Ücretsiz 2500 izlenme'ye sahip olun ! (YTNuke)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Faydali imleme Siteleri- Free Hizmetl
Cidden bu adamlar bu hitleri facebook.com, twitter.com, digg.com ve reddit.com bunlar ile mi gönderiyor ?

b7bb1c4007857d1ac784e4fd34293b6b.png

Bu nedir ki acep :S 2500 ü de gecmiş :D

bana 8500 civari gonderdi ama hemen sonra videoda ? isareti cikti, 9 saat bekledim 6 izleme oldu, bir saniye icinde birden toptan 8500 civarina cikti, sonra da para kazanma kismi tamamen kayboldu, hesapta hic uyari yoktu, su an yukleme yapamiyorum, ne yapmam gerekir?

biz bu olayı 1 kere mi kullanabiliyoruz farklı videolarda kullanım yapmaya calısıyorum error veriyor

bana 8500 civari gonderdi ama hemen sonra videoda ? isareti cikti, 9 saat bekledim 6 izleme oldu, bir saniye icinde birden toptan 8500 civarina cikti, sonra da para kazanma kismi tamamen kayboldu, hesapta hic uyari yoktu, su an yukleme yapamiyorum, ne yapmam gerekir?

soru işareti derken ? görüntülenme sayısının orda mı cıktı acaba*

İyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar,

ytnuke, geçici bir süre ücretsiz hizmeti devre dışı bırakmış

arkadaşlar bana neden vermiyor. add video dediğimde krediniz yetersiz diyor ? kullanmadım daha hiç.

Anlaşıldı işlem iptal artık vermiyor lütfen ilerleyen günlerde kontrol edin diyor :)

artık vermiyor herhalde hocam, teşekkürler

Ücretsiz görüntüleme geçici olarak durdurulmuş.

"Free Views Temporarily Disabled
Due to abuse, we have temporarily disabled our free views. Be assured, if we were not deliviering REAL views, malicious users would not be abusing our system to get them! Please check back in a few days after we have made some changes to the free views system."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri