Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kanalın partner olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Bu forum böyle değildi. Gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Eskisi gibi yönetilse çocuk gibi laflar dönmez burada.. lafımıda yanlış anlayan modlar banlayabilir ki öyle yapacakla üyelık tarihimden bu yana belki fazla yardım edemedım kımseye ama zevkımden değil bu geçen arada benım ne işlerle ugrasıtığımı aynı zamanda okulla uğrastıgımı bılmıyor kimse. . bu işi ılk yapanlardan bırıyım ve ben zamanında herkesle herseyi paylaştım eğer o gun paylaşmasaydıık bu şekılde olmaycaktı ve sizin gibilerde olmayacaktı. yazık gerçekten yazık...

İlk başta etiket ve açıklamayı kısa tutarak dene.. Ama dediğim gibi konunun özü ünlem geçmek değil kanalı ünlemden korumaktı. bu yüzden deneme kanalı şart diyorum ben.. en azından şu an

Umarım konuyu açan arkadaş aramızdaki diyalogu görürde asıl paylaşmanın ne olduğunu görür :) Teşekkürler yardımınız için birde öyle deneyeceğim :)

Bu forum böyle değildi. Gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Eskisi gibi yönetilse çocuk gibi laflar dönmez burada.. lafımıda yanlış anlayan modlar banlayabilir ki öyle yapacakla üyelık tarihimden bu yana belki fazla yardım edemedım kımseye ama zevkımden değil bu geçen arada benım ne işlerle ugrasıtığımı aynı zamanda okulla uğrastıgımı bılmıyor kimse. . bu işi ılk yapanlardan bırıyım ve ben zamanında herkesle herseyi paylaştım eğer o gun paylaşmasaydıık bu şekılde olmaycaktı ve sizin gibilerde olmayacaktı. yazık gerçekten yazık...

O kadar çok yardımcı olmuşsun ki yemin ediyorum buradaki herkes sapm senden öğrenmiş foruma ilk zamanlarında kayıt olarakmı yardımcı oldun insanlara :)

Umarım konuyu açan arkadaş aramızdaki diyalogu görürde asıl paylaşmanın ne olduğunu görür :) Teşekkürler yardımınız için birde öyle deneyeceğim :)

Senden başka msjı alanlarda olmuştur sessiz kalan felan :D
Şu yükleyemediğin haber videolarından bir tanesinin linkini burdan veya özelden atsana.. Sonuçta youtube değilmiş.. Nerde uyuzluk yapıyor aceba bi bakayım olursa sana link atarım :D

Senden başka msjı alanlarda olmuştur sessiz kalan felan :D
Şu yükleyemediğin haber videolarından bir tanesinin linkini burdan veya özelden atsana.. Sonuçta youtube değilmiş.. Nerde uyuzluk yapıyor aceba bi bakayım olursa sana link atarım :D

özelden yazayımda ünlemler silindi hatırlasam videoları :D

Adam tabi paylaşmaz. Ne paylaşılsa suyu çıkıyor. İşi emek verip bulan adamda kazanamaz hale geliyor. Normal derecede bilgi kullanmıyoruz. Adeta sömürüyoruz. Böyle bir ortamda bilgi daha değerli oluyor. Adam bugün paylaşacak herkes kullanacak sonra ne olacak. Yeni bir algoritma geliştirecekler. Yine hüsran.

soru işaretini dolar yapma yöntemi paylaşıldıda ne oldu?
herşey gibi onunda suyunu çıkardılar, adamlarda sizmisiniz açık arayan dedi ünlemi dayadı.

Spamı bırakın tek kanala yönelin :) Youtube spamı bitirecek bugün olmazsa yarın ;) Youtube işine başladım başlayalı spamı hiç sevmemiştim zaten :D Tek kanal forever ;)

Kanalın adsense olmadığını nasıl anladın pek. Yani nasıl emin oldun bu kadar?

Baktım hocam adsense mi yoksa partner mi diyerek , kanaldaki her hangi bir videoyu açtıktan sonra sayfa kaynağını görüntüle diyip '' partner '' diye arattığında partnerin adı çıkar , çıkmaz ise ''pub-'' kontrolü yaparsan bağlıysa adsense kimliği çıkar.

---------- Mesaj saat 21:47:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:01 civarında gönderildi. ----------

Hocam videolarını alan kanalın abone sayısına dikkat ettiniz mi? Kanalın abone sayısı kaçtı acaba, yabancı forumlarda birkaç sistemden bahsediyorlarda, o yüzden sorum.

Kanalın abone sayısı 5 , videoların tamamı bugün yüklenmiş ve kanalın açılış tarihi gizli..

Baktım hocam adsense mi yoksa partner mi diyerek , kanaldaki her hangi bir videoyu açtıktan sonra sayfa kaynağını görüntüle diyip '' partner '' diye arattığında partnerin adı çıkar , çıkmaz ise ''pub-'' kontrolü yaparsan bağlıysa adsense kimliği çıkar.

---------- Mesaj saat 21:47:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:01 civarında gönderildi. ----------

Kanalın abone sayısı 5 , videoların tamamı bugün yüklenmiş ve kanalın açılış tarihi gizli..

bazı partnerlerde 234234dsf25_23g yazar oraya bakarak aldanma derim

E normaldir paylaşmaması artık herkes kendi yoluna bakcak rakip çoktu zaten en azından yarış azalır

Yanlışın var partnere sadece öyle bakılmaz. Yanılmıyorsam creative dahil bir çok partner kanalı artık sayı olarak sanki Adsense numarasıymış gibi gözüküyor. Bu durumda sizin bunu net olarak söylemeniz imkansız. ;)

Yani kanal partner değilmiş diyemezsiniz. Adsense kodu gibi olan partnerlin kod kısımlarını tek tek bilmiyorsanız tabi. :)

Şu an ünlem bizim için genel bir sorun fakat bunu yasal yolla bile çözemiyoruz. İspat yolladığımız videolara bile cevap vermiyorlar. Önce kurallara uygun olanlar bir çözülsün, diğerleri de paylaşılacaktır.

Forumdaki arkadaşlar daha önceleri birbirine karşı saygılı ve anlayışlıydı. Eyy Ytpara ailesi, titre ve kendine gel. :)

Yanlışın var partnere sadece öyle bakılmaz. Yanılmıyorsam creative dahil bir çok partner kanalı artık sayı olarak sanki Adsense numarasıymış gibi gözüküyor. Bu durumda sizin bunu net olarak söylemeniz imkansız. ;)

Yani kanal partner değilmiş diyemezsiniz. Adsense kodu gibi olan partnerlin kod kısımlarını tek tek bilmiyorsanız tabi. :)

Haklı olabilirsiniz bilemiyorum o kadarını hocam , yalnız birde dikkatimi çeken partner kanalın %80 gibi videoları sağ tarafta öneriliyor. Adsense bağlı kanalda bu kadar abartılı olmuyor. Buda tamamen benim gözlemim bunda da yanlışlık olabilir.Yinede içimden bir ses kanalın adsense olduğunu söylüyor :)

Şu an ünlem bizim için genel bir sorun fakat bunu yasal yolla bile çözemiyoruz. İspat yolladığımız videolara bile cevap vermiyorlar. Önce kurallara uygun olanlar bir çözülsün, diğerleri de paylaşılacaktır.

Forumdaki arkadaşlar daha önceleri birbirine karşı saygılı ve anlayışlıydı. Eyy Ytpara ailesi, titre ve kendine gel. :)

daha da önceleri dahada anlayışlı ve ıyılerdi.

:D:D:D

Ünlemi çözen olursa skype filan giremezse hani bi pm filanda atsa olur :D

Dediklerine göre bilenler varmış. Aramızda para toplayalım. "Ünlemi %0 hatayla %100 aştık" konusunu açana ödül verelim. :)

Bu kadar adamız ev parası bile toplarız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri