Artık iş noktaya geldi bende de ama yüzde 90-95 oranlarında geçtiğini söyleyenleri duyunca![]()
hocam onlar anca derler he dogrumudur dogrudur ama bu bir taktik değildir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık iş noktaya geldi bende de ama yüzde 90-95 oranlarında geçtiğini söyleyenleri duyunca![]()
sadece 25 tl çözümü bkz. Videoyap botu.
uzaktan yakından alakası yok
Uzun videoları tek tek elle attım mı geçiyor.
Uzun videoları tek tek elle attım mı geçiyor.
yok mu ?çerçeve yeniliğiyle birlikte ünlem düşen videom yok 2 3 tane haricinde.
300 de 3 bu oranı yakaladım bugüntaktik oldunu sanmıyorum
ya bak 2-3 tane varmış demek ki, ayrıca yeni kanallarda bende de ünlem çıkmıyor botsuz vs millet burada ünlemli kanala ünlemsiz video atmayı soruyor.
sifir kanal aciyorum hocam, 20-30 dakikalik dizi film vs atiyorum direk unlem.. siyiricam![]()
ya bak 2-3 tane varmış demek ki, ayrıca yeni kanallarda bende de ünlem çıkmıyor botsuz vs millet burada ünlemli kanala ünlemsiz video atmayı soruyor.
Manuel mi attınız botla mı hocam?fazladan bişey yapmadan bu oran eskisinden bile iyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.