isteye biliyor malesef neyse iyi geceler hocam.

dnsleride engellerler yakında x sitelerinde olduğu gibi :)

Gerçi twitter insanların örgütlenme yuvası olmuştu. İyi oldu kapattıkları diyeceğimde diyemiyorum gelirimi oradan destekliyordum :)

abi söylemeyim diyorum ama dayanamadım bak yine,eger birisi ortalıgı karıştırıyor,ayaklandırıyorsa en başta hükümetin başındaki adam yapıyor bunu.normalde gergin ortamlarda bi ülkenin başındaki yönetici insanları sakinleştirir,bizimki birbirlerine girsin diye ugraşıyor.e karşı tarafta dünden razı,o böyle diyorsa bizde bizimkilere diyelim diyorlar sonra olan oluyor :)

Edit : Devamı halinde 15 gün uzaklaştırma alacaksınız

YtKoRaY kaldırıldı.

Edit

Arkadaşlar CNNTurk'u eğer izliyorsanız Serdar Tuncer tam'da benım demek istediğimi dedi valla ...

Yönetici arkadaşlardan ricam karşılıklı atışma kötü söz ve karşılıklı siyasi atışmalar olmadığı sürece konuda işlem yapmayın.Bu yazdıklarım dahilinde ve forum kurallarına aykırı durumlarda mesaj yazanlar olursa,haklı yada haksız karşılıklı mesaj (siyasi,hakaret,kışkırtma,vs gibi)düellosuna giren arkadaşları 15 gün süre ile uzaklaştırın.Bunuda burdan dostlarımızın önünde belirtmek istedim.

Twitter'in kapatılmasına gelince.

Hiç Twitter kullanmayan birisi olarak bi kaybım yok ancak yapılan iş pek düzgün bir iş değil tasvip etmiyorum.Haklı yada haksız onu bilemem kendi boyunlarına vebali ama her ne olursa olsun bunun cezasını millete ödetmeyi,herşeyi vatandaşın üstünde denemeyi bırakmalılar artık.

diyecek çok şeyim var ama burada denmiyor ... ah ülkem ah ne hallere geldi

Hiç Twitter kullanmayan birisi olarak bi kaybım yok ancak yapılan iş pek düzgün bir iş değil tasvip etmiyorum.Haklı yada haksız onu bilemem kendi boyunlarına vebali ama her ne olursa olsun bunun cezasını millete ödetmeyi,herşeyde vatandaşın üstünde denemeyi bırakmalılar artık.

Oylar Serkan üstada, dağılın :) Abi Twitter kullansan sen baya takipçin olur bu arada, seni Ankara'dan muhtar çıkarırız bir köyden ikametgahları taşıyıp, belediye başkanı falan zor ama :)

YtKoRaY son uyarımdır.

Tam da sosyal medya hesaplarını bağladık takipçi fln da vardır.
Youtube dokunmasalar bari.

hocam ben türkiyede hatta olayların merkezin'de yasıyorum .. fakat ben anlamamısım sokaklara çıkıp yakıp yıkmayı halkın malına mulkune zarar vermeyı anlatırsanız gerçekden cok sevinirim . Teşekkürler ...
karşılıklı alıntı yaparak tartışmaya girmeyelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri