Twitter Türkiye İle Anlaştı ( Doğrulandı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
NOT ; Lütfen bu konu altında siyaset yapmayın yorumlarınızıda kendinize saklayın

An itibariyle Twitter Gelişmeleri ;

2 - Twitter Kurucusu Türkiye'ye geldi
3 - Twitter Türkiye'de Mahkemeleri tanıyacak artık kullancıların bilgilerini paylaşacak.
4 - TT için kullanılan Yumurta hesapların tamamı kapatılacak.
5 - Turkiyede Ofis Açılacak Vergi Vericek.
6 - Twitter kapatılmadı sadece koşullar yerine gelene kadar erişeme engellendi
7 - Twitter kısa süre sonra erişime açılacaktır.

Kesin olarak doğrulandı buna CNN , Beyaz TV , Habertürk Gibi kanallardada an itibari ile duydum.

Tartışma yaratacak yorumlar atmayın sadece bilgilendirmedir.

Vay be gittikçe özgürleşiyoruz..

30 milyon dolar derken

Bilmiyorum az önce babam tartışma programı izlerken duydum sanırım Sponsorlu reklam ve Sponsorlu Kullanıcı hesapların tamamı gittiği için zarara girmiş

Not ; Twitter erişim engeli kalkmış diyorlar ben DNS kullandığım için bilmiyorum ama dns kullanmadan girebilen var mı *

Siyaset yapıp konuyu tartışmaya sürekleyenler uyarılmadan banlanıcaktır arkadaşlar haberiniz olsun.

siyasete bağlamayın konuyu lütfen ne güzel adamlar dize gelmiş gelcek ofisini açıcak vergisini vericek
türk mahkemelerini tanıcak

bence iyi bir adım aslında bir açıdan iyi olmuş demek geliyor içimden.. .arkadaşlar lütfen siyasete bağlayıp konunun kapanmasına vesile olmayalım....

zarara mı girdi? twittere girmeyenler bile twittere girmeye başladı.

1 günde 30 milyon zarara girmiş,bu dns ile ayarlamak olmasaydı o en az 100 milyon olurdu,1 ay böyle devam etseydi 3 milyar $ zarar'a girecekler iyi para.

şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum. twitterin yıllık karı 665 milyon $ mış bir yerde okumuştum. 2 günde sadece türkiyeden 30 milyon zarar edecek mantıklı değil.

Hocam dns üzerinden girilse bile para kazanılmıyor çünkü Reklamlar tamamen geri çekildi sponsorlu reklamlar dahil zaten twitter büyük ihtimal bu yüzden anlaşmaya oturdu facebook ile rekabette ortada zaten

Arkadaslar bu korkudur. Ekonomi ile ilgilenenler iyi bilir. Eger bir yerde guvensiz bir ortam olusturulursa orada yatırım kalmaz. Direk kacar reklamverenlerde.

ben öyle bir habere rastlamadım yalnız ... öyle birşey olsa mutlaka google amca söylerdi :D

Bende böyle birşey olduğunu düşünmüyorum

vay be 30m dolar nedir bee 1 günde ben olsam bende gelirdim türkiyeye anlaşma yapmaya
Erdoğan acayip dize getiriyor milleti, baksana herif kalkmış gelmiş, işini iyi yapıyor

acaba ilerleyen günlerde youtube'a da böyle bi engel gelir mi.? bu ara diken üstündeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri