Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Farklı borsalara gelmezse fazla yükseleceğini sanmıyorum.
+ Şuan herkes bozduğu için sürekli düşüyor.
Bende zamanında 1 üyelik açmıştım bekliyeceğim bakalım ne olcak.
Şuan çekim yapılabiliyor mu acaba? Benim hesapta 500 u.cash varmış.
[MENTION=11720]teona08[/MENTION] merhaba nereye mail attınız acaba ve ne yazdınız bende gönderim boşa gitmesin bari![]()
Beyler bende aynı durumdayım bende de 7k UCASH vardı bugün 3 gün oldu processing yazısı gitmiş mail filanda gelmedi olumlu yada olumsuz. Benim arkadaşa 2. gününde mail gelmişti hesabını bloke etmişlerdi 3k göndermişti o da. Bakalım hayırlısı gelicek mi![]()
Bittrex e eth olarak çeksek sıkıntı çıkarır mı?Ya da bittrex e çekilebiliyor mu acaba?
Evet oradaki adrese çekmen gerekiyor.Bizde aynı şeyi yaptık ama altı gündür gelen bir şey yok.Bekliyoruz bakalım.Bu işlerden pek anlamıyorum btc-alpha da hesap actım burdaki etherium adresine direk çeksem gelir mi?
Bu işlerden pek anlamıyorum btc-alpha da hesap actım burdaki etherium adresine direk çeksem gelir mi?
Evet oradaki adrese çekmen gerekiyor.Bizde aynı şeyi yaptık ama altı gündür gelen bir şey yok.Bekliyoruz bakalım.
arkadaşlar ciddi misinizoradaki etherium adresine gelmez ucash çekiyorsan orada ucash adresi var ona çekeceksiniz. herşeyi kabul eden eth adresinden bahsediyorsanız ona mew adresi diyoruz onuda myetherwalletten açacaksınız. eğer normal etherium adresine çektiyseniz zaten geçmiş olsun gelmez o kayboldu
hocam myetherwalletteki adrese çektim ben altcoin olarak işlemez mi coin bölümüne? özel bişimi yapmamız gerekiyordu
ben ayın 12 sinde btc alphaya 100 ucash çekimi yaptım. beklemedeydi sonra kayboldu gitti. akıbeti ne olur hiç bir fikrim yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.