U.Cash cekimi

Farklı borsalara gelmezse fazla yükseleceğini sanmıyorum.
+ Şuan herkes bozduğu için sürekli düşüyor.
Bende zamanında 1 üyelik açmıştım bekliyeceğim bakalım ne olcak.

Farklı borsalara gelmezse fazla yükseleceğini sanmıyorum.
+ Şuan herkes bozduğu için sürekli düşüyor.
Bende zamanında 1 üyelik açmıştım bekliyeceğim bakalım ne olcak.

Tek bir borsada 0.22 gördü coin millet erittikten sonra yine hızla yükselir. Yakında farklı borsalarada gireceğini söylüyorlar eğer coinler gelirse elinizde tutmanızı tavsiye ederim

Şuan çekim yapılabiliyor mu acaba? Benim hesapta 500 u.cash varmış.

[MENTION=11720]teona08[/MENTION] merhaba nereye mail attınız acaba ve ne yazdınız bende gönderim boşa gitmesin bari :D

Beyler bende aynı durumdayım bende de 7k UCASH vardı bugün 3 gün oldu processing yazısı gitmiş mail filanda gelmedi olumlu yada olumsuz. Benim arkadaşa 2. gününde mail gelmişti hesabını bloke etmişlerdi 3k göndermişti o da. Bakalım hayırlısı gelicek mi :)

benimde sizin ki gibi görünüyor. Cüzdanıma geleceğinden pek umudum kalmadı

Bittrex e eth olarak çeksek sıkıntı çıkarır mı?Ya da bittrex e çekilebiliyor mu acaba?

2 gündür gelen giden yok btc-alpha ya.Coin sürekli artıyor. 1-2 gündür çekim yapabilen var mı?

Bu işlerden pek anlamıyorum btc-alpha da hesap actım burdaki etherium adresine direk çeksem gelir mi?

Bu işlerden pek anlamıyorum btc-alpha da hesap actım burdaki etherium adresine direk çeksem gelir mi?

Evet oradaki adrese çekmen gerekiyor.Bizde aynı şeyi yaptık ama altı gündür gelen bir şey yok.Bekliyoruz bakalım.

arkadaşlar ciddi misiniz :D oradaki etherium adresine gelmez ucash çekiyorsan orada ucash adresi var ona çekeceksiniz. herşeyi kabul eden eth adresinden bahsediyorsanız ona mew adresi diyoruz onuda myetherwalletten açacaksınız. eğer normal etherium adresine çektiyseniz zaten geçmiş olsun gelmez o kayboldu

arkadaşlar ciddi misiniz :D oradaki etherium adresine gelmez ucash çekiyorsan orada ucash adresi var ona çekeceksiniz. herşeyi kabul eden eth adresinden bahsediyorsanız ona mew adresi diyoruz onuda myetherwalletten açacaksınız. eğer normal etherium adresine çektiyseniz zaten geçmiş olsun gelmez o kayboldu

hocam myetherwalletteki adrese çektim ben altcoin olarak işlemez mi coin bölümüne? özel bişimi yapmamız gerekiyordu

ben ayın 12 sinde btc alphaya 100 ucash çekimi yaptım. beklemedeydi sonra kayboldu gitti. akıbeti ne olur hiç bir fikrim yok.

Kaç gün önce Metamask'a çektim ama gelen giden yok. :S

ben ayın 12 sinde btc alphaya 100 ucash çekimi yaptım. beklemedeydi sonra kayboldu gitti. akıbeti ne olur hiç bir fikrim yok.

Valla hocam banada gelmedi daha. Ama sanırım gelenler var. Borsa sitesinde referanslarımdan üye olanlar vardı ucash bakıyem kendi kendine artıyor. Sanırım reflernden geliyor

Circulating Supply
1.475.488.242 UCASH

-

4 Milyardan fazlaydı kullanımdaki coin sayısı.
Alanların %75'i bozup çıkmış coinden.
Yada bazılarına gelmedi vs, bilememem.

bu coin eger binanceye girerse 1 doları rahat geçer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri