Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube kadar bile dayanamadı twitter diz çöktü.

Adamın aklını alırlar böyle . Ne oldu twitter

Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twitter‘a yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitter‘dan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiye’yi takmıyor.

montaj mı o nerden cıktı? Bildiğin videoların altında numaralar var bunları bıldıgın devlet dınlemıs.. Adam dıyorkı devletın gızlı telefonunu bıle dınlemısler dıyor. montaj demıyor.. bırakalım lütfen bu montaj işlerini..

Cumhuriyet doneminde ulkenin yuzde 95i okuma yazma bilmiyor dedin bende sana bunun neden kaynaklandiginin cevabini verdim ama sen yazdigin yaziyi carpitarak baska boyutlara tasiyorsun daha fazla gereksiz tartismaya girip ceza almak istemiyorum kolay gelsin sana

montaj mı o nerden cıktı? Bildiğin videoların altında numaralar var bunları bıldıgın devlet dınlemıs.. Adam dıyorkı devletın gızlı telefonunu bıle dınlemısler dıyor. montaj demıyor.. bırakalım lütfen bu montaj işlerini..

Hocam adam başbakan adına konuşmuyor iyi oku. Senin hakkında montaj kaset yapılıp öyle dolaşsa bile bir şey yapamazsın demek istiyor. Facebook'da seni dolandırıyorlar gidip savcılıktan adamların ip adresine kadar alıyorsun. Twitter'de alamıyorsun. Hakkında ne derlerse desin suç duyurunda bulunamıyorsun. Bu Türkiye'ye yapılan bir yaptırım. Ama şimdi hükümet sayesinde bu geçildi oku haberleri, artık twitter Türkiye'de avukat bulunduracak. Sende şikayetini yapabileceksin. Biraz tarafsız düşünelim lütfen.

Onlarla alakalı bisey demedim . Farkindaysaniz ben yapıyorum ve yüklüyorum dedim. Doğru olduguna da inanmıyorum. Illegal Dinlemelerin yasal suç olduğunu bildiğinizi farz ediyorum. Bunların yayinlanmasida ayni şekilde suçtur. Twitter da bu suça ortak olmuştur.

Çok güzel özetlemişler ;

BjPfrulCIAAj7Jg.jpg

[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] tamam suc kabul .

peki onların yaptıkları nedir ? onlar suc işlemiyormu? Allah aşkına 1 gramm vicdan var ise onların yaptıkları nedir ? Kulhakkı yemek mi deglmi? ama Allah din başörtü kelimesi ağızlarından düşmüyor onların yaptıkları nedir lütfen bunun cevabını ver

ozaman youtube da yasaklansın ? facebok ve diğer sosyal imleme siteleri gazeteleri , ahmet mehmet ali veli kimin ağzından bunlara karşı laf cıkıyorsa yasaklansın senin mantığına göre ? baykalın kaseti cıktığında bayram edip dalga geciyordunuz ADAM istifa eti peki siz ?

sen nasıl bi ülkede yaşamak istiyorsun ? acık konuşun amacınız nedir osmanliye geri mi dönmek eski yazıya mı geri dönmek ? adamlar uzaydan canlı yayına başladı bizim tartıştığımız konulara bakın.

doğru olmadığına inaniyorsan NEDEN ispat etmiyor ? ispat etmesi cooooook kolay bişeydir neden ? bunun cevabı nedir peki ???

siya ile beyaz ?? renk? su ateş ? bunları ayırt edebiliyormsunuz ?

Hocam adam başbakan adına konuşmuyor iyi oku. Senin hakkında montaj kaset yapılıp öyle dolaşsa bile bir şey yapamazsın demek istiyor. Facebook'da seni dolandırıyorlar gidip savcılıktan adamların ip adresine kadar alıyorsun. Twitter'de alamıyorsun. Hakkında ne derlerse desin suç duyurunda bulunamıyorsun. Bu Türkiye'ye yapılan bir yaptırım. Ama şimdi hükümet sayesinde bu geçildi oku haberleri, artık twitter Türkiye'de avukat bulunduracak. Sende şikayetini yapabileceksin. Biraz tarafsız düşünelim lütfen.

Onlarla alakalı bisey demedim . Farkindaysaniz ben yapıyorum ve yüklüyorum dedim. Doğru olduguna da inanmıyorum. Illegal Dinlemelerin yasal suç olduğunu bildiğinizi farz ediyorum. Bunların yayinlanmasida ayni şekilde suçtur. Twitter da bu suça ortak olmuştur.

Şimdi arkadaslar
o konuda konusmuyoruz dıyorsunuzda konunun o oldugu asikar değil mi :)

O adama oy veren kesim belliyse, kendi özgürlükçü demokrasi anlayışını fikrini benimsiyor isen bu düşüncenin arkasında isen kabul etmek zorundasın. :)
Kabul etmiyorsan da kabul ettirebileceğin bir yere git, yapacak bir şey yok.
Cevabını sandıkta vereceksin. İndiremiyor isen küfür etmeyeceksin. Diktatör olan birisinin anasına, bacısına asla küfür edemezsin. Edebiliyorsan o kişi diktatör değildir. Eğer öyle olsaydı nefes bile aldırmazlardı.
Bunun dışında, Sen eğer sokağa çıkıp eylemde ULU ÖNDER ATATÜRK'ü Mustafa Kemali, Atamızı, Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Lideri insanın ismini ağzına alıyorsan, orada bankayı yakanları, yıkanları engellemek zorundasın !!! Milletin devletin malına mülküne zarar verirlerken ve bunları sizin karşınızda yaparlarken sessiz kalıyorsan o zaman senin kanından şüphe ederim. !!! Atam şu an uyansa düz mantık düşünceyle sokağa çıkan gençleri görse adamcağız aniden kalp krizi geçirip yeniden ölür !!! Çünkü ülkenin halini gördükten sonra dayanamaz.!!! Herkes şunu bilsin ki Şimdiki Kemal ile M.Kemal Atatürk ü kimse birbirine karıştırmasın. İkisi aynı değil. !!! İkisi birbirinden farklı iki insan. Birisi hiç bir zaman hafızalardan silinmeyecek, diğeri ise yüzüne bakılmayacak hatırlanmayacak bir kukla. !!!

Ayrıca seçim için bir tek söz söyleme hakkım olsaydı şunu derdim:

"Lütfen oy kullanmaya giderken "bu adam başbakan olmasında bu adam seçilmesinde bu parti seçimi kazanmasında kim kazanırsa kazansın" düşüncesiyle gitmeyin" derdim.

Görüşüme gelince; Bu seçimlerin genel seçim olup olmamasıyla ilgilenmemekle birlikte, boş oy kullanacağım. Çünkü benim görüşlerimi karşılayan bir siyasi parti şu an bu ülkede yok.

Şimdi arkadaslar
o konuda konusmuyoruz dıyorsunuzda konunun o oldugu asikar değil mi :)

Haklısın en büyük etken onlar ama böyle bir şeyin yapılması gerekiyordu. Bizi tanımaları için böyle bir adım atıldığını düşünüyorum. Kapatılma sebebi de bu yöndeydi zaten ve amaca da ulaşıldı.

Aynı olayı Youtube'a yaptılar, Youtube hiçbir uyarıyı Tınlamadı.
Sonuçta youtube açıldı.

Şimdi aynı geyiği Twitter'a yapıyorlar.
Yok Gelsin TR Yasalarına Tabi tutulsun, yok TR'de büro açsın gibi zırvalıklar.

Geçiniz Efenim geçiniz.
Zaten YT kapalıykende herkes giriyordu, Şimdide Twit kapalı herkes giriyor.

Değişen hiçbirşey olmaz.
Twit Atmaya Son Hız Devam. . .
:cool:

Aynı olayı Youtube'a yaptılar, Youtube hiçbir uyarıyı Tınlamadı.
Sonuçta youtube açıldı.

Şimdi aynı geyiği Twitter'a yapıyorlar.
Yok Gelsin TR Yasalarına Tabi tutulsun, yok TR'de büro açsın gibi zırvalıklar.

Geçiniz Efenim geçiniz.
Zaten YT kapalıykende herkes giriyordu, Şimdide Twit kapalı herkes giriyor.

Değişen hiçbirşey olmaz.
Twit Atmaya Son Hız Devam. . .
:cool:

Youtube tınlamadı mı paşa paşa gidip o videoları silmedi mi ? Türkiye ile anlaşma yapmadı mı ? Sosyal ağ sektöründe en büyük para türkiyede dönüyor

twitter engellendi konusu bir sohbet yada tartışma konusu değildir.
üyeler gelsin konuyla ilgili fikrini beyan etsin diye açılmıştır...
-----------------------------------------------
fikrini başkasına empoze etmeye çalışan
ve alıntı yapmaya ısrarla devam edenler uyarılmayacaktır.

Youtube tınlamadı mı paşa paşa gidip o videoları silmedi mi ? Türkiye ile anlaşma yapmadı mı ? Sosyal ağ sektöründe en büyük para türkiyede dönüyor

+
Şu kalın yerle çizdiğim şeyde bile bu işlerden birşey anlamadığını belli ediyorsun.
Sosyal Ağ Sekteründe En büyük para TR'DE olduğu için Tbm 0.02 lerde geziyor.
:D

twitter engellendi konusu bir sohbet yada tartışma konusu değildir.
üyeler gelsin konuyla ilgili fikrini beyan etsin diye açılmıştır...
-----------------------------------------------
fikrini başkasına empoze etmeye çalışan
ve alıntı yapmaya ısrarla devam edenler uyarılmayacaktır.

hocam alıntı yapmasakta sanki boşa yazıyor hissi geliyor bize :D

---------- Mesaj saat 16:47:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:45:35 civarında gönderildi. ----------

+
Şu kalın yerle çizdiğim şeyde bile bu işlerden birşey anlamadığını belli ediyorsun.
Sosyal Ağ Sekteründe En büyük para TR'DE olduğu için Tbm 0.02 lerde geziyor.
:D

Şu kalın yerle çizdiğim şeyde bile bu işlerden birşey anlamadığını belli ediyorsun. :D Hocam şaka gibi youtubeye giren herkes sizin reklamlarınıza tıklamaz bende videolar izliyorum ama hiçbir zaman reklamlara tıklamıyorum adsense tbm ile Site kayıtlı kullanıcı giriş yapan kullanıcının ne alakası var

Bu tür konulardan uzak durayım diyorum ama cevap yazmadanda geçmek istemiyorum.Yaklaşık 2 sene önce youtube türkiyede kapalı idi biliyorsunuz.Nedeni Atatürke hakaret içeren videoları youtubenin silmemesiydi ve Türkiyede haklı olarak youtube erişimini kesmişti.Doğrumuydu yapılan evet doğruydu.İster sevin ister sevmeyin Türkiye ile özdeşleşmiş bir lidere hakaret o ülkedeki bir çok kişiyi rahatsız eder.Sol görüşlü bir kişi olmamama rağmen Ölen bir kişinin ardından hakaret benim inancımada tersti.O zaman Youtubenin kapalı olması hemen hemen hiç tepki almamıştı.Şu an koparılan yaygara acaba neden o zaman yapılmadı.Seçim yaklaştığı için mi yada kişilerin düşünce yapısına göre mi yapılıyor.Yani demek istediğim diyelim ki aynı şekilde twitter de Atatürke hakaretler eden kişiler olsa ve T.C hükümetide erişimini engellese aynı tepkiyi verirmiydiniz

Bir çok arkadaş bunun Başbakan tarafından yapıldığını iddaa ediyor.Peki şöyle bir soru sorsam eğer Başbakan yolsuzluk yaptıysa ve bunu gizlemeye çalışıyorsa ses kayıtlarının yayınlandığı youtubenin erişimini engellemeyi düşünmedi mi

Tahir Ah Hocam ah. Düşünmemiş işte, yorumlardan da anlamışsınızdır zaten. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri