U.Cash cekimi

afellay

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar borsalarına direk çekim yapılabiliyor mu yoksa eth cüzdan girip ona çekmek şart mı şuanda 3750 tane var elimde ona göre çekim emrini vereceğim bilenler var mi

kaç tane vermişti hesap başı ? 300 fee ücreti istiyormuş sanırım

Çekme sırasında alttaki notta 3 ila 5 gün içerisinde gelir deniliyor

valla benim de umdum yok borsaya yollayacaklarından ama bekleyelim bakalım.

böyle bi uyarı veriyo yollamaya çalışırken.yanlış bir şeymi yapıyorum

You Dont Have Sufficient Bitcoin Balance.

arkadaşlar 300 fee ücreti 5 feeye düşürülmüş haberiniz olsun 4030 tane istedim bkalım gelecek mil

5 yazıyor ama kesinti halen 300müş denilene göre. 3-5 günden de fazla sürenler olmuş telegramı bugün biraz aktifti çekenler var gibi.

Ben 4030 tsne istedim normalde 4040 tsne vardı 10 tanesini fee ücreti olarak kesti o kadar

toplam 2000 tane çektim artık 3 ila 5 gün içinde gelecek deniliyor. Hayırlısı bakalım

291.44680289 UCASH bakiye gözüküyo ama bi türlü çekemedim

arkadaşlar şimdi telegramda görüşme yaptımda ödemeleri yapacaklarını söylüyorlar ve en kısa sürede geleceğini belirttiler fee konusunda da 300 değil sadece 5 olduğunu belirttiler çekim taleplerinizi verin bir kaç gün içinde ödeyeceklermiş

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:35 ----------

291.44680289 UCASH bakiye gözüküyo ama bi türlü çekemedim

withdraw ucash bölümüne girip eth adresini gireceksin 291 olduğuna görede 286,44 girişi yapacaksın 5 coin de fee ücreti tamamdır

Twitter'dan 24 saat içinde işlemleri bitireceklerini yazmışlar

Peki dostlarım bu Ucash Tokenini ETC20 Walleta çektiğimizde yine Ucash cinsinden mi saklıyor yoksa Etherium a mı çeviriyor. Malum yükselen bir kura sahip ve bugün bozdurmak istemem. Fakat UCash Token olarak görüp saklıyorsa güzel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri