Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !

• Kullanıcı Sinan.T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Yöntemi forumdan öğrenmedim. Tamamen tesadüfler.... Bu youtubeye girdim gireli tesadüflerin hepsine önem gösterdim. çoğuda işe yaradı. Yine bir tesadüften çok muhteşem bir yöntem çıktı. Sadece bu... Forumdan öğrenmedim. Forumdan öğrensem zaten şu an sende biliyor olurdun.

---------- Mesaj saat 23:33:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:45 civarında gönderildi. ----------

Bu kadar emin konuşma. bu yazınında ekran görüntüsünü aldım. 3-5 güne kokusu çıkacaktır. Benden çıkmasın. Kesinlikle kanal ünlem yedi daha iflah olmaz. şudur budur olayı değil. youtube gözüyle bakmaya çalışın biraz.

heeeeeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Diğer videoların tarihlerini niye karaladın, Alttaki videoların 4k,16k izlenmiş olması daha önceden atıldığının kanıtıdır.

zaten kanala son videoyu 4martta atmıştım diğerleride çok eskı ve kanal her yuklediğime ünlem veren kanal ve bu son attıgım yeni ve şuan da daha farklı şeyler denıyorum mrak etmeyin bu forumda bana yardım etmiyorsun kımseye diyenlere inat bu yöntemleri videolu anlatarak paylaşıcam ..

uraşın çözümünü bulacaksınız.açın bi deneme adsense en azından risk almamak için vps alın deneme yaparak mutlaka bulursunuz

Bu kadar emin konuşma. bu yazınında ekran görüntüsünü aldım. 3-5 güne kokusu çıkacaktır. Benden çıkmasın. Kesinlikle kanal ünlem yedi daha iflah olmaz. şudur budur olayı değil. youtube gözüyle bakmaya çalışın biraz.

Hah işte şöyle yaa. Bu gazı alan biri çıkıp açıklasın diye yazdım. Emin ol herkesten çok bekliyorum birinin bulmasını :)

Mimlenip kara listeye giren kanallardanmı bahsediyorsunuz hocam?

Aynen hocam.

Yöntemi forumdan öğrenmedim. Tamamen tesadüfler.... Bu youtubeye girdim gireli tesadüflerin hepsine önem gösterdim. çoğuda işe yaradı. Yine bir tesadüften çok muhteşem bir yöntem çıktı. Sadece bu... Forumdan öğrenmedim. Forumdan öğrensem zaten şu an sende biliyor olurdun.

Yöntemi forumdan öğrendin demedim bu işi forumdan öğrendin dedim

Hah işte şöyle yaa. Bu gazı alan biri çıkıp açıklasın diye yazdım. Emin ol herkesten çok bekliyorum birinin bulmasını :)

Aynen hocam.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/25332-flas-unlem-sorunu-90-cozuldu.html

Burayı iyi incele hocam. Bu konu sayesinde mimlenmiş kanalımı kurtarmıştım ben.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki.../25739-mimlenmis-olan-kanalimi-kurtardim.html

Burdada nasıl yaptıgımı anlatmıştım. Biraz uğraşıcaksın o kanal için. Ama finalde muradına ereceksin.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/25332-flas-unlem-sorunu-90-cozuldu.html

Burayı iyi incele hocam. Bu konu sayesinde mimlenmiş kanalımı kurtarmıştım ben.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki.../25739-mimlenmis-olan-kanalimi-kurtardim.html

Burdada nasıl yaptıgımı anlatmıştım. Biraz uğraşıcaksın o kanal için. Ama finalde muradına ereceksin.

Konuları okudum hocam sağol ama kanaldaki eski videolar bana iyi para bırakıyor. Ayrıca bir videom için ispat yolladım. 15 gün oldu dönüş yapmadılar hala soru işareti.

Konuları okudum hocam sağol ama kanaldaki eski videolar bana iyi para bırakıyor. Ayrıca bir videom için ispat yolladım. 15 gün oldu dönüş yapmadılar hala soru işareti.

Tamam. Demekki yeterince ikna olmamışlar :) Bazen ikilemde kalıyorlar öyle bırakıyorlar videoları.

Tamam. Demekki yeterince ikna olmamışlar :) Bazen ikilemde kalıyorlar öyle bırakıyorlar videoları.

Hocam siz kanıt olarak ne göndermiştin ? Kendi çektiğin bi video muydu yoksa bilgisayarda yaptığın bi şeyin ekran kaydını mı almıştın? Youtube şu kanıtlar için bi geri dönüş yapsa ona göre denicez bi şeyler ama bu seferde geri dönüş yapmıyor.

Hocam siz kanıt olarak ne göndermiştin ? Kendi çektiğin bi video muydu yoksa bilgisayarda yaptığın bi şeyin ekran kaydını mı almıştın? Youtube şu kanıtlar için bi geri dönüş yapsa ona göre denicez bi şeyler ama bu seferde geri dönüş yapmıyor.

Kendimi çekmiştim ben. Ekran kaydı pek garanti olmaz. Ekran kaydı olarak kullandıgın programların felan ticari kullanım lisansları cart curtu felan olayı var. Çek kendini işte 1 dakika boyunca saçmala birşeyler yap. Özelden yükle itirazınıda video özeldeyken yap genel yapmana gerek yok. Ben öyle yapmıştım. İtirazada bu videodaki kişi benim de şu telefon ile yada şu kamera ile çektim de. Gerekirse kanıt videosuda çeker gönderirim size de. Türkçe yaz bunlarıda 2 yada 3 güne kesin sonuç alırsın.

Öncelikle bir video nasıl ünleme yakalanır onu öğrenmemiz lazım.

Kendimi çekmiştim ben. Ekran kaydı pek garanti olmaz. Ekran kaydı olarak kullandıgın programların felan ticari kullanım lisansları cart curtu felan olayı var. Çek kendini işte 1 dakika boyunca saçmala birşeyler yap. Özelden yükle itirazınıda video özeldeyken yap genel yapmana gerek yok. Ben öyle yapmıştım. İtirazada bu videodaki kişi benim de şu telefon ile yada şu kamera ile çektim de. Gerekirse kanıt videosuda çeker gönderirim size de. Türkçe yaz bunlarıda 2 yada 3 güne kesin sonuç alırsın.

Hocam ben de aynı şekilde kendim çektim 30 sn lik 1 dk lık videolar.İtirazda çektiğim alanın farklı açılardan fotoğraflarını ekledim. 5 gün geçti hala cevap yok.Kendimi çekip öyle itiraz ediyim bi de olmadı, teşekkürler.

Benim deneyimim şu şekilde oldu. Bugünkü yüklememizde bir kaç ünlem çıkınca ertesi gün sabah 10:00 suları mailler düşmeye başlıyor. O saate kadar videoların çoğu dolar yanıyor. Maillerden sonra kanalın ünlem sayısı çoğalıyor. Sizde farklı da olabilir bilemem.

youtube , spamı durdurdum düşüncesine kapıldıysa . Bu seferde kanal çöplüğü başlar. Kanal açarsın içine 100 video 300 video atarsın bazı tekniklerle geçirebilirsin. adsenseye baglamadın mı dolar işareti yanıyor 2 gün geçirebildiğin kadar video yüklersin. sonra adsenseye baglarsın . ondan sonra video atarsın 3 5 tane baktın ünleme düşüyor yeni kanal açarsın aynı işlemleri ona yaparsın kanalların baglı kalır adsenseye. 500 tane ye yakın kanal baglayabiliyorsun ne de olsa. kanal çöplüğü oluşur kısacası . benim düşüncem bu yönde .

Hocam ben de aynı şekilde kendim çektim 30 sn lik 1 dk lık videolar.İtirazda çektiğim alanın farklı açılardan fotoğraflarını ekledim. 5 gün geçti hala cevap yok.Kendimi çekip öyle itiraz ediyim bi de olmadı, teşekkürler.

Hocam kendini çek 1 dakika boyunca yüzün net görülsün sesinde öyle. Konuş saçmala sonra yükle ünlem gelecektir zaten. Ünleme tıkla orjinal içeriğimdir olanı seç bu videodaki kişi benim de videyouda ne ile çektiysen onu yaz gönder.
Sonra ''olası yorumlar için inceleniyor'' olcak video.

https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=videoidiniyapıştırburaya=tr-TR

Sonra bu yukarıdaki linkte video idini yapıştır olarak yazdıgım yere videonu izlemeye girdiğin zaman eşittirden sonra olan video idini kopyala ve linke git. Burasıda dosya göndermeli itiraz yeri. Burayada bilgilerini gir kanal ismini gir sonra itiraz yerine aynı şeyleri yaz videodaki kişi benim felan de. Sonra dosya gönder yeri var orayada kanıt videonu gönder. Kanıt videonuda 40 saniyelik çek deki : ''Merhaba youtube bu benim videomdur. Bu videodaki kişi benim. Videomun para kazanmaya açılmasısnı istiyorum de'' sonra dosya yerine bu kanıt videonu yükle ve gönder.

Bu dediklerimi doğru bir şekilde yaparsan 2 güne aktif olur para kazanman. İyice oku ve iyice anla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri