Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk başta etiket ve açıklamayı kısa tutarak dene.. Ama dediğim gibi konunun özü ünlem geçmek değil kanalı ünlemden korumaktı. bu yüzden deneme kanalı şart diyorum ben.. en azından şu an
Bu forum böyle değildi. Gerçekten çok ayıp ediyorsunuz. Eskisi gibi yönetilse çocuk gibi laflar dönmez burada.. lafımıda yanlış anlayan modlar banlayabilir ki öyle yapacakla üyelık tarihimden bu yana belki fazla yardım edemedım kımseye ama zevkımden değil bu geçen arada benım ne işlerle ugrasıtığımı aynı zamanda okulla uğrastıgımı bılmıyor kimse. . bu işi ılk yapanlardan bırıyım ve ben zamanında herkesle herseyi paylaştım eğer o gun paylaşmasaydıık bu şekılde olmaycaktı ve sizin gibilerde olmayacaktı. yazık gerçekten yazık...

Umarım konuyu açan arkadaş aramızdaki diyalogu görürde asıl paylaşmanın ne olduğunu görürTeşekkürler yardımınız için birde öyle deneyeceğim
![]()
Senden başka msjı alanlarda olmuştur sessiz kalan felan
Şu yükleyemediğin haber videolarından bir tanesinin linkini burdan veya özelden atsana.. Sonuçta youtube değilmiş.. Nerde uyuzluk yapıyor aceba bi bakayım olursa sana link atarım![]()
evet var ve bu forumda bundan adım kadar da eminim. herkes kendı çıkarını dusunuyor bu forumda böyleleri hala barınmaya devam ediyor.
Kanalın adsense olmadığını nasıl anladın pek. Yani nasıl emin oldun bu kadar?
Hocam videolarını alan kanalın abone sayısına dikkat ettiniz mi? Kanalın abone sayısı kaçtı acaba, yabancı forumlarda birkaç sistemden bahsediyorlarda, o yüzden sorum.
Baktım hocam adsense mi yoksa partner mi diyerek , kanaldaki her hangi bir videoyu açtıktan sonra sayfa kaynağını görüntüle diyip '' partner '' diye arattığında partnerin adı çıkar , çıkmaz ise ''pub-'' kontrolü yaparsan bağlıysa adsense kimliği çıkar.
---------- Mesaj saat 21:47:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:01 civarında gönderildi. ----------
Kanalın abone sayısı 5 , videoların tamamı bugün yüklenmiş ve kanalın açılış tarihi gizli..
Baktım hocam adsense mi yoksa partner mi diyerek , kanaldaki her hangi bir videoyu açtıktan sonra sayfa kaynağını görüntüle diyip '' partner '' diye arattığında partnerin adı çıkar , çıkmaz ise ''pub-'' kontrolü yaparsan bağlıysa adsense kimliği çıkar.
napcak unlemi cozdum diye formumu terketcek adamlar
Yanlışın var partnere sadece öyle bakılmaz. Yanılmıyorsam creative dahil bir çok partner kanalı artık sayı olarak sanki Adsense numarasıymış gibi gözüküyor. Bu durumda sizin bunu net olarak söylemeniz imkansız.
Yani kanal partner değilmiş diyemezsiniz. Adsense kodu gibi olan partnerlin kod kısımlarını tek tek bilmiyorsanız tabi.![]()
Şu an ünlem bizim için genel bir sorun fakat bunu yasal yolla bile çözemiyoruz. İspat yolladığımız videolara bile cevap vermiyorlar. Önce kurallara uygun olanlar bir çözülsün, diğerleri de paylaşılacaktır.
Forumdaki arkadaşlar daha önceleri birbirine karşı saygılı ve anlayışlıydı. Eyy Ytpara ailesi, titre ve kendine gel.![]()
daha da önceleri dahada anlayışlı ve ıyılerdi.
Ünlemi çözen olursa skype filan giremezse hani bi pm filanda atsa olur![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.