bencede kanal hatta belkide pc bile karalisteye alınıyor olabilir ben kanalları bi arkadaşımın telefonundan açmıştım bikaç gün daha gitsin bakalım nolcak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
forumda görmüstüm bende hocam biri paylasmıstı bulabilirsem editlerim
edit: https://productforums.google.com/fo...tube-adsense-monetization-related/MWFWhDinpNQ
hocam sizin dediğinizi ben video yu indirip herhangi bi kaynaga yükleyip attım Daha sonra videoyap botu ile çektim .fakatdurum yine aynı ünlem .
Direk videoyap içindeki botlardan ana kaynaktan çekiyorum. Eşleşen falan çıkıyor ama ünlem hiç çıkmıyor.
Kendimi çekmemdeki tek neden bu. Eğer kendi videom oldugunu kanıtlarsam belki kara listeden çıkabilirim umuduyla kendimi çektim bende zaten ama bekleyelim bakalım neler olcak.
Yeni kanaldada deniycem şimdi ve sonucu yazıcam hemen.
Kesin ve netleştirilmiş bir bilgidir.
Anlatacağım sıralama kesinlikle çok önemlidir.
Yüklediğiniz videolar ünleme düştü ve ünleme düşen videlorınız gerçekten hit alacak videolarsa, önemli videolarsa, yani kısaca uğraştığınıza değecek videlorsa, alttaki işlemleri yaparsanız kesinlikle işe yarıyor. Defalarca ve 10larca kanalda farklı adsenseler farklı videolarda defalarca denenmiştir.
1-Ünlem veren videoyu Düzenle kısmına girin.
2-Videonun Başlığını Kopyalayın(Lazım Olacak)
3-Düzenleme Ekranında *Görüntü İyileştirme* sekmesine tıklayın
4-Açılan ekranda *Youtube Video Düzenleyiciyi Deneyin* butonuna tıklayın
5-Açılan ekranda *My Edit Video* yazan yeri değiştirip, kopyaladığınız ismi yapıştırın.
6-alt kısımda videoların bulunduğu bölümde ARAMA kısmına yine kopyaladığınız başlığı yapıştırın aratın. video gelecek.
7-videonun üstünde + işareti çıkacak ona 2 kez tıklayın.
bu şekilde o video 2 kez arka arkaya oynayacak şekilde olacak ve hem özgün gibi olacak hem youtubede farklı bir video olarak algılanacak.
8- vee YAYINLA butonuna tıklayın.
9-Video Yöneticisi ekranınıza gelin. Yayınla dediğiniz video işleniyor durumunda olacaktır. Videoyu düzenle deyip. açılan ekranda videonun ismini *deneme* yapın, para kazanma sekmesini aktif yapın ve video ortası reklama 1 adet reklam aralığı girin. mesela 07:15 gibi... ve bu şekilde kaydedin. ve hiç aralık vermeden videonun ismini tekrar değiştirin.para kazanma sekmesine gelip para kazanmayı kaldırın. kaydedin.. tekrar para kazanma açın. video işleniyor işlemi bitince %100 dolar işareti yanacaktır. dolar işareti yandıktan sonra videoyu asıl orijinal ismine veya ne isim vermek istiyorsanız yapabilirsiniz.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
Bakalım deneyeceğim şimdi. İnşallah olur.
Yüklediğiniz videolar ünleme düştü ve ünleme düşen videlorınız gerçekten hit alacak videolarsa, önemli videolarsa, yani kısaca uğraştığınıza değecek videlorsa, alttaki işlemleri yaparsanız kesinlikle işe yarıyor. Defalarca ve 10larca kanalda farklı adsenseler farklı videolarda defalarca denenmiştir.
5-Açılan ekranda *My Edit Video* yazan yeri değiştirip, kopyaladığınız ismi yapıştırın.
6-alt kısımda videoların bulunduğu bölümde ARAMA kısmına yine kopyaladığınız başlığı yapıştırın aratın. video gelecek.
bu şekilde o video 2 kez arka arkaya oynayacak şekilde olacak ve hem özgün gibi olacak hem youtubede farklı bir video olarak algılanacak.
9-Video Yöneticisi ekranınıza gelin. Yayınla dediğiniz video işleniyor durumunda olacaktır. Videoyu düzenle deyip. açılan ekranda videonun ismini *deneme* yapın, para kazanma sekmesini aktif yapın ve video ortası reklama 1 adet reklam aralığı girin. mesela 07:15 gibi... ve bu şekilde kaydedin. ve hiç aralık vermeden videonun ismini tekrar değiştirin.para kazanma sekmesine gelip para kazanmayı kaldırın. kaydedin.. tekrar para kazanma açın. video işleniyor işlemi bitince %100 dolar işareti yanacaktır. dolar işareti yandıktan sonra videoyu asıl orijinal ismine veya ne isim vermek istiyorsanız yapabilirsiniz.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
son taktikte olumsuz ünlem aldık yine
hocam o zaman bir kaç videomun para kazanmasını açayımda resım atayım hemen
---------- Mesaj saat 02:35:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:26 civarında gönderildi. ----------
![]()
Partner de herkes açyor hocam![]()
hocam hiç partner kanalım yok ki sadece adsense çalışıyorum.![]()
Yalnız video işlenyor aşamasında iken para kazanma aktif olmuş o yüzden dedim bende bunu ilk defa görüyorum adsens de
Yalnız video işlenyor aşamasında iken para kazanma aktif olmuş o yüzden dedim bende bunu ilk defa görüyorum adsens de
hocam ben yukarıda anlattığım yönetim ile yüklüyorum hep videoları.mesela o işleniyorda olan videoyu ben birkaç saat sonra açardım ama arkadas denedım başarısız dıyınce ben hemen para kazanmasını acıp oyle resım atayım dıye oyle oldu.suan vıdeo ıslenıyordan cıktı bu aradavallla bende anlamdım hocam benımkılerde nedense sıkıntı yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.