Bataklıga düşmüş bir kuşun son çırpınışları...
Yav vallahi bıktım iki yüzlülerden yeminle.....
Forum açmış destek olalım diyoruz,saygı duyalım forumuna girip hayırlı olsun diyoruz,yolunuz açık olsun takdir ettik diıyoruz.Adamlar ekmek yediği yere pislemeye kalkıyorlar.
Bu mesajı berkana iletecekler varsada söyleyinde komple üyeliğimi silsin ordan yazdıgım mesajlarıda.Kendisi çok iyi bilir ben birini sildimmi tam silerim....
Arkadaş forumun adına konu aç bunda sorun yok kimsede bişey demez.Ama konu açmanında bi adabı şekli şemali var.Yzarsın konu içine mesajını açıklarsın neyse yazacagın anlatacağın sonrada altına forum ismini yazarsın çıkarsın.Milletde hem yazdığın mesaja yorum yazar teşekür eder forumunada üye olur bakar.
Sen gel son günlerde milletin başındaki büyük sorunu fırsat bil birde 100/100 de çözümde,mesajın içinede detaylar bu forumda yaz 2 satır çık...
Ne olacak 3 gün önce youtube ile tanışan.2 gün önce parayla tanışan bugünde forum kullanmasını ögrenenden ancak bu beklenirdi..
Bu ergenleri iyice temizlemek lazımki şurda 50 kişide kalsak hiç olmassa aklı başında adam gibi adamlar kalır herşeyi birlikde çözer kendi yağlarında kavrulur giderler.
abi hazımsızlık başa bela ben bunu der bunu bilirim