Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

Bataklıga düşmüş bir kuşun son çırpınışları...

Yav vallahi bıktım iki yüzlülerden yeminle.....

Forum açmış destek olalım diyoruz,saygı duyalım forumuna girip hayırlı olsun diyoruz,yolunuz açık olsun takdir ettik diıyoruz.Adamlar ekmek yediği yere pislemeye kalkıyorlar.

Bu mesajı berkana iletecekler varsada söyleyinde komple üyeliğimi silsin ordan yazdıgım mesajlarıda.Kendisi çok iyi bilir ben birini sildimmi tam silerim....

Arkadaş forumun adına konu aç bunda sorun yok kimsede bişey demez.Ama konu açmanında bi adabı şekli şemali var.Yzarsın konu içine mesajını açıklarsın neyse yazacagın anlatacağın sonrada altına forum ismini yazarsın çıkarsın.Milletde hem yazdığın mesaja yorum yazar teşekür eder forumunada üye olur bakar.

Sen gel son günlerde milletin başındaki büyük sorunu fırsat bil birde 100/100 de çözümde,mesajın içinede detaylar bu forumda yaz 2 satır çık...

Ne olacak 3 gün önce youtube ile tanışan.2 gün önce parayla tanışan bugünde forum kullanmasını ögrenenden ancak bu beklenirdi..

Bu ergenleri iyice temizlemek lazımki şurda 50 kişide kalsak hiç olmassa aklı başında adam gibi adamlar kalır herşeyi birlikde çözer kendi yağlarında kavrulur giderler.

abi hazımsızlık başa bela ben bunu der bunu bilirim :) kim biraz yolunu bulsa ekmek yediği kaba pislemeye çalışıyor

15 yıldır forumlar ile iç içeyim,
hayatımda bu kadar yönetim kadrosu değişen bir forum daha görmedim. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam burası destek forumu.
daha öncede söyledim şimdide söylüyorum.
Saçma sapan konular açılıyor, bizim de işimiz gücümüz arasında takip ettiğimiz forumun üst kısmı resmen konu dışı mesajlar ile kaynıyor.
Başlıklar gereksiz, 15-16 yaşındaki kardeşlerimiz bize atar yapar, en önemliside cahilide konuşuyor, bir halt bilmeyenide.
Rica ediyorum; üstteki son mesajlar bölümünde bazı kategoriler engellensin.
Belli bir mesaj sayısına ulaşmayan konu açamasın.
Ve forumda 3-5 tane her konuya müdahil insanlar var, bunlar da aleni spam yapmasa da spamın dibini yapıyor uyarılsın. Ben kendim yönetici olduğum forumda burada geçirdiğim zamanı geçirmiyorum ama sen bazılarına destek oldukça bu forumdan rant sağlayan kişi sayısı her zaman artacaktır

Rahat ol üstad onlarıda engleyyeğim aklımda yani.Bazı kategorileri aramalarda çıkartmayacağım.
Ayrıca benim bu forumda destek olduğum 1 kişi dahi yokdur varsa çıksın yazsın bize kol kanat geriyorsun diye, :rolleyes:

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] İlk zamanlar forum çok iyiydi sonrada 15-16 yaşında veya o yaşta olmasa da o yaşlarda takılı kalmış adamlar doluştu , 2-3 ayda 3.000 mesaj kastılar, bir süre forumu bıraktım bunlar yüzünden ama şimdi eskiye dönüş ruhu var gibi tam olmasa da.

bazı genç ve akıllı arkadaşlar da var onlar üstüne alınmasın :)

Temizliyoruz arkadaşlar bakın.:D

Üyelikler kapalı,davetler kapalı iyice temizleniyor işte rahat olun.Üyelikleride kolay kolay hatta hiç açmayacağım gibi çünki r10 dan ve forumdaki üyelerimizden manuel üyelik vermek yetiyor bize,Bundan sonrada öyle olacak zaten.istanbula geçeyim yarında bir kaç değişiklik filan yapalım size bildirim yaparım değişiklikler hakkında.

Rahat ol üstad onlarıda engleyyeğim aklımda yani.Bazı kategorileri aramalarda çıkartmayacağım.
Ayrıca benim bu forumda destek olduğum 1 kişi dahi yokdur varsa çıksın yazsın bize kol kanat geriyorsun diye, :rolleyes:

Temizliyoruz arkadaşlar bakın.:D

Üyelikler kapalı,davetler kapalı iyice temizleniyor işte rahat olun.Üyelikleride kolay kolay hatta hiç açmayacağım gibi çünki r10 dan ve forumdaki üyelerimizden manuel üyelik vermek yetiyor bize,Bundan sonrada öyle olacak zaten.istanbula geçeyim yarında bir kaç değişiklik filan yapalım size bildirim yaparım değişiklikler hakkında.

hocam kardeşimle aynı ip den üyeyiz umarım ilerde sorun olmaz.webmasterden aynı ip diye banlandım

Bunlar gerçekten kendini akıllı sanıyor, bu forumda ne kadar zeki insanlar var hala göremediniz mi ? Liseli gibi hareketler diyecem, liseli adam biraz daha aklı başındadır bunlara göre.Utanmıyormusunuz işi öğrendiğiniz yerden üye çekip aklı sıra burası gibi bir forum ortamı oluşturacaksınız.Forumu forum yapan üyeleridir unutmayın, ne kadar süredir internet alemindesiniz bilemiyorum ama , kaliteli bir forum istiyorsanız rakip forumlara gidip, üstelikte ekmek yediğiniz kaba pisleyip rant sağlamaya çalışmakla bunu başaramazsınız.
Hadi gidin şimdi forumunuza saf altındanmı buuuk çıkarıyosunuz napıyosunuz onu satında ,buraya bulaşmayın.

Bide şu vardır, çocuk deyip geçemiyorum bunun gibiler 7sinde ne ise 70indede o olacaktır, artık karakterleri oturmuş muhtemelen, şimdiden böyle üçkağıtlar düşünürsen ileridede sizin gibiler üçkağıtçıdan başka hiçbirşey olamaz.Hayatını kazanırsın, paranı kazanırsın ama kişilik ? Gerçi o da kimin umurunda.

Neyse ne artık, yönetime teşekkür ederim gerekeni yaptığı için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri