U.Cash cekimi

Peki dostlarım bu Ucash Tokenini ETC20 Walleta çektiğimizde yine Ucash cinsinden mi saklıyor yoksa Etherium a mı çeviriyor. Malum yükselen bir kura sahip ve bugün bozdurmak istemem. Fakat UCash Token olarak görüp saklıyorsa güzel.

direk ucash token olarak cüzdan oluşturuyor hocam.

Arkadaşlar Ucash çekim emri verip gerçekleşen varmı. İşlem gördüğü borsadaki eth adresine istedim yanlışmı oldu acaba bilgisi olan varmı.

Arkadaşlar Ucash çekim emri verip gerçekleşen varmı. İşlem gördüğü borsadaki eth adresine istedim yanlışmı oldu acaba bilgisi olan varmı.

telegram gruplarında çoklu talep olduğu için birkaçgün içinde herkesin ödemesini alacağını belirtmişler. Borsadaki hesabına istediysen sıkıntı yok gelecektir.

hocam herhangı bır etheryum masa ustu cuzdanımıza yollayınca o ucash olarakmı goruyor hocam

yalnızca borsa ve erc20 uyumlulara gider hocam. ethmywalleta gönderirsen sıkıntısız oluşacaktır

Bende hala 300 yazıyor nereden çekiyorsunuz bende de 400 tane varmış

sağ üst köşede menü seçeneği var ona gir. WITHDRAW UCASH seçeneğini tıkla etherium adresi ve diğer bilgileri gir çekebilirsin.belli oranda kesinti yapıyo o yüzden hesap bakişyendeki rakamdan düşük olsun çekeceğin rakam

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

telegram gruplarında çoklu talep olduğu için birkaçgün içinde herkesin ödemesini alacağını belirtmişler. Borsadaki hesabına istediysen sıkıntı yok gelecektir.

yalnızca borsa ve erc20 uyumlulara gider hocam. ethmywalleta gönderirsen sıkıntısız oluşacaktır

ben koinex eth adresini verdim.gelmez mi?

btc aplhadaki cüzdanıma yolladım, 30 saat sonra geldi

ödemen geldi mi hocam ve ne kadar geldi

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------

sağ üst köşede menü seçeneği var ona gir. WITHDRAW UCASH seçeneğini tıkla etherium adresi ve diğer bilgileri gir çekebilirsin.belli oranda kesinti yapıyo o yüzden hesap bakişyendeki rakamdan düşük olsun çekeceğin rakam

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:19 ----------

ben koinex eth adresini verdim.gelmez mi?
gelir mi gelmez mi bilmiyorum hocam

hocam ben binance daki ethereum cüzdanına istedim gelmedi? Alphaya mı çekmemiz gerekiyo?

Fee 5'e düşmüş, dün akşam metamask eth adresine gönderdim henüz gelen yok.

koinekse eth ye hesabına gelen giden yok 2 gün oldu.gelmicek mi acaba

Direk btc-alpha dan cüzdan numarası ile gönderim denedim umarım gelir. Daha önce bu şekilde alan var mı ?

Arkadaşlar ucash cüzadana gelen varmı. Şİmdi girdim uyarı cıkıyor kazandığınız ucash ları 30 gün sonra cekebilirsiniz diye. 2 gün önce işlem gördüğü borsaya eth cüzdana aktarım yapmıştım beklemedeydi kaybolmuş fakat gelen giden yok. Açıklama yapacak biri yokmu...

onu bugünden sonra açılan hesaplara getirdiler. eski hesaplar etkilenmeyecek dendi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri