U.Cash cekimi

hocam beklemekten başka çare yok. forumdan çekimi tamamlanan var, telegramlarında borsa cüzdanının resmini atan var. üstüne yatsalardı bunlarınkine de yatarlardı diye düşünüyorum.

Telegram açıklamalarında dediklerine göre dolandırıcıları önleme peşindeler yavaş yavaş ödemeler devam ediyorda vivian dışında moderatorlwri hariç bir yetkiliye ulaşamıyoruz. Üzerine yayacak gibi degillerde kim bilir ne zaman gönderecekler

acaba yanlışmı yaptık hocam btc-alpha borsasının eth cüzdan adresine göndermiştim. Biir arkadaş 30 saatte geçti btc-alpha ya gönderdim yazmıştı.

acaba yanlışmı yaptık hocam btc-alpha borsasının eth cüzdan adresine göndermiştim. Biir arkadaş 30 saatte geçti btc-alpha ya gönderdim yazmıştı.

sıkıntı yok kardeşim onda. Telegramda sormutum ben alfayada ödüyorlar alanlarda var gösteryorlar sslerini orada

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

büyük ihtimal hesapları kontrol edip ödüyorlar fake var mı diye ondan gecikiyor. Gevşekler manuel yapmışlar o yüzden. Notmalde bu tarz sitelerde otomarik ödeme olması lazım

benim cekim emri verdigim coinler ucmus gitmis. çekim emirleride gözükmüyor. nasıl olacak bilmiyorum.

Benim ödeme gönderilmiş görünüyor ama BTc-alpha dan baktığımda gelen giden yok

Elimde 5k dan fazla ucash var fakat 3 gündür hesabıma geçmedi. Şimdi de dipleri görüyor

Beyler bende aynı durumdayım bende de 7k UCASH vardı bugün 3 gün oldu processing yazısı gitmiş mail filanda gelmedi olumlu yada olumsuz. Benim arkadaşa 2. gününde mail gelmişti hesabını bloke etmişlerdi 3k göndermişti o da. Bakalım hayırlısı gelicek mi :)

0.22 ile açılışı yapmıştı. Şuanda coinlerini alan sattığı için dipleri görüyor. 1 aya yine aynı rakamı ve daha fazlasını görür büyük ihtimal

bekleyelim hocm 1 dolar olsa ki olmazda 490 dolar girişimz olur durduk yerde. hele daha transferlerini gerçekleştirsinde vitrocoin gibi scam çıkmasında problem yok. ulan vitrocoin ne kadar sövsek az

bekleyelim hocm 1 dolar olsa ki olmazda 490 dolar girişimz olur durduk yerde. hele daha transferlerini gerçekleştirsinde vitrocoin gibi scam çıkmasında problem yok. ulan vitrocoin ne kadar sövsek az

valla scam olurmu olmaz mı bilmemde ethp hesabında hala transferlerine devam ediyorlar. benimde 4030 coin alacağım var kazasız belasız gelir umarım. Ama şu aşamada 1 dolar olması zor. Şu dakkadan sonra yeni kullanıcılara 30 gün kısıtlaması getirdiler. Millet elindekileri eritince güzel bir artış uaşayacağını düşünüyorum ama

valla scam olurmu olmaz mı bilmemde ethp hesabında hala transferlerine devam ediyorlar. benimde 4030 coin alacağım var kazasız belasız gelir umarım. Ama şu aşamada 1 dolar olması zor. Şu dakkadan sonra yeni kullanıcılara 30 gün kısıtlaması getirdiler. Millet elindekileri eritince güzel bir artış uaşayacağını düşünüyorum ama

nereye nası çekiyoruz şuanki parayı hocm kısaca ufak anlatma şansın varmı link vs. şimdiden çok saol
[MENTION=13654]afellay[/MENTION] çektim hocam tamamdır etherwallete

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri