Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
acaba yanlışmı yaptık hocam btc-alpha borsasının eth cüzdan adresine göndermiştim. Biir arkadaş 30 saatte geçti btc-alpha ya gönderdim yazmıştı.
https://etherscan.io/token/0x92e52a1a235d9a103d970901066ce910aacefd37 linke bakılırsa ödeme yapılıyor.
benim cekim emri verdigim coinler ucmus gitmis. çekim emirleride gözükmüyor. nasıl olacak bilmiyorum.
500 ukash var 300 çekim kesintisi varmış bende hiç uğraşmadım bıraktım kalsın öle
5 feeye düştü hocam o
1ukash ne kadar ediyor peki hocam kaç cent
0.22 ile açılışı yapmıştı. Şuanda coinlerini alan sattığı için dipleri görüyor. 1 aya yine aynı rakamı ve daha fazlasını görür büyük ihtimal
bekleyelim hocm 1 dolar olsa ki olmazda 490 dolar girişimz olur durduk yerde. hele daha transferlerini gerçekleştirsinde vitrocoin gibi scam çıkmasında problem yok. ulan vitrocoin ne kadar sövsek az
valla scam olurmu olmaz mı bilmemde ethp hesabında hala transferlerine devam ediyorlar. benimde 4030 coin alacağım var kazasız belasız gelir umarım. Ama şu aşamada 1 dolar olması zor. Şu dakkadan sonra yeni kullanıcılara 30 gün kısıtlaması getirdiler. Millet elindekileri eritince güzel bir artış uaşayacağını düşünüyorum ama
koineks'e çekim yaptım sıkıntı olurmu acaba ? bugun talimat verdim
ben de koinexe çektim ama gelmiyomuş token desteği olmadığı için.mail attım işlemi iptal etmeleri için ama henüz dönüş yapılmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.