Ünlem konusunda yaptığım çalışmalar ve sonucu..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yüzyılın sorunu ÜNLEM . Takipteyim Serkan hocam .

Yeni kanalda bu sorun olmuyor evet bunu çok kez okudum ve denedim ama aktif olan kanallara video atınca ne atılırsa atılsın kendini çek at yine ünleme düşüyor bu sorun kötü oldu daha önce ytpara'da bile bu ünlem konularına sık gelmiyordum.
Serkan ustam 100 video yüklediysen :)
Ünlem olayı oldumu...

İki defa aynı postu yazmamak için link vereceğim. Şu konudaki mesajımda bahsettiğim yöntemi 4-5 gündür deniyorum (bugün 3.kanal üzerinde denedim) ve %99 oranında videoları aktif edebiliyorum.

http://www.ytpara.com/304450-post74.html

Hocam dediğin gibi bugün itibariyle azalma oldu ve denedim gerçekten 2-3 dakika sınırında olup yeni açtığım kanala attığım videoların neredeyse tamamı yandı.

Zannedersem Youtube'da abarttığının farkına vardı ve biraz daha mantıklı süzgeç belirleyecekler.

serkan hocam bu hamster video coverter ı vds de calıstıramadım ama varmıdır bi yöntemi @Serk@nYT

bende size bir denememi anlatayım

ünleme düşen bir video yükledim hiç bir işlem yapmadan yükledim para kazanmayı açtım video ünleme düştü

2. işlemde video adını $.mp4 yaptım :D video işlenirken para kazanmayı açmadan yayınlanma tarihini 2005 yaptım video alt yazı sertifikasını amerika tvlerinde hiç yayınlanmadı + video işlenirken comments , yorum istatistik v.s bütün çeltikleri kaldırdım kaydet dedim işledikten sonra videoyu para kazanmaya açınca 10 sn de video açıldı :)

not: para kazanmayı açarkende

Yer paylaşımlı video içi reklamlar
Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamları

bu çeltikleri işaretlemeden açın

ve Para kazanılan platformlar yapın

Yeni kanalda bu sorun olmuyor evet bunu çok kez okudum ve denedim ama aktif olan kanallara video atınca ne atılırsa atılsın kendini çek at yine ünleme düşüyor bu sorun kötü oldu daha önce ytpara'da bile bu ünlem konularına sık gelmiyordum.
Serkan ustam 100 video yüklediysen :)
Ünlem olayı oldumu...
Arkadaşlar yeni kanaldada ünleme düştüm çok kez ama dediğiniz olabilir belkide belli payda.

Mesala bu linkverdiğim kanalda ünleme düşen çok video oldu ama çoğuda geçiuor göreceğiz ilerleyen günlerde ne olacagını.

serkan hocam bu hamster video coverter ı vds de calıstıramadım ama varmıdır bi yöntemi @Serk@nYT

Yönetici olarak çalıştır.

Son attığım video.

Mickey - YouTube

Arkadaşlar yeni kanaldada ünleme düştüm çok kez ama dediğiniz olabilir belkide belli payda.

Mesala bu linkverdiğim kanalda ünleme düşen çok video oldu ama çoğuda geçiuor göreceğiz ilerleyen günlerde ne olacagını.

Serkan hocam, bu bahsettiğim kanallarda çok olmasa da birkaç kez ben de ünleme düştüm ama aktif edebilme oranım çok çok fazla. Az önce bir kanalıma manuel bir şekilde neredeyse 50 video attım. 3. tarafları temizledim. Şu an 37 video sapasağlam $ vaziyette.

ünleme düşmesinin bir çok sebebi olabilir fakat bu sebeplerden birini tahmin edebiliyorum video.mp4 video adını değiştirirseniz faydalı olabilir

Boilsoft Video Joiner (birleştirme ) ve Boilsoft Video Spliter(kesme)

yukarıdaki 2 programı kullanın biri kesiyor biride birleştiriyor çok güzel 2 program pratik ve kolay daha seri çalışabilirsiniz bunlarla

mesela kesme programıyla bir videoyu 25 parçaya bölebilirsiniz :) auto olarak

arkadaşlar sorun var : eski diye tabir ettiğimiz daha önceden para kazanan kanallara video yukleipde unlem çıkmayan varmı ?
ben eski kanallara yuklediğimde paso unlem çıkıyor... ama yenı kanallarda şansım daha güzel ?? yanı taktıklerı eski kanala yapıp dolar ışığı yakan varmı

Çalışma için teşekkürler, elinize sağlık. Ben denedim ama benim işimi görmedi. hala aynı sorunu yaşıyorum.

Bakın arkadaşlar bundan sonra her YENİ KANAL değerlidir. Yeni düzenlemeye giren Algoritmayı açıkçası çok farklı karışık çözümü olmayan birşey olarak sundular. Sanırım bir nevi İddaa oyunu gibi, yapabileceğimi tahmin edebileceğimiz şeyler daha sonradan olmayabiliyorda Ya zorlaştırıyorlar yada artık SON kozumuzu oynuyoruz malesef. Ama inşallah tek dileğimiz 15 Martta bu kabusun bitmesi. Şayet 15 Marttan itibaren yine aynı sorunları yaşar isek yapacak tek çare Yeni kanallar oluşturup içersine 500 -1000 arası video atmak ve bu videolarda aşağı yukarı 900 - 1000 adet attığımızı varsayarsak rahatlıkla 500 adeti dolar' a açılıyor. Bunun için de Her kanal çok değerlidir. Kapak Resminden tutun bir çok ayarları sanki o gmaili sürekli kullanıyormuşcasına değer verin. Aksi halde kanala çok video yüklemek spam sebebi o yüzden açtığınız her kanala özen göstermemiz gerekmektedir.

вєякαη;304625' Alıntı:
Bakın arkadaşlar bundan sonra her YENİ KANAL değerlidir. Yeni düzenlemeye giren Algoritmayı açıkçası çok farklı karışık çözümü olmayan birşey olarak sundular. Sanırım bir nevi İddaa oyunu gibi, yapabileceğimi tahmin edebileceğimiz şeyler daha sonradan olmayabiliyorda Ya zorlaştırıyorlar yada artık SON kozumuzu oynuyoruz malesef. Ama inşallah tek dileğimiz 15 Martta bu kabusun bitmesi. Şayet 15 Marttan itibaren yine aynı sorunları yaşar isek yapacak tek çare Yeni kanallar oluşturup içersine 500 -1000 arası video atmak ve bu videolarda aşağı yukarı 900 - 1000 adet attığımızı varsayarsak rahatlıkla 500 adeti dolar' a açılıyor. Bunun için de Her kanal çok değerlidir. Kapak Resminden tutun bir çok ayarları sanki o gmaili sürekli kullanıyormuşcasına değer verin. Aksi halde kanala çok video yüklemek spam sebebi o yüzden açtığınız her kanala özen göstermemiz gerekmektedir.

yeni kanal açıp 1000 video atalımda,geçen kanala attığım 460 videodan 400 ü ünlem yedi ve ertesi gün para kazanması kapatıldı,çok ünlem yiyen kanal direk RİSK oluşturuyor bilginize..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri