ben jeofizik mühendisiyim. 9 ay boyunca inşaat firmasında mühendis olarak aylık 1.3k'ya çalıştım. Sonra tepem çıktım işten. Geldim ytye abandım. Şuan diplomam nerde onu bile hatırlamıyom 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar kafama birşey takıldı size danışmak istedim diğelimki 4 yıllık bir üniversiteden mezun değilsiniz fakat üst düzey java(veya herhangi bir dil) biliyoruz bu şekilde kaliteli yerlerde iş bulma imkanımız varmıdır
hocaları bile tahtaya çıkmış çocuk gibi anlattıoda tam anlatmadıya neyse
bu arada bende aynı şekilde ilgim olmasına rağmen sayısal bölüm diye gidemeyeceğim web tasarımla sayısalın alakasını hala çözemedim çözen pm pls
zaten sayısalla fizik biyolojinin ilgiside ayrı bir tartışma konusu fizik neysede biyolojinin sayısal geçmesi tam komedi
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=oPBovqKcdbw
şunu izleyinde universiteli yazılımcılar neden freelancer çalışmıyor anlayın
Java ve Python biliyorum ben hocam WEB ile pek ilgim yok açıkçası fakat CSS ile uğraşmıştım eskiden baya zevkli bence psd to css falan çok zevkli bir şey zamanında Tayfun Erbilen vardı bu işin üstadı ondan öğrenmiştim baya şeylerFakat masaüstü programlama ve python ile yazılan ufak modüller, scriptler daha hoşuma gidiyor. Bunlara "Python nedir ?" diye sorsan yılanın bir türü mü derler
Gerçi sorun sistemde ya bunlar Bilgisayar Mühendisini parça söküp takma falan sanıyorlar sanırım hani çıkarız ünivden gireriz bi işe 6-7 milyar maaş alır yatarız falan sanıyorlar çıkınca da işsiz kalıyorlar ee tabii kendilerinde bilgi birikimi ve heves yok. Neyse ya artık
![]()
hocam bende öyleyim css/html, php, net ve c# bilgim var bilgisayar mühendisleri ayda 1000tlye sabahtan akşama excelde bilgi dolduruyolar o yüzden bu ülkede diploma çokta önemli değil kasmamak lazım sonuçta parayı veren özele gidiyo bunlara wordpress, joomla nedir diye sorsan ülke sanarlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.