Unlem sonami erdi

20 dk 1 saat arası videoları manuel yükledim.Hepsini manuel yükledim ve hepsi dolar yaktı.Test kanalımda durum bu.Botla deniyeyim dedim birde.Botla yükleyince 1 tane bile yanmadı dolar.Galiba bundan sonra youtube kanalları olan arkadaşları spamı manuel yapmak zorunda kalacak.

sadece size bir bilgi mesajı vereyım...

evet belki kalkmıstır kalkma yolundadır ama unuttugunuz birsey var...

Youtube yeni bir yazı gonderdı ve hatırlarsanız onu onaylmadan giriş yapamadık.. Yeni bir yaptırımı kabul etmıs sayılıyoruz.. Acaba dusundunuz mu artık ıcerık yukleyın dıyıp hak talebınde bulunan dava yağdırırsa bize??

Youtube yeni bir yazı gonderdı ve hatırlarsanız onu onaylmadan giriş yapamadık.. Yeni bir yaptırımı kabul etmıs sayılıyoruz.. Acaba dusundunuz mu artık ıcerık yukleyın dıyıp hak talebınde bulunan dava yağdırırsa bize??

aynısını düşündümde arkadaşlar eski sözleşmedede aynı maddelerin olduğunu söylemişti :)

aynısını düşündümde arkadaşlar eski sözleşmedede aynı maddelerin olduğunu söylemişti :)

hocam artık unlemden de gecenler var yanı belkı artık eskısı gibi %100 değil ama %30 dahi olsa büyük oran youtube ve telif hakkına sahip firmalar için..

Haliyle renderler oyle yada böyle bır sekılde geçirilen iceriklere istinaden youtube hadi bakalım gelin siz ugrasın derse, durum cok vahim olur

inşallah öyle birşey yoktur :(

valla hocam ben kuskucu bır ınsanım o yüzden herkesle paylasayım dedım ne olur ne olmaz :(

eski sözleşme ile yeni sözleşme arasındaki farkı okuyan var mı ben okumadan direk onayladım da, biri bilgilendirirsen çok sevinirim.

hocam artık unlemden de gecenler var yanı belkı artık eskısı gibi %100 değil ama %30 dahi olsa büyük oran youtube ve telif hakkına sahip firmalar için..

Haliyle renderler oyle yada böyle bır sekılde geçirilen iceriklere istinaden youtube hadi bakalım gelin siz ugrasın derse, durum cok vahim olur

mantıklıda eski sözleşmede varmış burdan ben rahata erdimde böyle bir şey olursa artık forumca batarız :D

hocam eski sözlesmede var olsa bile simdi yeni gelenle onay vermek gerekiyor. yani onay vermeden artık gıremedık artık tamamen kabul etmıs oluyorz gibime geldi.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

(kendi düşüncelerimdir.)
ünlem konusunda sadece dikkat etmenizde fayda var ve kesinlikle abone sayısı yüksek olan kanallarınıza "aa ünlem kalkmış" diyip video atmayın, youtube un yaptığı ufak tefek değişikliklerde kısa süreli bu tarz açıklar olabiliyor, lakin ünlemin kaldırılması gibi birşey olacağını zannetmiyorum...

(varsayım1)
ünlem kaldırılmış ve yeni sözleşmede bunla ilgili bi satır olduğunu düşünüp sözleşmeyi kabul ettiğimizi varsayarsak, bu bizim için dezavantajdır, olası bir durumda youtube videoya ünlem vermeyip ticari kullanım hakkının sahibiyle sizi karşı karşıya bırakacak demektir.(kesinlikle kendiniz deneyin, başkalarının sözleriyle yola çıkmayın!)

(varsayım2)
dava olayına gelirsek, şöyle söyliyeyim zaten telif gönderilmesi "sizi uyarıyorum bak"
dikkatli ol başın belaya girebilir demek olarak ele alırsak, aynı durumların tekrarlanması halinde davacının size dava açabilecek şekilde yaptırım uygulamasının yolunu açmış oluyorsun... çoğumuzun yaptığı gibi sözleşmeyi hiç okumadan kabul edip devam ettim, dediğim gibi youtube ön uyarıcı sistemi videoyu ünleme düşürmüyorsa, ticari hakkına sahip kişiye videoyu yükleyenin bilgileri doğrudan hak sahibine iletilecektir, buda bizim için çok kötü bir durum. 3 kuruş kazanalım derken çok büyük cezalara çarptırılabiliriz.

kusura bakmayın varsayımdan başka birşey diyemiyorum, zamanla sıkıntılı olduğumuz konuları araştırıp bulduğumuz bilgileri burdan paylaşırız.

(kendi düşüncelerimdir.)
ünlem konusunda sadece dikkat etmenizde fayda var ve kesinlikle abone sayısı yüksek olan kanallarınıza "aa ünlem kalkmış" diyip video atmayın, youtube un yaptığı ufak tefek değişikliklerde kısa süreli bu tarz açıklar olabiliyor, lakin ünlemin kaldırılması gibi birşey olacağını zannetmiyorum...

(varsayım1)
ünlem kaldırılmış ve yeni sözleşmede bunla ilgili bi satır olduğunu düşünüp sözleşmeyi kabul ettiğimizi varsayarsak, bu bizim için dezavantajdır, olası bir durumda youtube videoya ünlem vermeyip ticari kullanım hakkının sahibiyle sizi karşı karşıya bırakacak demektir.(kesinlikle kendiniz deneyin, başkalarının sözleriyle yola çıkmayın!)

(varsayım2)
dava olayına gelirsek, şöyle söyliyeyim zaten telif gönderilmesi "sizi uyarıyorum bak"
dikkatli ol başın belaya girebilir demek olarak ele alırsak, aynı durumların tekrarlanması halinde davacının size dava açabilecek şekilde yaptırım uygulamasının yolunu açmış oluyorsun... çoğumuzun yaptığı gibi sözleşmeyi hiç okumadan kabul edip devam ettim, dediğim gibi youtube ön uyarıcı sistemi videoyu ünleme düşürmüyorsa, ticari hakkına sahip kişiye videoyu yükleyenin bilgileri doğrudan hak sahibine iletilecektir, buda bizim için çok kötü bir durum. 3 kuruş kazanalım derken çok büyük cezalara çarptırılabiliriz.

kusura bakmayın varsayımdan başka birşey diyemiyorum, zamanla sıkıntılı olduğumuz konuları araştırıp bulduğumuz bilgileri burdan paylaşırız.
hocam bende boşa paranoya yapıyoruz ünlemin kalktığı falanda yok zaten :)

Boşverin şimdi komple teorilerini :) bende ünlemin kalktığı falan yok ne iş :D botla yüklemiyorum

yaw 2 saat dışarı çıktık forum çalkalanıyo çok sevindirici haber aldım mesajı okuyanlara armağanım olsun
kalite+düzenli+sabırlı+ve vds yada kendi pcnizle elle yükleme yapın günde 16 videoyu geçmeyin ve hepsini tek tek elle yükleyin ve tüm videolar gizli yükleyin onlarıda tek tek elle açın ne index sıkıntınız kalır ne tık katagori söylemiyorum çünkü forumda 2 konu var onları bulursanız tek kanaldan günlük 70 tl garantisi var
umarım işinize yarar

hangi 2 konu ya? bir sürü kategori paylaşılıyor forumda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri