Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Melih başgan, dns değiştirip twittere girmeye devam ediyor.Yok böyle komedi
Başbakanı, twitteri kapatıyor, başganımız kaçak yollardan twittere giriyo. Bu nasıl bir bağımlılıktır anlamadım ki .....
![]()
Twitter sansür amaçlı kapatılmadı. Her türlü hukuksuz işlerin yapıldığı bir yerden hak mağdurları için deliller istendiğinde Twitter yönetimi bu delilleri vermiyor. Üstelik bazı ülkelere veriyor bazılarına vermiyor. Yani Twitter yönetimi keyfi davranıyor, Türkiyeyi ciddiye almıyordu.
Başbakan Erdoğan daha önce Twitter yönetimini uyarmasına rağmen Türkiyeyi ciddiye almadılar. Kısacası hak ettiler.
Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twittera yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitterdan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiyeyi takmıyor.
ABD'de Obama'ya küfür eden en az 2 yıl hapis cezası alıyor. Türkiye'de twitter üzerinden Başbakan'a küfür edince ÖZGÜRLÜK oluyor!
"ABD yasaları, Twitter'a gerekli durumlarda güvenlik güçlerine bilgi verme sorumluluğu yüklüyor. Şirket de bu kapsamda bir mahkeme kararı olması halinde mesajlar, DM'ler, fotoğraflar gibi kişisel bilgileri güvenlik birimleriyle paylaşabileceğini belirtiyor. Ama iş Türkiye'ye gelince, Twitter dokunulmaz oluveriyor, hukuk tanımıyor, insanlar istediği suçu twitter üzerinden işleyip hesap vermiyor. Ne zaman twitter yetkilileri Türk yasalarına uymayı kabul edip, ihtiyaç halinde hukuk kuralları çerçevesinde bilgi paylaşımına yaklaşır, o zaman twitter tekrar kullanıma açılır."
Kusura bakmayın ama T.C. Devleti, muz Cumhuriyeti değildir!
Türkiyeyi ciddiye almayan, sosyal medya organı ile bu ülkenin ekmeğini yiyemez!
TWİTTER TÜRKİYE'YE BÜRO AÇMALI, VERGİSİNİ VERMELİ VE TÜRK HUKUK SİSTEMİNE ENTEGRE OLMALI;
> TÜRKİYENİN MAHKEME KARARINA DAYALI ŞARTLARINI KABUL ETMEDEN TWİTTER AÇILMAYACAK
Kimsenin, hiçbir mesajına alıntı yapmadan, hiçbir fikrini irdelemeden kişisel fikrimi ve görüşümü yazdım!
Hiçbir frm kullanıcısına saldırmadım, kişisel olarak kimseye hakaret etmedim!
Kimseye küfretmedim, sadece aklımdan geçenleri yazdım... Bu arada benim gibi düşünmeyenlerin postlarınıda okudum bu satırları yazmadan, farkettiyseniz hiçbirine bir taş atmadım!
Aynını beklerim!
Size olan tepkim sadece yöneticilik gereği, diğer birçok konuda, konunun siyasete cevrilmesinden dolayı yaptiginiz uyarilara ve konu kilitlemelerine rağmen, burada apaçık şekilde siyaset yapıyor olmanız ve hatta o kabul edilemez, insanlarımızı asagilaycak o son cümle. Eğer yanlış dusunmussem kusura bakmayın haklısınız.
Mobilden yaziyorum.
Twitterin engellenmesi için başvuru yapılmış ama daha engellenmedi diye biliyorum
Başbakan benim internet faturama ortak olacaksa engellesin![]()
Büyük ihtimal birazdan banlanacaksın dostum
Ama yazı güzel olmuş teşekkürler...
Adamsın
Twitter sansür amaçlı kapatılmadı. Her türlü hukuksuz işlerin yapıldığı bir yerden hak mağdurları için deliller istendiğinde Twitter yönetimi bu delilleri vermiyor. Üstelik bazı ülkelere veriyor bazılarına vermiyor. Yani Twitter yönetimi keyfi davranıyor, Türkiyeyi ciddiye almıyordu.
Başbakan Erdoğan daha önce Twitter yönetimini uyarmasına rağmen Türkiyeyi ciddiye almadılar. Kısacası hak ettiler.
Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twittera yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitterdan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiyeyi takmıyor.
ABD'de Obama'ya küfür eden en az 2 yıl hapis cezası alıyor. Türkiye'de twitter üzerinden Başbakan'a küfür edince ÖZGÜRLÜK oluyor!
"ABD yasaları, Twitter'a gerekli durumlarda güvenlik güçlerine bilgi verme sorumluluğu yüklüyor. Şirket de bu kapsamda bir mahkeme kararı olması halinde mesajlar, DM'ler, fotoğraflar gibi kişisel bilgileri güvenlik birimleriyle paylaşabileceğini belirtiyor. Ama iş Türkiye'ye gelince, Twitter dokunulmaz oluveriyor, hukuk tanımıyor, insanlar istediği suçu twitter üzerinden işleyip hesap vermiyor. Ne zaman twitter yetkilileri Türk yasalarına uymayı kabul edip, ihtiyaç halinde hukuk kuralları çerçevesinde bilgi paylaşımına yaklaşır, o zaman twitter tekrar kullanıma açılır."
Kusura bakmayın ama T.C. Devleti, muz Cumhuriyeti değildir!
Türkiyeyi ciddiye almayan, sosyal medya organı ile bu ülkenin ekmeğini yiyemez!
TWİTTER TÜRKİYE'YE BÜRO AÇMALI, VERGİSİNİ VERMELİ VE TÜRK HUKUK SİSTEMİNE ENTEGRE OLMALI;
> TÜRKİYENİN MAHKEME KARARINA DAYALI ŞARTLARINI KABUL ETMEDEN TWİTTER AÇILMAYACAK
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.