Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Kanal Al sat hayirli olsun detaylari bekliyoruz [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] :)

test için ekledim vazgeçtiğimde kanalı kaldıracak bir bölüm yok baska sorun göremedim hayırlı olsun :)

1 günlük deneme süresi alabiliyormuyuz?

hocam özel mesaj attımda görmediniz sanırım

üye nick : aliemre

1 günlük denemek istiyorum

hocam 2 gündür hız yerlerde. bi çözüm bulunacak mı buna? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Kanal Al sat hayirli olsun detaylari bekliyoruz @Lastwisher :)
Yanlışlıkla herkese açmışım; daha üzerinde geliştiriyoruz, bitince bildireceğim 2-3 günlük işi var. Çok ince bir sistem gelirştiriyoruz.
test için ekledim vazgeçtiğimde kanalı kaldıracak bir bölüm yok baska sorun göremedim hayırlı olsun :)
:) ben sildim sizin yerinize
1 günlük deneme süresi alabiliyormuyuz?
Tabi kayıt olup kullanıcı adınızı yazın deneme açalım.
hocam özel mesaj attımda görmediniz sanırım

üye nick : aliemre

1 günlük denemek istiyorum
Açtım demonuzu.
hocam 2 gündür hız yerlerde. bi çözüm bulunacak mı buna? @Lastwisher
Üstadım aksine hiç olmadığı kadar hızlı sistem şu anda, çektiğiniz kaynaklara bir bakın yt çalışıyorsanız bana çalıştığınız videolardan atın inceleyeyim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] kendi stoğunuzda olacak mı ? Yoksa kullanıcı kendi arasında al sat mı yapacak. Malum kanal işi sakat iş bi dünya sorunlar oldu.

Yanlışlıkla herkese açmışım; daha üzerinde geliştiriyoruz, bitince bildireceğim 2-3 günlük işi var. Çok ince bir sistem gelirştiriyoruz.

:) ben sildim sizin yerinize

Tabi kayıt olup kullanıcı adınızı yazın deneme açalım.

Açtım demonuzu.

Üstadım aksine hiç olmadığı kadar hızlı sistem şu anda, çektiğiniz kaynaklara bir bakın yt çalışıyorsanız bana çalıştığınız videolardan atın inceleyeyim.

hocam destekten yazdım. çektiğim kaynak youtube

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] kendi stoğunuzda olacak mı ? Yoksa kullanıcı kendi arasında al sat mı yapacak. Malum kanal işi sakat iş bi dünya sorunlar oldu.

hocam bir şey sorucam kanal ekleme bölümünde 1 tane kanal ekledim ve o kanalın apisi ekledim yalnız
ikinci kanalı ekledim ama api düzenle dediğimde 1 önceki eklediğim kanalın apisi var orada 2. kanalında apisi girmek lazım ama nereye ?

yada yanlıs mı düşünüyorum ?

tmm normal kanalı eklemem yeterli oldu ama nasıl oldu bilmiyorum acıkcası ,

birde ben firefox eklentisi ve bu ünlem ve para kazanma yakma olaylarını sevdim bu 2 si en cok kullanıcıgım durumlar

hangi paketi almalıyım ?

Son düzenleme:
hocam bir şey sorucam kanal ekleme bölümünde 1 tane kanal ekledim ve o kanalın apisi ekledim yalnız
ikinci kanalı ekledim ama api düzenle dediğimde 1 önceki eklediğim kanalın apisi var orada 2. kanalında apisi girmek lazım ama nereye ?

yada yanlıs mı düşünüyorum ?
Her kanal için yapmıyorsun bir defa yaptıktan sonra eklersin tüm kanallarını

birde ben firefox eklentisi ve bu ünlem ve para kazanma yakma olaylarını sevdim bu 2 si en cok kullanıcıgım durumlar

hangi paketi almalıyım ?
Video editör özelliği gold paketten başlıyor şimdilik sana yeter biraz elin alışsın ilerde ihtiyaç duyarsan yükseltirsin.

Kullanıcı adım: jebi, 1 günlük deneme süresi yüklerseniz sevinirim :) Teşekkürler

kanallarım bölümü ne kadar zamanda bir kendini güncelliyor attığım videoların sayısını ana bölümde göremiyorum.

bot çok yavaş neden böyle 30dk 2-3 uzun video anca atıyo 1 saat üstü neden böyle ?

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

yt - yt çalışıyorum 1-1.5 saatlik en uzun video 10 videoyu 3 saat üzerinde atıyo bu mu hocam hız yerlerde sürünüyo bence sınırlama getirilmeli işlemeye

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
1-Video yükleme limitlerinde yükleme aralığı en düşük yarım saatte bir var, dkda bir yada 5-10dkda bir eklermisin.
2-Videoyu kırptığımızda orijinal video 1080p olsa bile 360p olarak yüklüyor.
3-Youtube analytics api açık ama istatistikler güncellenmiyor. Bunlarla ilgilenebilirmisin.

Son düzenleme:
ya arkadaş bu botto mı bi skınıtı var bende mi sadece bende mi bu kadar yavaş yüklüyo 3-4 uzun videoyu max. 2 saatlşk 3 saatte atıyor diyorum yok mu bu sıkıntıyı yaşayan herkes memmun mu bottan

bot çok yavaş neden böyle 30dk 2-3 uzun video anca atıyo 1 saat üstü neden böyle ?

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

yt - yt çalışıyorum 1-1.5 saatlik en uzun video 10 videoyu 3 saat üzerinde atıyo bu mu hocam hız yerlerde sürünüyo bence sınırlama getirilmeli işlemeye
Youtube sunucularindan dolayi bot gayet hizli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri