Ünlemin çıkma nedeni (şahsi fikrim)

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
YouTube Ünlemi bence Parnerlik için çıkardı.

Ünlem teknolojisini yeni bulmuş olmasi çok saçma, koskoça YouTube daha önce bunu yapamaz mıydı?
YouTube'den indirilen videoyu tekrar yükleyince bu video'nun YouTube'den indirilmiş olduğunun farkında değil miydi?
Tabiki farkındaydı ve aklında bulunan Partnerliği çıkarttı.
Ünlem sorunu yüzünden millet partnerliğe yöneldi.
Ünlemi çıkardı ve partnerler çoğaldı partnere bağlanan kanallar arttı.

YouTube hedefine ulaştı.

google ünlemi çıkarmasaydı botlar şuan youtubu çöplük haline getirmişti. bir video arıyorsun elli tane çıkıyordu, millet botla bas basabildiğin tekniğiyle aynı kanalı onlarca defa kopyalıyordu. şükür bitti o dönemler. ünlem'e youtube içinden editsiz çare bulan ciddi miktarlar kazanabilir.

Son düzenleme:
partnerliğin adsenseden extra olarak youtube a ne gibi bi avantajı vardır. ödemelerin üzerine yatmak daha kolay oluyor diyemi youtube herkezi partnerliğe yöneltiyor?

Adsense, biliyor musun bilmiyorum Google'ye ait bir hizmet. Neden bizleri Adsense yerine partnerliğe yöneltsin?

Ünlem olayı tamaen saçmalık dengesizce ne yaptıklarını bilmeden yapılmış birşey. Madem videonun sahibi değilsek ünlem gelecekse o zman bunca insan nasıl dolar yakıyo. Saçmalık bi iş yapmaya çalıştılar o bile tam olmadı. Yine çatır çatır yakıyoz dolarları. Henny e selamlar

Yazınızı şu anki mevcut durumda destekliyorum.
Partnerlerin (Quizgroup gibi kaliteli bir partnerin bile) video açıklamalarına link yerleştirmeleri, boş kanal kabul etmeleri gibi durumlar da bu durumu kanıtlar nitelikte.
Fakat ne zaman partnere de ünlem gelir o zaman işin içinde başka bir iş var deriz.

Youtubenın tek amaçı para kazanmak ugruna spam yapanlara karsı bir sistem yapmaktı ve hedefine ulastı. xxx yazdımı 30 video aynı olmuyor.

Spam youtube un isine geliyor, cunku hak sahibi videosunu youtubede yayinlamiyor, ama spamci bisekilde yukluyor ornek:recep ivedik4.

o değilde farkettiğim bir şey her yüklediğim video da ünlem çıkıyor. paintte karalama yaptım 5 sn. video yaptım resmi ünleme düştü bunun nedeni nedir bu durumdan nasıl kurtulabilirim ?

Çok alakasız bir önerme.
Google neden aracı kullansın?
Google'ın amacı SPAMI en aza indirgemek, bitirebilirsede bitirmek.
O yeni taktikler çıkarttıkça bizde yeni taktikler çıkartıyoruz. . .

Youtube sana diyo ki arkadaş ya özgün ol sadece 1 kanalla idare et olmadın mı tamam sen bilirsin videonu yükledin ünlemi basarım ünlemi geçtin kanalını kapatırım olmadı videonu indexden düşürürüm oda mı olmadı sen merak etme videoların flag yer benim botlarımda engeli basar hiç merak etme :)

bence partnerlikle alakası yok ama şununla alakası olabilir. masrafları çok arttı şirketin. para kazanma mevzusundan önce youtube'a video yükleyen var mıydı aramızda? bence yoktu. senede belki bi tane güzel müzik ya da komik video bulursak atıyorduk öylesine.

şimdilerdeyse yüzlerce aynı video değil aynı kanal mevcut. bi videodan bi tane olmasını istemiyor youtube. onlarca olabilir sorun değil diyor ama binlercesine karşı çıkıyor.

videolardaki düzenlemeler ise işlerine yaradı. bir video arayınca videoların zamanlarının üzerinde oynandığından hepsi 5 dakikalık değilde 4 dakikalık 6 dakikalık videolarda çıkıyor. insanlar alternatiflerde neler var diye bakmaya başlıyor. bu da daha fazla reklam döngüsü demek google için.

partnerlere de bir darbe gelecektir muhakkak. bugün olmadı 1 yıl sonra muhakkak sınırlamalar olacak.

o değilde farkettiğim bir şey her yüklediğim video da ünlem çıkıyor. paintte karalama yaptım 5 sn. video yaptım resmi ünleme düştü bunun nedeni nedir bu durumdan nasıl kurtulabilirim ?

ya youtubedeki videonun aynısını atıyorsun yada kanalın mimlenmiş eger kanalın mimlenmiş ise 1 ay sonra duzelir benimde kanalım mimlenmişti ne atarsam unlame duşuyordu 1 ay sonra felan tekrar denedim duzelmiş yani kısaca youtube gunde 30 40 video atmana izin vermiyor

bence youtube kendi kalitesini düşürmemek için böyle bir şey yaptı. bir günde 20 kanal açıp botla bin tane video atıp ikinci gün aynı buda ayda 600 kanal demek ve youtube çöplükte dönmüştü zaten.
partner konusuna gelince youtube onlarada ödeme yapıyor. partner firmalar aracı görevi görüyor ve bunun üzerinden kesintisini yapıyor. bir kanaldan 500 lira kazanıyorsak adsenseden o parayı alıyorduk ama partnerdede 500 kazanıyorsun ve youtube onada 500 ödeme yapıyor partner kesintisi yapıyor. bence dediğinle pek ilgisi yok...

alakası yok bence hatta ilerde partnerlerede ünlem gelceğini düşünüyorum

beyler partnerlik özel şireket gibi bişey, youtube kaliteli kanalları istiyor spam yapanlarla partnerler uğraşsın istiyor.

Kaliteli kanallar zaten hep güçlü partnerlerde hocam. Ünlemin ve diğer gelen şeylerin amacı hep spamı önlemek. Genellikle her sene başlarında teknoloji haberlerine bakın spam'ın en çok olduğu siteler felan yayınlanıyor. Geçen sene olmuştu youtube'da aşırı derecede spam olduğu açıklanmıştı. Adamlar bunu önlemeye çalışıyor. Arkadaşların dedikleri gibi 100 tane olsun ama 1000 tane olsun istemiyorlar.

YouTube Ünlemi bence Parnerlik için çıkardı.

Ünlem teknolojisini yeni bulmuş olmasi çok saçma, koskoça YouTube daha önce bunu yapamaz mıydı?
YouTube'den indirilen videoyu tekrar yükleyince bu video'nun YouTube'den indirilmiş olduğunun farkında değil miydi?
Tabiki farkındaydı ve aklında bulunan Partnerliği çıkarttı.
Ünlem sorunu yüzünden millet partnerliğe yöneldi.
Ünlemi çıkardı ve partnerler çoğaldı partnere bağlanan kanallar arttı.

YouTube hedefine ulaştı.

Çuk Diye Oturmuş :D

(Parasal ++plus gibi düşünün ve vergi sistemi olarakda düşünüyorum) paypal,google,youtube bunlar birbirlerin yan kuruluşu biraz ileri gidersen derin konulara girecek ,kısacası kapitalizm (satranç oyunu) bizden anca piyon oluyor zamanı geldikçe harcanıyoruz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri