Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasaklandıda iyi oldu dyen arkadaslara hitaben...

1) CUMHURBASKANI ABDULLAH GÜL
2) BÜLENT ARINÇ
3) MELİH GÖKÇEK
4) Bugün Manisa'da Hashtagları

Hayırdır arkadaşlar yasaklar bunlara etkı etmiyor mu?

girenlere bak cumhurbaskanından bahsediyoruz bak adam tweet atıyor? yapmayın Allah askına!

---------- Mesaj saat 11:52:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:39 civarında gönderildi. ----------

Dahada bir şey demeyeceğim artık!

emm0yP.png

seçimden sonra tekrar açarlar. oy kaybetmeyek endişesi bunlar

Küfür ediyorlar, hakaret ediyorlar diye mi yasaklandı yani. Ee bu hakaretler geçen sene de vardı,ondan önceki sene de vardı. Neden şimdi? Kaldı ki o sevmediğiniz platformu neden kullanma gereği duydunuz bunca zaman ? Hala Melih Gökçek kalkmış dalga geçer gibi dnsyle giriyom demiş.Yok hakaretti, yok küfürdü geçiniz bunları. Ülkenin menfaati,devletin bütünlüğü diyen arkadaşlar da, adamlar dilediğince at koşturuyor,ülkenin değil kendi menfaati için senin özgürlüğüne müdahale ediyor ve sen bundan zevk alıyorsun. Vallahi bravo.

yasaklandıda iyi oldu dyen arkadaslara hitaben...

1) CUMHURBASKANI ABDULLAH GÜL
2) BÜLENT ARINÇ
3) MELİH GÖKÇEK
4) Bugün Manisa'da Hashtagları

Hayırdır arkadaşlar yasaklar bunlara etkı etmiyor mu?

girenlere bak cumhurbaskanından bahsediyoruz bak adam tweet atıyor? yapmayın Allah askına!

---------- Mesaj saat 11:52:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:48:39 civarında gönderildi. ----------

Dahada bir şey demeyeceğim artık!

emm0yP.png

belki telefondan sms ile atmıştır :p

her yasayı onayladığı gibi bunun yasasını da o onaylamamış mıydı acaba ?
danışıklı dövüş...

Bende bir sorun yok giriyor :D Acaba DNS değiştirmiştim ondan mı :D

Kimse iletişim özgürlüğümüzü engelleyemez.Buna Vatan Topraklarına akıttığı kanıyla kazandığı, Özgürlüğünü,Hürriyetini,İnkilabını, Türk milleti olarak engellemesine, gözlerimizin bağlanmasına izin vermemeliyiz arkadaşlar bu tip düşüncelerin savunulacak bir tarafı kalmamıştır bana göre ...

Ufff konu ne geyik yapmış ya.
İşte bunlar hep Abd-İsrail oyunu felan deyip geçelim.
Zaten Polat Abim KV'de tüm bu oyunları bozacak.
:D

İnsan hakkaten hayret ediyor.

Twitter kapatılınca insanların Ruh hali.

youtube'a da olması beklenilen ama sinir edici bir durum

İletişim özgürlüğümüzü böyle ciğeri beş para etmez insanlar engelleyemez.Buna Vatan Topraklarına akıttığı kanıyla kazandığı, Özgürlüğünü,Hürriyetini,İnkilabını, Türk milleti olarak engellemesine, gözlerimizin bağlanmasına izin vermemeliyiz arkadaşlar bu adamların savunulacak bir tarafı kalmamıştır bana göre ...

Kişisel düşünceni biraz daha saygı çerçevesinde güzel kelimeler ile belirtirsen iyi olur. Burda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını eleştirebilirsin sonuna kadar ama bu şekilde tartışma yaratacak sözler söylemen yanlış.

Öncelikle bir moderatör olarak eleştirmenin saygı çerçevesinde yapılmasını bilmelisin. Burda A kişiyi sevende var B kişiyi sevende var C kişiyi sevende var. Usluplarımıza dikkat edelim lütfen. Kendi mesajında tartışma yaratıcak o sözcüklerini editlemeni istiyorum.

Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twitter‘a yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitter‘dan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiye’yi takmıyor.

ABD'de Obama'ya küfür eden en az 2 yıl hapis cezası alıyor. Türkiye'de twitter üzerinden Başbakan'a küfür edince ÖZGÜRLÜK oluyor!

"ABD yasaları, Twitter'a gerekli durumlarda güvenlik güçlerine bilgi verme sorumluluğu yüklüyor. Şirket de bu kapsamda bir mahkeme kararı olması halinde mesajlar, DM'ler, fotoğraflar gibi kişisel bilgileri güvenlik birimleriyle paylaşabileceğini belirtiyor. Ama iş Türkiye'ye gelince, Twitter dokunulmaz oluveriyor, hukuk tanımıyor, insanlar istediği suçu twitter üzerinden işleyip hesap vermiyor. Ne zaman twitter yetkilileri Türk yasalarına uymayı kabul edip, ihtiyaç halinde hukuk kuralları çerçevesinde bilgi paylaşımına yaklaşır, o zaman twitter tekrar kullanıma açılır."

Kusura bakmayın ama T.C. Devleti, muz Cumhuriyeti değildir!

Türkiye’yi ciddiye almayan, sosyal medya organı ile bu ülkenin ekmeğini yiyemez!

TWİTTER TÜRKİYE'YE BÜRO AÇMALI, VERGİSİNİ VERMELİ VE TÜRK HUKUK SİSTEMİNE ENTEGRE OLMALI;

> TÜRKİYE’NİN MAHKEME KARARINA DAYALI ŞARTLARINI KABUL ETMEDEN TWİTTER AÇILMAYACAK.

Bir kisiye hakaret edildi ne olacak gibi düşünenler için.

Türk Ceza Kanunu 301. Madde:

Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama ile yargılananlar cezalandırılır[1]

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.[1]

(2) Devletin askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi 1. fıkra hükmüne göre cezalandırılır. .[1]

(3) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.[1]

(4) Bu suçtan dolayı soruşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.[1]

Kişisel düşünceni biraz daha saygı çerçevesinde güzel kelimeler ile belirtirsen iyi olur. Burda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını eleştirebilirsin sonuna kadar ama bu şekilde tartışma yaratacak sözler söylemen yanlış.

Öncelikle bir moderatör olarak eleştirmenin saygı çerçevesinde yapılmasını bilmelisin. Burda A kişiyi sevende var B kişiyi sevende var C kişiyi sevende var. Usluplarımıza dikkat edelim lütfen. Kendi mesajında tartışma yaratıcak o sözcüklerini editlemeni istiyorum.

Söz konusu vatansa gerisi tefferruattır.Senin başbakanının anayasa mahkemesini çiğniyor, değişmeyecek maddeleri değiştiyor ve bu maddelerin değiştirilmesine karşın anayasa'da her Türk bireyin vatanını silahlı, silahsız savunma hakkı doğuran maddeleri vardır.O kadar çok biliyorsanız, bunları okuyunuz.Ben başbakan'a bir söz söylemiyorum genel olarak Twitter 'ı kım kapatıyorsa ona söylüyorum biz youtube'dan para kazanan ekmek yiyen insanlarız, bu forumun kuruluş amacıda budur.Youtube sıra gelirse bu forumda tarihe karışır vatanı'da savunuruz bu forumuda.

Söz konusu vatansa gerisi tefferruattır senin başbakanının anayasa mahkemesini çiğniyor değişmeyecek maddeleri değiştiyor ve bu maddelerin değiştirilmesine karşın anayasa her Türk bireyin vatanını silahlı silahsız savunma hakkı doğuran maddeler var dır.O kadar çok biliyorsanız bunları okuyunuz.Ben başbakana bir söz söylemiyorum genel olarak Twitter 'ı kım kapatıyorsa ona söylüyorum biz youtube'dan para kazanan ekmek yiyen insanlarız bu forumun kuruluş amacıda budur.Youtube sıra gelirse bu forumda tarihe karışır vatanı savunuruz bu forumuda

Vatanın twitter mı senin kardeş?

Duyan da ulkeyi kurtarıyorsun sanır

Vatanın twitter mı senin kardeş?

Duyan da ulkeyi kurtarıyorsun sanır

Bu işler maalesef ki böyle başlar.Örnek alacak olursak mısır'a vb. ülkelere bakarsak olaylar böyledir böyle gelişmiştir.İnternet kısıtlaması, insanların bilgi alışverişinin önlenmesi.Beni sakın yanlış anlamayın ben hiçbir parti üyesi değilim, tutmamda ama sadece vatanımı severim kurtaramam belki ama çabalarım gördüğüm takip ettiğim şeylerin herkes tarafından bilinmesini'de isterim.

Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twitter‘a yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitter‘dan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiye’yi takmıyor.
twitter a video yüklenebiliyor mu.barındıran bir yer mi?
bilmediğimden soruyorum

Söz konusu vatansa gerisi tefferruattır senin başbakanının anayasa mahkemesini çiğniyor değişmeyecek maddeleri değiştiyor ve bu maddelerin değiştirilmesine karşın anayasa her Türk bireyin vatanını silahlı silahsız savunma hakkı doğuran maddeler var dır.O kadar çok biliyorsanız bunları okuyunuz.Ben başbakana bir söz söylemiyorum genel olarak Twitter 'ı kım kapatıyorsa ona söylüyorum biz youtube'dan para kazanan ekmek yiyen insanlarız bu forumun kuruluş amacıda budur.Youtube sıra gelirse bu forumda tarihe karışır vatanı'da savunuruz bu forumuda

Tabikide istediğini söylemekte haklısın ama şimdi burdan bir arkadaş çıkacak sen ne diyorsun diyecek o yazdıgın mesajındaki sözcüklere karşı sonra bu konu kilitlenmek zorunda kalıcak. Bunun örneklerini sürekli görüyoruz öyle değil mi? Forumda ne zaman siyasete dayalı bir konu açılsa sonunda konu kilitleniyor. Konunun kilitlenmemesi için saygı çerçevesinde mesajlarımızı yazmamız gerekir.
Bak kendinde söylüyorsun bu forumun kuruluş amacı youtube'dan para kazanmak içindir. Bu tarz açılan konularda bilgilendirme amacı taşır. Bu konuyu siyasete taşırsak hiçbirşey konuşamaz hale geliriz.

Kişisel düşüncesene sonsuz saygım var. Dediğim gibi ilk mesajındaki bazı sözcükleri editlemeni istiyorum.

Tabikide istediğini söylemekte haklısın ama şimdi burdan bir arkadaş çıkacak sen ne diyorsun diyecek o yazdıgın mesajındaki sözcüklere karşı sonra bu konu kilitlenmek zorunda kalıcak. Bunun örneklerini sürekli görüyoruz öyle değil mi? Forumda ne zaman siyasete dayalı bir konu açılsa sonunda konu kilitleniyor. Konunun kilitlenmemesi için saygı çerçevesinde mesajlarımızı yazmamız gerekir.
Bak kendinde söylüyorsun bu forumun kuruluş amacı youtube'dan para kazanmak içindir. Bu tarz açılan konularda bilgilendirme amacı taşır. Bu konuyu siyasete taşırsak hiçbirşey konuşamaz hale geliriz.

Kişisel düşüncesene sonsuz saygım var. Dediğim gibi ilk mesajındaki bazı sözcükleri editlemeni istiyorum.

haklısın arkadaşım ben editliyorum orayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri