......
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Soldaki menüde bulunan ayarlar kısmından bildirimleri kapatabilirsinonları seyretmeyi sevdiğim için sürekli açık bende
![]()
Hayır 1 clientid yeterliher kanal için ayrı Client Id: mi almak gerekiyor.
tamamdır değerlendireceğimDesteğin için saol. Sen gel şu ilk satışları ilk etapta 1 aylık olarak ekiple bir düşün![]()
hocam deneme yapabilirmiyiz
kullanıcı adı kobra
Neon11 deneme please![]()
Yarin bir denemede ben alayim
Hocam deneme üyelik alabilirmiyim dün gecede istemiştim cvp gelmedi
Nick : Hidan
Bir sorunla karşılaşmıştır, silip yeniden atın.hocam dun deneme amaclı iki video atmıstım iki kanalıma, geceden beri yuklenmemiş. youtube da mı sıkıntı var acaba? işleniyorda kalmış iki videoda
botla 100 video bir kanaldan kopyalayarak videonun basindan ve sonundan kestim kendi kanalima yükledim kanal 1 haftayi gecti ayakta kapanma olmadi.
Hasan hocam paketlerde aylık düzenleme yapacakmısınız. Bot için 3 ay gerçekten uzun bir süre devam etmek isteyen olur istemeyen olur. Bugün aylık paketleri bekliyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.