Ünlem tecrübelerim !

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam sizde yeni kanal açıp denermisiniz ?sonucu buraya yazarmısınız ?

Onu da denedim. Dün yeni kanal açtım hatta konunun birinde tartışıyorduk. sıfır kanal açtım normal yükleme 2 video yükledim dolar yandı. Dediki arkadaşlar toplu yüklemede sorun olur. Deneyelim dedim videoyap botunda 14,000 hak var :D 100 tane video kopyaladım 2 kanaldan. youtubeden yani.. 98 tanesinin dolar işareti yandı 2 tanesi ünlem oldu. Bu olay dün 11-13 saatleri arasındaydı. bu gün baktım dolar işaretleri yanıyor 98 videonunda. Dedim yeni bir video atayım bakalım ne olcak sonuç ünlem!

Şu an tek çözüm görünüyor. Yeni kanal açınca uyumak yok uyku yok allah ne verdiyse 300-500-1000 video yüklenip dolarları yakmak :D sonra kara listeye alınıyor anladığım kadarıyla.. Özgün bile yüklense artık boş!

Ekleme: Bazı izlenmesi çok abonesi çok olan youtubede uzun zamandır ayakta duran kanalların videolarını sıfır kanal açsanız da alamıyorsunuz ünlemi yapıştırıyor. videoyap botundaki ünlemi geç işe yaramıyor. Önerim youtubeden değil başka video sayfalarından içerikleri sıfır kanala yüklemeniz tabi ki botla yoksa çok zor. Tek tek mi napalım ne yazık ki evet! 100 tane video yükledim ünlem veriyor eşleşiyor 4 satte 100 video yükledim bu gün dolarlar yanıyor! Biraz bekletip adenseye bağlarım sorun olmazsa

Tahminimi söyleyeyim size arkadaşlar. Bir kere kara listeye giren bir kanal daha çıkmıyor sanırım. Dün yüklediğim videomada geldi ünlem uzun uzun açıklama yazdım 24 saat oldu inceleniyor diyor , inceleniyorda kaldı. Tahminim inceleniyordanda çıkmayacak hiç.

Onu da denedim. Dün yeni kanal açtım hatta konunun birinde tartışıyorduk. sıfır kanal açtım normal yükleme 2 video yükledim dolar yandı. Dediki arkadaşlar toplu yüklemede sorun olur. Deneyelim dedim videoyap botunda 14,000 hak var :D 100 tane video kopyaladım 2 kanaldan. youtubeden yani.. 98 tanesinin dolar işareti yandı 2 tanesi ünlem oldu. Bu olay dün 11-13 saatleri arasındaydı. bu gün baktım dolar işaretleri yanıyor 98 videonunda. Dedim yeni bir video atayım bakalım ne olcak sonuç ünlem!

Şu an tek çözüm görünüyor. Yeni kanal açınca uyumak yok uyku yok allah ne verdiyse 300-500-1000 video yüklenip dolarları yakmak :D sonra kara listeye alınıyor anladığım kadarıyla.. Özgün bile yüklense artık boş!

demek ki dediğimiz doğru .Hocam bugun siizn dediğiniz gibi yeni iki farklı kanala videolar attım 200 + tane kanallardan videoların bazılarına dünya engeli çıktı sonra para kazanmaları aktif edince ünlem geldi.

ben yeni kanal açtim gene ünlem :D

hocam mesajlarda dediğim gibi yaptınız mı ?

---------- Mesaj saat 22:06:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:02:42 civarında gönderildi. ----------

Diğer arkadaşlar denermisiniz özgün video tamamen ? (Arkadaşlar sadece okuyup geçmeyin herkesin tecrübesine ihtiyacımız var.Beraber çözelim şu lanet sorunu !)

(en basitinden paintten 2 resim çizip movie makerden birleştirin)
(Elinizi falan çekip yükleyebilirsiniz)

-Yeni açılan(daha önce hiç video yüklemediğiniz temiz bir kanala) bir kanala yüklermisiniz videonuzu

Görüşlerinizide söylerseniz sevinirim.Çözmek lazım bu sorunu çünkü.

---------- Mesaj saat 22:28:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:49 civarında gönderildi. ----------

YT harici kaynaktan teker teker atıyorum yanıyor dolar.

google supporttaki bir yetkili ünlem sorununun herhangi bir bug olmadığını gelen bir ünleme itiraz edip gerekli dökümanları sunduktan sonra dolar işaretini açtırabilirseniz(videonuz tamamen size ait olmalı) sonraki yüklenen videoların ünleme düşme olasılığının azalacağını belirtmiş . kameranızla herhangi bi video çekin ünlem gelirse itiraz edin sonraki yüklenen videolara etkisi olabilir . deneyen arkadaşlar sonuçları belirtirse iyi olur

demek ki dediğimiz doğru .Hocam bugun siizn dediğiniz gibi yeni iki farklı kanala videolar attım 200 + tane kanallardan videoların bazılarına dünya engeli çıktı sonra para kazanmaları aktif edince ünlem geldi.

hocam mesajlarda dediğim gibi yaptınız mı ?

---------- Mesaj saat 22:06:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:02:42 civarında gönderildi. ----------

Diğer arkadaşlar denermisiniz özgün video tamamen ? (Arkadaşlar sadece okuyup geçmeyin herkesin tecrübesine ihtiyacımız var.Beraber çözelim şu lanet sorunu !)

-Yeni açılan(daha önce hiç video yüklemediğiniz temiz bir kanala) bir kanala yüklermisiniz videonuzu

---------- Mesaj saat 22:28:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:49 civarında gönderildi. ----------

Merhaba.. Sıfır Bir Kanal Açtım. LİSE YILLARINDA ARKADAŞLARLA ÇEKTİĞİMİZ VE SADECE BENDE OLAN HİÇBİR YERDE OLMAYAN BİR VİDEOYU ATTIM PARA KAZANMASI DİREK YANDI. SONRA MOVİE MARKERDE YAZILARDAN BİR VİDEO HAZIRLADIM ONU ATTIM ODA YANDI

google supporttaki bir yetkili ünlem sorununun herhangi bir bug olmadığını gelen bir ünleme itiraz edip gerekli dökümanları sunduktan sonra dolar işaretini açtırabilirseniz(videonuz tamamen size ait olmalı) sonraki yüklenen videoların ünleme düşme olasılığının azalacağını belirtmiş . kameranızla herhangi bi video çekin ünlem gelirse itiraz edin sonraki yüklenen videolara etkisi olabilir . deneyen arkadaşlar sonuçları belirtirse iyi olur

Yemin ederim 15 dk dır aynı konuyu düşünüyorum, benimde aklıma geldi
Eğer şu an kara listede isek kendi kameramız ile çekilmiş vidyomuzu atıp ünlem yedikten sonra kanıtlarsak durum ne olur diye düşünüyordum. Risk azalır mı acaba ? Şuraya bak ya gül gibi KVP gitti. :( :( İlk partı attığım anda 2 dk içinde 150 izlenim olmuştu ama ünlem verdi. :( Bende devam etmedim.

Şimdi kendi vidyomu yükleyeceğim.

Bende onu yaptım bugün ama bakalım ne olcak. Link verirmisin bu support yerinin.

Merhaba.. Sıfır Bir Kanal Açtım. LİSE YILLARINDA ARKADAŞLARLA ÇEKTİĞİMİZ VE SADECE BENDE OLAN HİÇBİR YERDE OLMAYAN BİR VİDEOYU ATTIM PARA KAZANMASI DİREK YANDI. SONRA MOVİE MARKERDE YAZILARDAN BİR VİDEO HAZIRLADIM ONU ATTIM ODA YANDI

Cevabınız için teşekürler hocam.Büyük ihtimal sorunu bulduk gibi .Bir kaç arkadaşında görüşünü almak daha sağlıklı olacaktır.Sorunu bulduktan sonra çözüm üretmeye başlayacağız artık. Yoksa özgüne yöneleceğiz.(bazı kanallarım özgün ama bazıları spam)

Aynı mesajı lütfen tekrarlamayın sefer hocam bu ünlem herkesde var özgünde de spam kanallarda da var google umarım biran önce düzeltir

%100 orjinal video atan bazı arkadaşlarda bile ünlem çıkması açıkçası beni umutlandırıyor. Yani şu an için düşük ihtimalde olsa kazançlar kesinleştikten sonra durum düzelebilir.

Aynı mesajı lütfen tekrarlamayın sefer hocam bu ünlem herkesde var özgünde de spam kanallarda da var google umarım biran önce düzeltir

Hocam inş. düzeltir.%100 özgünde şuana kadar karşılaşmadım ben hocam.Benim amacım sorunu tam olarak bulmak sorunu bulduktan sonra çözüm üretmemiz,çözüm için algoritmalar bulmamız kolaylaşır diye düşünüyorum.

%100 orjinal video atan bazı arkadaşlarda bile ünlem çıkması açıkçası beni umutlandırıyor. Yani şu an için düşük ihtimalde olsa kazançlar kesinleştikten sonra durum düzelebilir.

Herkesin isteği hocam inş.kısa süren bir durumdur.Ama ya değilse erkenden çözüm yolunu bulmak lazım diye düşünüyorum.

%100 orjinal videoyu yeni kanala atıınca direk yanıyor. Ama daha önce ünlem almış bir kanalda deneyince yanmıyor...

bana ait olmayan video sürekli kullandığım kanalda ünleme düştü.diğer kanalda para kazanması yandı.ve o kanala attığım videolar sürekli ünlem veriyor 2 gündür

arkadaşlar dün akşam bi gün önceden açtığım 2 kanala 7 şer tane video atmıştım ilk yüklediğimde birinde2 diğerinde 1 videoda ünlem verdi diğerleri doar işaretliydi. her ihtimale karşı adsenseye bağlamadım kanallarda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yok bütün para kazanmalar duruyo bi kaç gün daha adsenseye bağlamadan video yüklicem bakalım nolcak.
not: videolar 3-9 dakika arası

Cevap: Ünlem tecrübelerim OKUYUN !

Kısacası kanal kara listeye alınıyor. Bunu bende test ettim bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri