pynrs
Yasaklanmış
YouTube kadar bile dayanamadı twitter diz çöktü.
Adamın aklını alırlar böyle . Ne oldu twitter
Adamın aklını alırlar böyle . Ne oldu twitter
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle düşünün; hakkınızda montaj bir kaset yapıyor ve sizi karalamak için Twittera yüklüyorum. Siz suç duyurusunda bulunuyorsunuz, Savcı Twitterdan bilişim delilleri ile ilgili kaynak istiyor. Ama Twitter yönetimi isterse veriyor, isterse vermiyor. Yani Türkiyeyi takmıyor.
montaj mı o nerden cıktı? Bildiğin videoların altında numaralar var bunları bıldıgın devlet dınlemıs.. Adam dıyorkı devletın gızlı telefonunu bıle dınlemısler dıyor. montaj demıyor.. bırakalım lütfen bu montaj işlerini..
montaj mı o nerden cıktı? Bildiğin videoların altında numaralar var bunları bıldıgın devlet dınlemıs.. Adam dıyorkı devletın gızlı telefonunu bıle dınlemısler dıyor. montaj demıyor.. bırakalım lütfen bu montaj işlerini..
MELİH SELÇUK Twitterı kapatamamışlar. Bir işi düzgün yapsalardı şaşardım zaten.
Hocam adam başbakan adına konuşmuyor iyi oku. Senin hakkında montaj kaset yapılıp öyle dolaşsa bile bir şey yapamazsın demek istiyor. Facebook'da seni dolandırıyorlar gidip savcılıktan adamların ip adresine kadar alıyorsun. Twitter'de alamıyorsun. Hakkında ne derlerse desin suç duyurunda bulunamıyorsun. Bu Türkiye'ye yapılan bir yaptırım. Ama şimdi hükümet sayesinde bu geçildi oku haberleri, artık twitter Türkiye'de avukat bulunduracak. Sende şikayetini yapabileceksin. Biraz tarafsız düşünelim lütfen.
Onlarla alakalı bisey demedim . Farkindaysaniz ben yapıyorum ve yüklüyorum dedim. Doğru olduguna da inanmıyorum. Illegal Dinlemelerin yasal suç olduğunu bildiğinizi farz ediyorum. Bunların yayinlanmasida ayni şekilde suçtur. Twitter da bu suça ortak olmuştur.
Şimdi arkadaslar
o konuda konusmuyoruz dıyorsunuzda konunun o oldugu asikar değil mi![]()
Aynı olayı Youtube'a yaptılar, Youtube hiçbir uyarıyı Tınlamadı.
Sonuçta youtube açıldı.
Şimdi aynı geyiği Twitter'a yapıyorlar.
Yok Gelsin TR Yasalarına Tabi tutulsun, yok TR'de büro açsın gibi zırvalıklar.
Geçiniz Efenim geçiniz.
Zaten YT kapalıykende herkes giriyordu, Şimdide Twit kapalı herkes giriyor.
Değişen hiçbirşey olmaz.
Twit Atmaya Son Hız Devam. . .
![]()
Youtube tınlamadı mı paşa paşa gidip o videoları silmedi mi ? Türkiye ile anlaşma yapmadı mı ? Sosyal ağ sektöründe en büyük para türkiyede dönüyor
twitter engellendi konusu bir sohbet yada tartışma konusu değildir.
üyeler gelsin konuyla ilgili fikrini beyan etsin diye açılmıştır...
-----------------------------------------------
fikrini başkasına empoze etmeye çalışan
ve alıntı yapmaya ısrarla devam edenler uyarılmayacaktır.
+
Şu kalın yerle çizdiğim şeyde bile bu işlerden birşey anlamadığını belli ediyorsun.
Sosyal Ağ Sekteründe En büyük para TR'DE olduğu için Tbm 0.02 lerde geziyor.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.