Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzülerek söylüyorum ki bu konudan çok banlanan arkadaş olucak. Konu ile ilgili görüş bildirmek gibi şeyler yapmayacağım. Allah'ım sonumuzu hayır eylesin :)

Tr'de şu ana kadar kaç site yasaklandı bilmiyorum.
Şu ana kadar girilemez denen tüm sitelere Girdim, Girmeyede devam ediyorum.

Mesele şuki, Site yasaklayıp TR'yi İnsan Hakları-Özgürlükler vs gibi kategoriye alan bölümlerde Gelişmişlik seviyemizin Sürekli birkaç seviye düşerek 3. sınıf dünya ülkesine dönüşmemiz.
Buda malesef Demokratik bir ülke olmadığımızın kanıtıdır.
( yazar burda sadece tespit yapmıştır )

Resmi olarak açıklandığından haberim yok.. Bildiğim şu an normal olarak giriş yapılabildiği...
yok hocam gitti twitter :D ama asıl mesele twitter kapanması değil. ÖZGÜRLÜĞÜN KISITLANMASI acaba hangi nedene dayanarak kapattı bunu düşünmek lazım

4 ayrı mahkeme tarafından engellenmiş :) Daha da açılmaz herhalde..

DNS olmayınca girilmiyor harbiden, kullanmıyordum ben iyi olmuş. :P

alıntı yaptığınız anlarda tartışma içerisine giriyorsunuz .buna dikkat ederseniz biz de rahat ederiz:D

hocam sadece ufak tefek bırseyler soylıcem daha'da yazmıcam lutfen konuyu kapatalım ..

1 - Bir Kürtaj , Alkol ve İnternet Gibi Yasaklar Dünyanın Çogu Ulkesin'de Vardır ...

2 - Siz Sokağa Çıkan Halk'a Saygı Duyarım Demişsiniz Aynen Katılıyorum Eylem Yapmak Her Kişinin Özgürlüğüdür . Fakat Eğer Eylem Yapan Halkın Malına Mülküne Hatta Canına Kast Ediyor'sa Saygu Duymam Usttune Usttun Karşı Çıkarım ve Bir Hükümetin Amaçların'dan Birsi'de Otoriteyi Saglamakdır . Eylem Yapanlar Bankaları Yaksın Otobuslerın Camlarını Indırıp Yaksın Mılletın Dukanına Saldırsın Fakat Hukemet Bırsey Yapınca Mudahale Edince Suclu Olsun ...

3 - Küfür Etme Özgürlüğü'de Dahil Demişsiniz Fakat Yoldan geçen 10 yaşında ki birisi size küfür etse kulagını cekersenız fakat mılyonlar bu ülkenin başkanına kufur ederken özgürlük oluyor ..

şimdi sen burda 1. başlarsın 10000. tane sebeb yazarsın sorun degil. bende sana karsılıklı 10000 tane sebeb yazarım bu konu bitmez mevzu uzar.

konuya objetktiv bi şekilde bakabilecekmisin ?

Demokrasiler, kamudan gelen farklı sesler (görüşlerle) güçlenir.Bağımsız ve kısıtlı olmayan medya demokratik, açık toplumların temel unsurudur ve aynı zamanda resmi olarak şeffaflığın ve hesaba çekilirliği garantiye alır"

yani DEMOKRASI demi yaşamak istiyorsun yoksa iran mı olmak istiyorsun ? (şimdiki iran)

Bazı arkadaşlar "Twitter ve Facebook falan kullanmıyorum, o yüzden benim için sorun yok" diyor. Eyvallah kimseyi ilgilendirmez; ama buradaki sorun kişinin özgürlük haklarının kısıtlanması, forumda anlatılmak istenen bu. Temel insan haklarından birinin kısıtlanması, hala ülke demokrasisi adına nerede olduğumuzu çok iyi gösteriyor bence.

Sizler her zaman "twitter kullanmış efsane nesil" olarak kalacaksınız :D :D :D

Engellemeyi bile beceremiyorlar :)
Bendede hala giriliyor hatta devletin yurdunda

TİB'den konuyla ilgili açıklama geldi. Twitter'a erişim İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kararı doğrultusunda kapatılmıştır.

Engellemeyi gayet iyi beceriyorlar.. Bölge bölge engelleniyor ilk bize vurdu sabaha kadar vurmayanlarada vuracaktır. Etkisi yavaş yavaş hissedilecek

yok hocam gitti twitter :D ama asıl mesele twitter kapanması değil. ÖZGÜRLÜĞÜN KISITLANMASI acaba hangi nedene dayanarak kapattı bunu düşünmek lazım

Neden Şöyle belirtilmiş :
Akşam saatlerinde Başbakanlık Basın Müşavirliği açıklama yaparak Twitter yetkililerinin duyarsız kaldığını açıkladı. ‘Bazı linklerin Twitter’dan çıkarılması’ konusunda Twitter yetkililerinin karşılık vermediğini açıklayan Başbakanlık Basın Müşavirliği Twitter’ın karşılık vermemesi durumunda Twitter’e erişimin engellenebileceğini bildirmişti.

diye bir şey okudum. Neye duyarsız kaldılar,cevap bazılarının hoşlanmadığı yazı ve linkler.. Herkesin özgür düşünce ve fikri bunu söyleme özgürlüğü yok demek ki! (saygı çerçevesini aşanlar hariç)

Ekleme: Aynı durum youtube ve facebook içinde geçerli. Twitter engellenirse bu youtube ninde yolunu açar

edit neyse ceza gelmeden konudan uzaklaşayım :)

Yasağı destekleyenleri okuyup güleceğim bir konu sadece,başka da birşey yazmam buraya.

gülmek hhiç aklıma gelmezdi acayip moralim bozuktu twitter kullanmıyorum halde!!! allah ta seni güldürsün :D

xJmblq.jpg

Vay be adamın ağzında patladı laf :D :D

Twitter kapanmasını savunanlar yarın youtube kapanırsa ne olacak? hoş biz her türlü gireriz orası sorun değilde sadece düşünün ben kullanmıyordum zaten huahashoa yapmayın.

Neden Şöyle belirtilmiş :
Akşam saatlerinde Başbakanlık Basın Müşavirliği açıklama yaparak Twitter yetkililerinin duyarsız kaldığını açıkladı. ‘Bazı linklerin Twitter’dan çıkarılması’ konusunda Twitter yetkililerinin karşılık vermediğini açıklayan Başbakanlık Basın Müşavirliği Twitter’ın karşılık vermemesi durumunda Twitter’e erişimin engellenebileceğini bildirmişti.

diye bir şey okudum. Neye duyarsız kaldılar,cevap bazılarının hoşlanmadığı yazı ve linkler.. Herkesin özgür düşünce ve fikri bunu söyleme özgürlüğü yok demek ki! (saygı çerçevesini aşanlar hariç)

Ekleme: Aynı durum youtube ve facebook içinde geçerli. Twitter engellenirse bu youtube ninde yolunu açar
Yine yanlış hamle...
Son bir saatte 829.633 adet Türkçe tweet atıldı. Twitter TR, tarihin en kalabalık ve aktif gecelerinden birini yaşıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri