(ÜCRETSİZ) +15 onayı olmadan uzun video yüklemek

Navi1337

Kayıtlı Üye
Merhaba daha önce açtığım konu hiçbir açıklama yapılmadan silindi , adminler yasak olduğunu belirtselerdi düzenlerdim konuyu, şimdi de aynı şekilde bir problem olursa konu silinebilir :o

- Kanalımızı açtık daha sonra kanalın para kazanmasını açıyoruz.
- https://www.youtube.com/upload_defaults bu linke girerek (yükleme varsayılanları) para kazanmayı işaretleyip kaydediyoruz.

cc5e13f0652c4dbbbbacd99765874186.png

- Artık yüklediğiniz her video +15 engeline takılmadan yüklenecektir.

Uyarılar :
- Yöntem sadece manuel video yüklemesinde işe yaramaktadır. Botlar üzerinde çalışmamaktadır.
- Yöntemi kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. İlerleyen günlerde ne olacağı bilinmez. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyor kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış :)

yok artık :) şuan kanal satıcılarına darbe yaptın hocam

hocam bu tarz bir bilgiyi pm ile paylaşmanızda yarar var.
Yakın zamanda anlayacaksınız neden böyle dediğimi

Daha önce üzerinde konuşuldu , ilerde bir güncellemeyle uzun videolar sıkıntı çıkarabilir diyenler oldu. Ama hala iş görüyor..

Merhaba daha önce açtığım konu hiçbir açıklama yapılmadan silindi , adminler yasak olduğunu belirtselerdi düzenlerdim konuyu, şimdi de aynı şekilde bir problem olursa konu silinebilir :o

- Kanalımızı açtık daha sonra kanalın para kazanmasını açıyoruz.
- https://www.youtube.com/upload_defaults bu linke girerek (yükleme varsayılanları) para kazanmayı işaretleyip kaydediyoruz.

cc5e13f0652c4dbbbbacd99765874186.png

- Artık yüklediğiniz her video +15 engeline takılmadan yüklenecektir.

Uyarılar :
- Yöntem sadece manuel video yüklemesinde işe yaramaktadır. Botlar üzerinde çalışmamaktadır.
- Yöntemi kullanmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. İlerleyen günlerde ne olacağı bilinmez. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyor kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış :)
bu fixlenmemiş miydi

adsenseye bağlamadan para kazanmaya nası açıcaz peki yeni güncelleme geldi malum.
videoları para kazanmaya açmak için bağlı olması gerekiyor.Paza kazanmayı açmadan da Upload Defaults daki o secenek acılmıyor hocam.

Bu yöntem bence bildiğin ayağına sıkmak. Elbet youtube bu açığı kapatacak ve tüm kanallar onaysıza düşecek :)

Adsanse baglamadan para kazanma acilmiyo dolayisiyla bos bir kanali adsanseye baglayipta video yüklemek nekadar mantikli olur bilemiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adsenseye bağlamadan para kazanmaya nası açıcaz peki yeni güncelleme geldi malum.
videoları para kazanmaya açmak için bağlı olması gerekiyor.Paza kazanmayı açmadan da Upload Defaults daki o secenek acılmıyor hocam.

Konuda attığım fotoğrafı ben çektim , adsense bağlamaya gerek yok direk verdiğim linke gidince sorun olmuyor :)

70ece65a7d0e4763bf9c96b65a95e75b.png

Adsense bağlanmadan artık yapılamıyor, yıllardır kullandığım bir olaydı bu :)

tekrardan deneyeceğim, olduğunu söyleyen arkadaşlar var sonucunu buraya yazacağım :cool:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Para Kazanmayı Açma Olayı Düzeldimi ?
Kanalımın Birinde Denedim Sorunsuz Açılıyor ve Adsense Bağlı Değil ?

bkJLWV.jpg

d8k7RL.jpg

5LMGBq.jpg

Şu an denedim çalışıyor arkadaşlar adsense bağlı değil

Edit : 2 kez denemiş oldum yine sorun yok

Böyle paylasımları görmek gercekten güzel teşekkür ederim kendi adıma

artık ıslemıyor maalesef :D para kazanamayı acmak ıcın adsense baglamak gereklı dune kadar bu sekılde ıs goruyordu artık video yuklenıken acılırsa para kazanma takılmıyor evet

arkadaş paylaştı da fixlendi gibi oldu yıllardır kullanıyorduk bu olayı yazık oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri