Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kara listede olan kanala özgün video yüklerseniz ünlem verir tabi hocam yeni kanal açıp yükleyin o zaman ünlem verirse bırakır giderim bu işi :D

2 telifli kanalım var ne yüklesem çekiyor içine uzun muzun farketmiyor açıyor ama yeni kanal açıp 10 dakikalık video atıyorum başka siteden ünlem veriyor

Ayrıca dünya engeli veren bi videoyu 3-4 farklı kanala yükledim kimisi verdi yine engel kimisi vermedi üstelik partner değil hiçbiri youtube u anlamak hakikaten zor :(

2 telifli kanalım var ne yüklesem çekiyor içine uzun muzun farketmiyor açıyor ama yeni kanal açıp 10 dakikalık video atıyorum başka siteden ünlem veriyor
Başka siteden attığın video özgün mü oluyor hocam ? o videoyu senden önce yüklemiş olanlar olamaz mı ?

o kadar çok bot ve sürekli yükleme yapan var ki ?
ben olsam bende bir şekilde bu kadar sıklıkla atılan videoların önüne geçmek için bir sistem geliştirirdim.
Biliyorsunuz ki gündemde bir video olsun 10dk sonra youtube'de arattın 1 oluyor 1000 ee haliye youtube bunun önüne geçmek zorunda çünkü bir insan bir anda 1000 tane video atamaz ha kardeşim o kadar videonuz varda atıyor mu ? o zaman kanıtlaması gerekir.. Bizim milletimiz gerçekten sümürmeyi ve armut piş ağzıma düş olayını çok seviyor.

Bu saaten sonra kim bir çare bulursa çözüm bulursa paylaşmaya çekinir.
Çünkü biliyordur ki paylaşsa 1-2 gün sonra gene patlak verecektir ve bulduğu yöntem de 1-2 gün sonra gene çöp olacaktır .

Artık vds'ten 100-200 video bile atılmıyor ki? herkes bağlamış oto bota bot kasıyor 1000-2000+ el insaf ya bu kadarda olunmaz ki ben yaklaşık 2 yıldır youtube işini yapıyorum inanın ki en fazla 2000 video atmışımdır .

Başka siteden attığın video özgün mü oluyor hocam ? o videoyu senden önce yüklemiş olanlar olamaz mı ?

Hocam yok ya sanmıyorum genelde bu tür işlerde kıyıda köşede kalmış siteleri kullanırım hem sadece bende değil gameplay videoları çeken arkadaşlarda dahi ünlem veriyor benden kaynaklı değil

ben olsam bende bir şekilde bu kadar sıklıkla atılan videoların önüne geçmek için bir sistem geliştirirdim.
Biliyorsunuz ki gündemde bir video olsun 10dk sonra youtube'de arattın 1 oluyor 1000 ee haliye youtube bunun önüne geçmek zorunda çünkü bir insan bir anda 1000 tane video atamaz ha kardeşim o kadar videonuz varda atıyor mu ? o zaman kanıtlaması gerekir.. Bizim milletimiz gerçekten sümürmeyi ve armut piş ağzıma düş olayını çok seviyor.

Çünkü biliyordur ki paylaşsa 1-2 gün sonra gene patlak verecektir ve bulduğu yöntem de 1-2 gün sonra gene çöp olacaktır .

Artık vds'ten 100-200 video bile atılmıyor ki? herkes bağlamış oto bota bot kasıyor 1000-2000+ el insaf ya bu kadarda olunmaz ki ben yaklaşık 2 yıldır youtube işini yapıyorum inanın ki en fazla 2000 video atmışımdır .

kesinlikle katılıyorum Cemal abi.

2 yılda sadece 2000 video mu?!
bence zamanını çok boşa harcamışsın..ben başladıktan 4 ay sonra buldum yöntemimi..formülüm çok basit:
çok kanal çok video =$$$$$

Ünlem konusunda şunu öğrendim ben.

15-20 Dakikalık videolarda yani bu sürenin altındaki videolarda ünlem sorunu yok denecek kadar az.Eğer süresi kısa olan videolarda ünleme düşüyorsa o kategoride çok spam olduğundan diye düşünüyorum ama onuda farklı araç gereçlerle geçmek mümkün.

Uzun videolara gelince en çok ünlemin geldiği durum malesef.Bundada anladığım şudur..

Youtube tv ve film gibi içeriklerden kazanmayı engellemek için bu işi başlattı onu biliyoruz.Bu yüzden işlenirken videolar bir şekilde daha önceki aynı video türleri ile karşılastılıp ünleme düşürülüyor diyebilirim.Şimdi diyeceksinizki yeni oynayan bir dizi nin bölümü ilk kez yükleniyor daha önce yüklenmesi imkansız ve bu nasıl düşüyor diyecelsiniz.Oda bence video süresi başta olmak kaydı ile daha önceki youtube yüklenmiş tanıtılmış ses görsel başlık etiket gibi yada farklı algoritmaları ile anlayabiliyor.

Tabi bunuda aşabiliyoruz ama ugraştırıyor.10 dakikada bitecek iş 30 dk sürüyor bu başka.

Bugün fırsatım oldukca youtube 1 saatlik ve daha uzun videolar yükledim.Daha önce youtube'da hiç olmamaış ilk defa yüklenmiş olarak videolar yükledim.İşlenmeside direk para kazanmasıda herşeyide anında aktif oldu.

Bende bu denemelerden sonra bunu düşünmeye başladım yani yukarda dediklerimi.Ayrıca geçenlerdeki çalışma yaptığım ve sizlerle paylaştığım kanalda eklemiş oldugum filmde dikkat ederseniz ki sonuna kadar filmi izlemeyen görmemeiştir : Filmin başına 1 tane 20-30 dk aralığına 1 tane 40-50 dk aralıgına 1 tane ve sonuna 1 tane olmak kaydı ile 4 resim attım 2-3 saniye ekranda kalacak şekilde ve o film direk para kazanması açıldı halende kanalda duruyor.Bu şekildede denemeler yapın faydası olacagına eminim.

Bunu yaparkende önce filmi yada uzun videonuzu yükleyin youtube, bırakın ünleme düşsün.işlenmesi bittikden sonra bir resim bulun hatta illa resim olması şart değil kısa 1-3 saniyelik videolarıda arasına atabılırsınız.Ünleme düşen videoyu Youtube Video düzenleyici ile açıp o resmi yada videonuzu başına ortasına sonuna kac tane koyarsanız 3-4 tane resim/video koyun 2-3 saniye ekranda kalmak kaydı ile bi bakın bakalım neler olacak.

Ayrıca Halen çalıştığınız uzun süreli videolar ile ünleme düşüyorsanız o zaman yapmanız gereken basit.Videoyu 4 e bölün aynı online film izleme sitelerindeki gibi sonra yükleyin ünleme düşmeyecekdir.Ve bu 4 parca filmi sıralı olarak playlist yapın ve filme vermek istediğiniz başlıgı verin tamamdır.
Örnek : Ev1 - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=IsEj3zJ0usg

Yani şimdilik bu şekilde denemeler ile aşabilirsiniz.Benim yaptığım uyguladığım işlemler bu şekilde.

Son olarak birileri bazı şeyleri biliyor ve açıklamıyor diyede kimseye kızamaz hesap soramazsınız.Bazı şeyleride kendiniz aşmaya çalışsanız denemeler yapsanız pc ekranına bakıp durmasanız ünlem sorunu ile uğraşırken çok işe yarayacak şeyşerde bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

ben bilsem açık açık söylüyorum ben olsam paylaşmam milette gelmiş neden paylaşmıyorsunuz siz ne yaptınız bilader he söyleyin allah için armut piş ağzıma düşsünüz hepiniz sonrada yardımlaşma platformuymuş işiniz düştümü foruma gelin konu açın ne yapıcam yardım işiniz hallolunca hadiii ben kaçar ayağı tembel insanlara bilgilerimi paylaşmak ben k.çımı yırtarken sen ne yapıyordun söle bakalım.

konu sahibi üstüne alınmasın bir kaç yorum gördüm ve sinirlendim üstüne alınan varsada alınsın

bence zamanını çok boşa harcamışsın..ben başladıktan 4 ay sonra buldum yöntemimi..formülüm çok basit:

ben öyle düşünmüyorum, çok şükür ben de kazandım kazanacağımı ve şükür kazanmaya devam ediyorum çok kanal çok para evet doğru, birde az kanal az kontrol çok para, olarak düşün. ki ben böyle çalışmaya devam ediyorum en fazla vardır 10-15 kanalım ve hepsi uzun videolardır.

Sen, işte çok kanal çok video dersen youtube de sen dur .. çok kanal çok video yaptın .

çok kanal çok parayı herkes kazanır önemli olan az kanal ile çok para kazanabilmek;)

ben öyle düşünmüyorum, çok şükür ben de kazandım kazanacağımı ve şükür kazanmaya devam ediyorum çok kanal çok para evet doğru, birde az kanal az kontrol çok para, olarak düşün. ki ben böyle çalışmaya devam ediyorum en fazla vardır 10-15 kanalım ve hepsi uzun videolardır.

Sen, işte çok kanal çok video dersen youtube de sen dur .. çok kanal çok video yaptın .

yt çoğunu durdurdu bu ünlemlerle doğru,ama ben daha da hızlandım,hatta bu ünlem bana yaradı diyebilirim çok şükür..youtube diyorki :
spam yapıyorsan : bir üst SEVİYE ye çık,yada ben seni SİLERİM ..
artık bundan sonra tecrübe konuşur,yada özgün kanallar..
ben her ikisinin yolunda dosdoğru devam ediyorum,YOUTUBE nin nimet olduğu fikrimide sonuna kadar destekliyorum..
YOUTUBE benim yaşam biçimim oldu diyebilirim :)

yt çoğunu durdurdu bu ünlemlerle doğru,ama ben daha da hızlandım,hatta bu ünlem bana yaradı diyebilirim çok şükür..youtube diyorki :
ben her ikisinin yolunda dosdoğru devam ediyorum,YOUTUBE nin nimet olduğu fikrimide sonuna kadar destekliyorum..

Allah daha çok versin kardeşim, kazanman beni mutsuz etmez emin ol ki mutlu eder ;)

hocam bu arada bu forumda spam yapmayı becerebilen yok.

Kimse alınmasın ama kim olursa olsun bazı arkadaşların dediği gibi paylaşımayacak bir bilgi bu. ünlemi aşmanın %100 çözümü var ama paylaşıldığında ben yapamam. yapamam derken yapmam yavaşlar. 1000 video değilde 100 video anca yüklerim o zaman. herkes yönteme abanır ve sonrasında youtube gümletir yöntemi. bu yöntemi çözen bir kişi daha var bu forumda :) çünkü beraber çözdük. benden bilgi alan arkadaş hatırlayamadım ama bu yazıyı görürsen telden bana ulaş yöntemi söyleyeceğim. tüm mesajları silmişim kusura bakma.

Kimse alınmasın ama kim olursa olsun bazı arkadaşların dediği gibi paylaşımayacak bir bilgi bu. ünlemi aşmanın %100 çözümü var ama paylaşıldığında ben yapamam. yapamam derken yapmam yavaşlar. 1000 video değilde 100 video anca yüklerim o zaman. herkes yönteme abanır ve sonrasında youtube gümletir yöntemi. bu yöntemi çözen bir kişi daha var bu forumda :) çünkü beraber çözdük. benden bilgi alan arkadaş hatırlayamadım ama bu yazıyı görürsen telden bana ulaş yöntemi söyleyeceğim. tüm mesajları silmişim kusura bakma.

bendim o arkadaş kardeş :D

Uzun videolarda geçiyor mu hocam ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri