Ünlem tecrübelerim !

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede kanal hatta belkide pc bile karalisteye alınıyor olabilir ben kanalları bi arkadaşımın telefonundan açmıştım bikaç gün daha gitsin bakalım nolcak

hocam sizin dediğinizi ben video yu indirip herhangi bi kaynaga yükleyip attım Daha sonra videoyap botu ile çektim .fakat :) durum yine aynı ünlem .

Direk videoyap içindeki botlardan ana kaynaktan çekiyorum. Eşleşen falan çıkıyor ama ünlem hiç çıkmıyor.

Onemli olan server kanal beyler... Bir kanalda oluyorsa başka kanal açin orda deneyin.. Boşa vakit kaybetmeyin... Ben yaziyorum ha bire ama malesef...
Siz beni dinleyin bir kanalda unlem varsa o kanali dinlendir yeni kanal aç başka ulke seç şansini dene

Kesin ve netleştirilmiş bir bilgidir.

Anlatacağım sıralama kesinlikle çok önemlidir.

Yüklediğiniz videolar ünleme düştü ve ünleme düşen videlorınız gerçekten hit alacak videolarsa, önemli videolarsa, yani kısaca uğraştığınıza değecek videlorsa, alttaki işlemleri yaparsanız kesinlikle işe yarıyor. Defalarca ve 10larca kanalda farklı adsenseler farklı videolarda defalarca denenmiştir.

1-Ünlem veren videoyu Düzenle kısmına girin.
2-Videonun Başlığını Kopyalayın(Lazım Olacak)
3-Düzenleme Ekranında *Görüntü İyileştirme* sekmesine tıklayın
4-Açılan ekranda *Youtube Video Düzenleyiciyi Deneyin* butonuna tıklayın
5-Açılan ekranda *My Edit Video* yazan yeri değiştirip, kopyaladığınız ismi yapıştırın.
6-alt kısımda videoların bulunduğu bölümde ARAMA kısmına yine kopyaladığınız başlığı yapıştırın aratın. video gelecek.
7-videonun üstünde + işareti çıkacak ona 2 kez tıklayın.
bu şekilde o video 2 kez arka arkaya oynayacak şekilde olacak ve hem özgün gibi olacak hem youtubede farklı bir video olarak algılanacak.
8- vee YAYINLA butonuna tıklayın.
9-Video Yöneticisi ekranınıza gelin. Yayınla dediğiniz video işleniyor durumunda olacaktır. Videoyu düzenle deyip. açılan ekranda videonun ismini *deneme* yapın, para kazanma sekmesini aktif yapın ve video ortası reklama 1 adet reklam aralığı girin. mesela 07:15 gibi... ve bu şekilde kaydedin. ve hiç aralık vermeden videonun ismini tekrar değiştirin.para kazanma sekmesine gelip para kazanmayı kaldırın. kaydedin.. tekrar para kazanma açın. video işleniyor işlemi bitince %100 dolar işareti yanacaktır. dolar işareti yandıktan sonra videoyu asıl orijinal ismine veya ne isim vermek istiyorsanız yapabilirsiniz.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Kendimi çekmemdeki tek neden bu. Eğer kendi videom oldugunu kanıtlarsam belki kara listeden çıkabilirim umuduyla kendimi çektim bende zaten ama bekleyelim bakalım neler olcak.

Yeni kanaldada deniycem şimdi ve sonucu yazıcam hemen.

DÜN SABAH YÜKLEDİM ÜNLEM OLDU itiraz ettim hala soru işareti var

Yüklediğiniz videolar ünleme düştü ve ünleme düşen videlorınız gerçekten hit alacak videolarsa, önemli videolarsa, yani kısaca uğraştığınıza değecek videlorsa, alttaki işlemleri yaparsanız kesinlikle işe yarıyor. Defalarca ve 10larca kanalda farklı adsenseler farklı videolarda defalarca denenmiştir.

5-Açılan ekranda *My Edit Video* yazan yeri değiştirip, kopyaladığınız ismi yapıştırın.
6-alt kısımda videoların bulunduğu bölümde ARAMA kısmına yine kopyaladığınız başlığı yapıştırın aratın. video gelecek.
bu şekilde o video 2 kez arka arkaya oynayacak şekilde olacak ve hem özgün gibi olacak hem youtubede farklı bir video olarak algılanacak.
9-Video Yöneticisi ekranınıza gelin. Yayınla dediğiniz video işleniyor durumunda olacaktır. Videoyu düzenle deyip. açılan ekranda videonun ismini *deneme* yapın, para kazanma sekmesini aktif yapın ve video ortası reklama 1 adet reklam aralığı girin. mesela 07:15 gibi... ve bu şekilde kaydedin. ve hiç aralık vermeden videonun ismini tekrar değiştirin.para kazanma sekmesine gelip para kazanmayı kaldırın. kaydedin.. tekrar para kazanma açın. video işleniyor işlemi bitince %100 dolar işareti yanacaktır. dolar işareti yandıktan sonra videoyu asıl orijinal ismine veya ne isim vermek istiyorsanız yapabilirsiniz.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Bakalım deneyeceğim şimdi. İnşallah olur.

Bakalım deneyeceğim şimdi. İnşallah olur.

Olmaması için tek sebep. bu işlemleri yaparken video işleniyordan çıkmış olmasıdır.

Bu işlemlerin hepsini video işleniyor halindeyken yapmalısınız. yani biraz hızlı olmalısınız. 10 dakikanın üzerindeki videolarda işlenme uzun sürdüğü için sıkıntı olmuyor bu işlemler hemen yapılabiliyor ama kısa videolarda biraz hızlı olmak gerekiyor.:D

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

teşekkürler deneyelim bakalım

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Valla hocam ben de onu denedim başlığı değiştirmeden, ancak önce soru işareti yandı sonra yine anında ünleme döndü.

arkadaşlar nedense benim bugün attığım hiçbir video ünleme düşmedi.daha doğrusu benım bu ay hiç bir videom ünleme düşmedi.
işinize yarar mı bilmiyorum ama benım yukleme yöntemim : para kazanmalar kapalı iken videoları etiketsiz başlıksız yüklüyorum videonun adına sadece ''a'' yazıyorum mesela, videoların para kazanmalarını 3-4 saat sonra açıyorum tek tek. yani yüklenen videolarımı GRİ dolar işaretli halde bekletiyorum.umarım işinize yarar ben hep böyle yüklüyorum

son taktikte olumsuz ünlem aldık yine

son taktikte olumsuz ünlem aldık yine

hocam o zaman bir kaç videomun para kazanmasını açayımda resım atayım hemen

---------- Mesaj saat 02:35:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:26 civarında gönderildi. ----------

wv2Eom.jpg

hocam o zaman bir kaç videomun para kazanmasını açayımda resım atayım hemen

---------- Mesaj saat 02:35:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:16:26 civarında gönderildi. ----------

wv2Eom.jpg

Partner de herkes açyor hocam ;)

Daha önce ünlem alan,mimlenmiş kanallarda açmak imkansız sanırım.Denemediğim şey kalmadı.

Yalnız video işlenyor aşamasında iken para kazanma aktif olmuş o yüzden dedim bende bunu ilk defa görüyorum adsens de

hocam ben yukarıda anlattığım yönetim ile yüklüyorum hep videoları.mesela o işleniyorda olan videoyu ben birkaç saat sonra açardım ama arkadas denedım başarısız dıyınce ben hemen para kazanmasını acıp oyle resım atayım dıye oyle oldu.suan vıdeo ıslenıyordan cıktı bu arada :) vallla bende anlamdım hocam benımkılerde nedense sıkıntı yok

Yalnız video işlenyor aşamasında iken para kazanma aktif olmuş o yüzden dedim bende bunu ilk defa görüyorum adsens de

hocam ben yukarıda anlattığım yönetim ile yüklüyorum hep videoları.mesela o işleniyorda olan videoyu ben birkaç saat sonra açardım ama arkadas denedım başarısız dıyınce ben hemen para kazanmasını acıp oyle resım atayım dıye oyle oldu.suan vıdeo ıslenıyordan cıktı bu arada :) vallla bende anlamdım hocam benımkılerde nedense sıkıntı yok

"Vidyo işleniyor" ile Düzenleme işleniyor" u karıştırmayın üstadlar. :)

Vidyo işleniyor vidyo yüklendikten sonra çıkan yazı. Düzenleme işleniyor ise yüklü olan vidyonun üzerinde düzenleme yapıldıktan sonra çıkan yazı. Düzenleme işleniyor yazısı var iken vidyo izlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri