Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

bu konu sabah yok muydu zaten ? Trigalx konuyu kıtlemıstı aynı mesajın farklı forumda yazılmısı tekrar cıktı gibi suan ? Anlamadım dejavu mu bu?

Ünlemin çözümü bu mu gerçekten sence hocam ? O alınacak resimlerin telif hakkına sahip olduğunu mu düşünüyorsun ?

birde beni banlamışsınız ne yaptıysam ?

вєякαη;308376' Alıntı:
üyelikler şu an açıktır

bu konunun kilitlenmesi herkesin ekmeğine taş koymak demektir.

Forumunuza kisi cekmek istemenizi anlarim. Zira buna bu forum sicak bakiyor yeter ki youtube da emek harcayan herkes kazansin.

Fakat yukaridaki cumleniz ile aklinizca bu konuyu kilitleyecek (bir yetkili) kisi ve dolayisi ile yonetim/forum sahibi kisi/kisileri tohemmet altina sokmak istemeniz pek dogru bir hareket olmamis. (Ben yolu gosterdim ama beni banladilar/konumu sildiler bunlar kendi cikarlarini dusunuyor demek icin guzel bir yol cizmissiniz)

Zira paylasmis oldugunuz taktik bu forumda baska bir konuda verilmis ve sizin konunuz o konunun birebir kopyasidir.

sabah vardı arkadasın konusu forumda zaten acıklamıstı ama forumca aykırı bi konu olarak görüldü ki takibini yapamadım ama sanırım kapandı konu üzerine bu konu

Evet... Galiba, Gerçekten Enteresan

10 dakikada herkesi bir araya topladinya helal sana :)

herkes tamamsa devrimi başlatıyorum.

Helal olsun arkadaş gerçekten de ünleme ,spama ,telife çözüm bulmuş(!) özgün çalışmakmış.zaten bu forumda hiç ama hiç kimse özgün çalışıp spma, ünleme, telife çare bulmayı düşünemedi.

son zamanlar her kes bir forum acib ytpara'nin uyelerini cekmek istiyor...boyle konular yasaklanmali bence! paylasiyorsan burda paylas arkadas ne o,gosteribde vermiyor gibi yapiyosunuz ki?!!..

vay anasını bizde adam yerine koyduk gerçekten çözumunu buldu sandık meğerse yılın sazan.avi sini yapmış neymiş arama moturundan resimleri bulup özgün videolar yapıp yükleyecekmişiz ünlemden kurtulacakmışız:D:D zekaya bak bee:D senin yüklediğin kötü resimden yapılmış videoyu kim izlesin:D:D bu gibi zekalı adamlar sürünüyor buralarda:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri