Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler TC basbakanini devleti milleti asagilayici siyaset kokan mesaj yazani banlarim !

Herkes fikrini yazabilir saygi cercevesinde.

Bence bu bir göz dağı.. Hem twitter hem de kişiye yönelik. Bak twitter bizi sallamıyon şu şu şu yazıları engelle sil şu paylaşımları kaldır. Yoksa biz ülkemizde sizi engelleriz. Bunları yapanları da engelleriz kurunun yanında yaşta yanar.
ee sonuç: Yahu teknoloji çağındayız. Biz ve engel :D Gülüyorum buna!

acun un dediği gibi; karşılıklı diyaloğa girmiyoruz,sorun kalmıyor...:D

Bence bu bir göz dağı.. Hem twitter hem de kişiye yönelik. Bak twitter bizi sallamıyon şu şu şu yazıları engelle sil şu paylaşımları kaldır. Yoksa biz ülkemizde sizi engelleriz. Bunları yapanları da engelleriz kurunun yanında yaşta yanar.
ee sonuç: Yahu teknoloji çağındayız. Biz ve engel :D Gülüyorum buna!
bence nabız yokluyor hocam... ama bu kararından da dönmez bence artık

---------- Mesaj saat 01:39:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:17 civarında gönderildi. ----------

Tc başbakanını ifadesini sil diğerleri kalsın

Siyaset yapma diyorsun siyaset yapıyorsun.
aynen arkadaşa katılıyorum

Şaka maka dns ye o kadar yapışmışız ki forum olmasa twitter'ın kapandığından haberimiz olmayacak şaşkınlığımı cidden atamıyorum garip bir gece :)

4-5 yil öncesinde youtube ile sürekli bu sorunu yasiyorduk.Sadece youtube olsa neyse, bazi online oyunlara bile giremiyorduk. Twitteri siyasi grup cok kullandigi icin haber haline gelmis. O dönemde youtube dns girisleri kapandiginda herkes iyi oldu gözüyle bakarken, Twitter olunca sekil degisti :) Fakat unutmayim hic bir secimden önce, böyle birsey yapmak hic bir parti istemez.Secimler ugruna amaclar birbirlerine oy kaybettirmek. (AKP ve CHP iki tarafdanda degilim. Gözlemledigim kadariyla durum bundan ibaret.) Siz siz olun varsa hesabiniz oyla, demokrasiyle halletmeye calisin.

hocam sadece ufak tefek bırseyler soylıcem daha'da yazmıcam lutfen konuyu kapatalım ..

1 - Bir Kürtaj , Alkol ve İnternet Gibi Yasaklar Dünyanın Çogu Ulkesin'de Vardır ...

2 - Siz Sokağa Çıkan Halk'a Saygı Duyarım Demişsiniz Aynen Katılıyorum Eylem Yapmak Her Kişinin Özgürlüğüdür . Fakat Eğer Eylem Yapan Halkın Malına Mülküne Hatta Canına Kast Ediyor'sa Saygu Duymam Usttune Usttun Karşı Çıkarım ve Bir Hükümetin Amaçların'dan Birsi'de Otoriteyi Saglamakdır . Eylem Yapanlar Bankaları Yaksın Otobuslerın Camlarını Indırıp Yaksın Mılletın Dukanına Saldırsın Fakat Hukemet Bırsey Yapınca Mudahale Edince Suclu Olsun ...

3 - Küfür Etme Özgürlüğü'de Dahil Demişsiniz Fakat Yoldan geçen 10 yaşında ki birisi size küfür etse kulagını cekersenız fakat mılyonlar bu ülkenin başkanına kufur ederken özgürlük oluyor ..

Hocam bakın yanlış anlamayın benim sizin düşüncenizle ilgili bir problemim yok benim asıl problemim ben ve benim gibi düşünen insanların yanlış yoldaymışım gibi lanse edilmesi herkesin düşünce özgürlüğü var yani ben twitter kapatılmasın dediğimde nasıl ki kandırılmış olmuyorsam siz de twitter kapatılsın dediğiniz de kandırılmış olmazsınız burada anlaştığımızı düşünüyorum.

1 - Bir Kürtaj , Alkol ve İnternet Gibi Yasaklar Dünyanın Çogu Ulkesin'de Vardır

Hocam kanunlar halka göre şekillenir örnek veriyorum siz kadının olmadığı bir toplumda doğurmak ve kürtaj yaptırmak yasak diye bir kanun koyabilir misiniz?
Suç kanunlarını dışarıda tutarak söylüyorum bunu ama toplumu ilgilendiren konular halk tarafında ya referanduma çıkarılır yada herkesimi temsil eden bir meclis tarafından ortak karar sonucu alınır.Yukarıda örnek olarak verdiğim kanunların tümü hükümetimizin oy çoğunluğu sağlamasıyla geçirildi.Sorun burada bir kesimin %80'i içki içmiyor %20'si içki içiyor diyelim %80 içki içmiyor diye ben içkimi sabah erkenden almak zorunda mıyım? Azınlık çoğunluğa hükmederse bu darbe girişimi olur ama çoğunluk azınlığa hükmederse bu da demokrasi olmaz.

2 - Siz Sokağa Çıkan Halk'a Saygı Duyarım Demişsiniz Aynen Katılıyorum Eylem Yapmak Her Kişinin Özgürlüğüdür . Fakat Eğer Eylem Yapan Halkın Malına Mülküne Hatta Canına Kast Ediyor'sa Saygu Duymam Usttune Usttun Karşı Çıkarım ve Bir Hükümetin Amaçların'dan Birsi'de Otoriteyi Saglamakdır . Eylem Yapanlar Bankaları Yaksın Otobuslerın Camlarını Indırıp Yaksın Mılletın Dukanına Saldırsın Fakat Hukemet Bırsey Yapınca Mudahale Edince Suclu Olsun ...

Bakın bu konuda sizden farklı düşünmüyorum kamu malına,kamu canına kast eden kim varsa emniyet güçleri gereken herşeyi yapmalıdır ama bunu yaparken suçsuz kesimi unutmamalıdır o kadar insan öldü bu insanların hangisi kamu malına zarar vermiş hangisi kamu malına zarar verirken öldürülmüş?

3 - Küfür Etme Özgürlüğü'de Dahil Demişsiniz Fakat Yoldan geçen 10 yaşında ki birisi size küfür etse kulagını cekersenız fakat mılyonlar bu ülkenin başkanına kufur ederken özgürlük oluyor ..[/QUOTE]

Ben küfür etmek özgürlüktür demiyorum benim demek istediğim sizin tabirinizle 10 yaşındaki bir çocuk bana küfür ederse ben sadece o 10 yaşındaki çocuğun kulağı çekerim çevremdeki tüm 10 yaşındaki çocukların kulaklarını çekmem

Cevrim disi yorumlari takip ediyordum ancak birkac cumle yazmadan duramayacagim. Gezi eylemcileri ekmek alan cocuk catisi altinda bir cocukla twitter eylemlerine son surat devam ediyorlardi. Yuksek takipli sayfalarim olsada karari yerinde buluyorum. Siyaset yapmiyorumla baslayan cumlelerin yuzde doksan besi siyasetin tillahini yapiyor. Ve bu forumdaki siyasi dusunce bellidir ytkoray basta olmak uzre sol dusuncededir ama farkli dusunceye tahamul edemedigi icin kisileri bloklamak hic hos degil biraz anlayis lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri