''Ünlemden kurtulma''yı satın almak istiyorum!

Artık iş noktaya geldi bende de ama yüzde 90-95 oranlarında geçtiğini söyleyenleri duyunca :confused::rolleyes::eek:

hocam onlar anca derler he dogrumudur dogrudur ama bu bir taktik değildir :D sadece bir yöntemtir işin sırrını bilmedikten sonra 90 video geçse ne olur yarın geçiceği garanti değil birileri kendini ön plana atmak için bunları söyler böyle şeylere hiç gerek yok eğer bir video ünleme düşüyorsa o videoyu tekrar aynı kanala yükleyip açıyorsan bu işin sırrını çözmüşsündür ama bunu yapan yok işte :D

Son dönemde foruma ve bu işe yeni katılan arkadaşların sabırsız, hazırcı ve ticari kaygılar taşıyan mesajlarını görmekteyim. Arkadaşlar bu işleri zamana yaymanızı öneriyorum, forumda yeterince bilgi var hatta başka sitelerde burdan aldıklarıyla iş yapmaya çalıştığı bir dönemdeyiz malesef...

@CemaLi zahmetli iş oldugunu bildiğinize göre biliyorsun yada k.bakmayın atıyorsunuz ?[/QUOTE]

Geçen yöntemler var da hocam çok uğraştırıyor onu yapana kadar özgün yaparsın o derece,benim aradığım daha hızlı ve kullanışlı birşey.

Uzun videoları tek tek elle attım mı geçiyor.

yok mu ? :D çerçeve yeniliğiyle birlikte ünlem düşen videom yok 2 3 tane haricinde.

ya bak 2-3 tane varmış demek ki, ayrıca yeni kanallarda bende de ünlem çıkmıyor botsuz vs millet burada ünlemli kanala ünlemsiz video atmayı soruyor.

ya bak 2-3 tane varmış demek ki, ayrıca yeni kanallarda bende de ünlem çıkmıyor botsuz vs millet burada ünlemli kanala ünlemsiz video atmayı soruyor.

sifir kanal aciyorum hocam, 20-30 dakikalik dizi film vs atiyorum direk unlem.. siyiricam :)

Bu isin kesin çözümü maalesef yok. Yeri geldiginde kanal ile yeri geldiginde video ile alakali olarak unleme dusuyor ya da dolar aktif oluyor. Kesin geciyor diye bazi arkadaslari belli bir yere yonlendirmemek gerek.

Ünleme tek çare kendi yöntemini bulmak. Adam buluyor burada konu açıyor bazılarında çalışırken bazılarında çalışmıyor.

Son çalışmalarımda şunu gördüm, kanalın sabıkalanması haricinde videolar da sabıkalanıyor. 6 parttan oluşan dizi benzeri bir videoyu sırasıyla bir kanaldan silip diğerine yükleyerek 3-4 kanalıma yüklediğimde örneğin 1,2,3. partlar yani aynı partlar sürekli aktif olurken, diğer 3 partı hiç bir kanalda aktif edemedim.Yakında spam olayı tamamiyle tarihe gömülecek sanırım.

ah bir kurtulabilsek bu ünlemden..O yüzden ünleme çözüm bulana kadar çare partner.

ünlemi geçmek kolay örnek videoya çerceve ekle sonra sesini biraz değiştir veya alta tiz bir ses koy aş ben tüm spam videolarımda kullanıyorum sorun olmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri