olsun..benim spam anlayışım birçok kişiden farklıdır mesela-max. günde attığım vid. sayısı 700 dür
1 kanala mi 700 video.
LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olsun..benim spam anlayışım birçok kişiden farklıdır mesela-max. günde attığım vid. sayısı 700 dür
Kara listede olan kanala özgün video yüklerseniz ünlem verir tabi hocam yeni kanal açıp yükleyin o zaman ünlem verirse bırakır giderim bu işi![]()
1 kanala mi 700 video.
LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka siteden attığın video özgün mü oluyor hocam ? o videoyu senden önce yüklemiş olanlar olamaz mı ?2 telifli kanalım var ne yüklesem çekiyor içine uzun muzun farketmiyor açıyor ama yeni kanal açıp 10 dakikalık video atıyorum başka siteden ünlem veriyor
Başka siteden attığın video özgün mü oluyor hocam ? o videoyu senden önce yüklemiş olanlar olamaz mı ?
o kadar çok bot ve sürekli yükleme yapan var ki ?
ben olsam bende bir şekilde bu kadar sıklıkla atılan videoların önüne geçmek için bir sistem geliştirirdim.
Biliyorsunuz ki gündemde bir video olsun 10dk sonra youtube'de arattın 1 oluyor 1000 ee haliye youtube bunun önüne geçmek zorunda çünkü bir insan bir anda 1000 tane video atamaz ha kardeşim o kadar videonuz varda atıyor mu ? o zaman kanıtlaması gerekir.. Bizim milletimiz gerçekten sümürmeyi ve armut piş ağzıma düş olayını çok seviyor.
Bu saaten sonra kim bir çare bulursa çözüm bulursa paylaşmaya çekinir.
Çünkü biliyordur ki paylaşsa 1-2 gün sonra gene patlak verecektir ve bulduğu yöntem de 1-2 gün sonra gene çöp olacaktır .
Artık vds'ten 100-200 video bile atılmıyor ki? herkes bağlamış oto bota bot kasıyor 1000-2000+ el insaf ya bu kadarda olunmaz ki ben yaklaşık 2 yıldır youtube işini yapıyorum inanın ki en fazla 2000 video atmışımdır .
o kadar çok bot ve sürekli yükleme yapan var ki ?
ben olsam bende bir şekilde bu kadar sıklıkla atılan videoların önüne geçmek için bir sistem geliştirirdim.
Biliyorsunuz ki gündemde bir video olsun 10dk sonra youtube'de arattın 1 oluyor 1000 ee haliye youtube bunun önüne geçmek zorunda çünkü bir insan bir anda 1000 tane video atamaz ha kardeşim o kadar videonuz varda atıyor mu ? o zaman kanıtlaması gerekir.. Bizim milletimiz gerçekten sümürmeyi ve armut piş ağzıma düş olayını çok seviyor.
Bu saaten sonra kim bir çare bulursa çözüm bulursa paylaşmaya çekinir.
Çünkü biliyordur ki paylaşsa 1-2 gün sonra gene patlak verecektir ve bulduğu yöntem de 1-2 gün sonra gene çöp olacaktır .
Artık vds'ten 100-200 video bile atılmıyor ki? herkes bağlamış oto bota bot kasıyor 1000-2000+ el insaf ya bu kadarda olunmaz ki ben yaklaşık 2 yıldır youtube işini yapıyorum inanın ki en fazla 2000 video atmışımdır .
2 yılda sadece 2000 video mu?!
bence zamanını çok boşa harcamışsın..ben başladıktan 4 ay sonra buldum yöntemimi..formülüm çok basit:
çok kanal çok video =$$$$$
2 yılda sadece 2000 video mu?!
bence zamanını çok boşa harcamışsın..ben başladıktan 4 ay sonra buldum yöntemimi..formülüm çok basit:
çok kanal çok video =$$$$$
ben öyle düşünmüyorum, çok şükür ben de kazandım kazanacağımı ve şükür kazanmaya devam ediyorum çok kanal çok para evet doğru, birde az kanal az kontrol çok para, olarak düşün. ki ben böyle çalışmaya devam ediyorum en fazla vardır 10-15 kanalım ve hepsi uzun videolardır.
Sen, işte çok kanal çok video dersen youtube de sen dur .. çok kanal çok video yaptın .
yt çoğunu durdurdu bu ünlemlerle doğru,ama ben daha da hızlandım,hatta bu ünlem bana yaradı diyebilirim çok şükür..youtube diyorki :
spam yapıyorsan : bir üst SEVİYE ye çık,yada ben seni SİLERİM ..
artık bundan sonra tecrübe konuşur,yada özgün kanallar..
ben her ikisinin yolunda dosdoğru devam ediyorum,YOUTUBE nin nimet olduğu fikrimide sonuna kadar destekliyorum..
YOUTUBE benim yaşam biçimim oldu diyebilirim![]()
çok kanal çok parayı herkes kazanır önemli olan az kanal ile çok para kazanabilmek![]()
yt çoğunu durdurdu bu ünlemlerle doğru,ama ben daha da hızlandım,hatta bu ünlem bana yaradı diyebilirim çok şükür..youtube diyorki :
spam yapıyorsan : bir üst SEVİYE ye çık,yada ben seni SİLERİM ..
artık bundan sonra tecrübe konuşur,yada özgün kanallar..
ben her ikisinin yolunda dosdoğru devam ediyorum,YOUTUBE nin nimet olduğu fikrimide sonuna kadar destekliyorum..
YOUTUBE benim yaşam biçimim oldu diyebilirim![]()
Kimse alınmasın ama kim olursa olsun bazı arkadaşların dediği gibi paylaşımayacak bir bilgi bu. ünlemi aşmanın %100 çözümü var ama paylaşıldığında ben yapamam. yapamam derken yapmam yavaşlar. 1000 video değilde 100 video anca yüklerim o zaman. herkes yönteme abanır ve sonrasında youtube gümletir yöntemi. bu yöntemi çözen bir kişi daha var bu forumdaçünkü beraber çözdük. benden bilgi alan arkadaş hatırlayamadım ama bu yazıyı görürsen telden bana ulaş yöntemi söyleyeceğim. tüm mesajları silmişim kusura bakma.
Kimse alınmasın ama kim olursa olsun bazı arkadaşların dediği gibi paylaşımayacak bir bilgi bu. ünlemi aşmanın %100 çözümü var ama paylaşıldığında ben yapamam. yapamam derken yapmam yavaşlar. 1000 video değilde 100 video anca yüklerim o zaman. herkes yönteme abanır ve sonrasında youtube gümletir yöntemi. bu yöntemi çözen bir kişi daha var bu forumdaçünkü beraber çözdük. benden bilgi alan arkadaş hatırlayamadım ama bu yazıyı görürsen telden bana ulaş yöntemi söyleyeceğim. tüm mesajları silmişim kusura bakma.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.