Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

bence sizde mantık yok bot yaptığı zaman o arkadasa dua edeceksiniz ama o artık buraya gelirim orası meçhul çünkü video yap botu özgunlestirme yaparken ilgili başlığı en aranacak şekilde açıklama etiket başlık olarak giriyor sizin vs de yükleyiniz videolar la karıştırmayın bir defa videoyap botundan video yukle de bak bakalim kıyasla o zaman beni anlarsınız

yav hadi izlendi gelen ziyaretci kuru resmi napsın yav bir türlü anlamıyorsun neyse seninle daha cok tartısmaya girmeyecem bu şahsiyetin bi arkadaşı falansın sen bu kadar avukatlık yaptıgına göre

bence sizde mantık yok bot yaptığı zaman o arkadasa dua edeceksiniz ama o artık buraya gelirim orası meçhul çünkü video yap botu özgunlestirme yaparken ilgili başlığı en aranacak şekilde açıklama etiket başlık olarak giriyor sizin vs de yükleyiniz videolar la karıştırmayın bir defa videoyap botundan video yukle de bak bakalim kıyasla o zaman beni anlarsınız

Bence işe yarayibilir bir yöntem olabilir arkadaşlar.

arkadaş bariz bir şekilde hata yapmış. konuyu paylaşıp kaynak linkini koysaydı belki olurdu ?
ama belkide bilerek yaptı bunu ? belkide psikolojik sorunları vardır arkadaşın ?
bence konu kapansın fazla üstüne gidilmesin eğer siz onun konumunda olsaydınız ne hissederdiniz bütün forum sizinle dalga gecse.
demek istediğim sorunu nedir bilmiyoruz fazla üstüne gitmiyelim.. .

Bence işe yarayibilir bir yöntem olabilir arkadaşlar.

yöntem mantıklı zaten hocam. ona kimsenin birşey söylediğini sanmıyorum. ancak "ünlem ve telif bitmiştir" dediği için insanlar videolar içinde çözüm bekliyordu. ancak öyle birşey yok. sadece reklam amaçlı kullanmışlar hepsi bu.

milletimiz malesef önyargılı iyilik yaramıyor

Videoyap konusunu takip edenler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] in 1 ay önce kelime yazarak slayt yapmak özelliğinin gelecek projeleri arasında olduğunu kendisi söylemişti zaten.

tamam ya post kasmak için herkese aykırı olmaya çalışma

Forymda uzun suredir pasif olan bir cok uyeyi bu baslik altinda gormenin tatli sevinci kavruk tenimi gidiklarken..bidi budu...eger dogru seyi anladiysam konudan.tek söyleyeceğim ozgun video yapmak icin saatlerini harcayip izletemeyenlerin yaptigina ek olarak ne yapabilitlr ki bu bot :)

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

yöntem mantıklı zaten hocam. ona kimsenin birşey söylediğini sanmıyorum. ancak "ünlem ve telif bitmiştir" dediği için insanlar videolar içinde çözüm bekliyordu. ancak öyle birşey yok. sadece reklam amaçlı kullanmışlar hepsi bu.

Evet hocam en baştan söylemi insanları farklı düşüncelere sevketti.

Mesela bugün slayt yapıp haber metnini ingilizce sunarak hazırladığım videoların hitleri:

Doğru söyleyen dokuz köyden kovarlarmis

---------- Mesaj saat 22:52:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:52 civarında gönderildi. ----------

gördünüz değilmi yukardaki hitleri egva06 monitöre iyice bak belki görmezsiniz resim slaytlar oluşan videoların ne kadar hit aldigini

Esedullah Kim oldunu anlamadın mı hala :rolleyes:

harbidende ya şimdi anladım
tutRmTA.png

son ziyaret edenlerden neden berkan var acaba

Evet hocam en baştan söylemi insanları farklı düşüncelere sevketti.

Mesela bugün slayt yapıp haber metnini ingilizce sunarak hazırladığım videoların hitleri:

ya hocam iyide kusura bakmayın ama bu forumdaki herkes bu işi bu şekilde yapıp slaytla haber verirse o hitlerin binde birini alamassınız

Bot işleme koyduğu zaman ne kadar hit adını göreceksiniz bakalım o zaman düşünceler bu kadar önyargılı olabilcekmi

bence bota bu özelliğin gelmesi ünleme çözümden ziyade,farklı bir özgün video oluşturma yeniliği...bu işin sonunu merak ediyorum açıkçası !!!

edit yanlış konuya yazılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri