Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanlışlıkla herkese açmışım; daha üzerinde geliştiriyoruz, bitince bildireceğim 2-3 günlük işi var. Çok ince bir sistem gelirştiriyoruz.Kanal Al sat hayirli olsun detaylari bekliyoruz @Lastwisher![]()
test için ekledim vazgeçtiğimde kanalı kaldıracak bir bölüm yok baska sorun göremedim hayırlı olsun![]()
Tabi kayıt olup kullanıcı adınızı yazın deneme açalım.1 günlük deneme süresi alabiliyormuyuz?
Açtım demonuzu.hocam özel mesaj attımda görmediniz sanırım
üye nick : aliemre
1 günlük denemek istiyorum
Üstadım aksine hiç olmadığı kadar hızlı sistem şu anda, çektiğiniz kaynaklara bir bakın yt çalışıyorsanız bana çalıştığınız videolardan atın inceleyeyim.hocam 2 gündür hız yerlerde. bi çözüm bulunacak mı buna? @Lastwisher
Yanlışlıkla herkese açmışım; daha üzerinde geliştiriyoruz, bitince bildireceğim 2-3 günlük işi var. Çok ince bir sistem gelirştiriyoruz.
ben sildim sizin yerinize
Tabi kayıt olup kullanıcı adınızı yazın deneme açalım.
Açtım demonuzu.
Üstadım aksine hiç olmadığı kadar hızlı sistem şu anda, çektiğiniz kaynaklara bir bakın yt çalışıyorsanız bana çalıştığınız videolardan atın inceleyeyim.
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] kendi stoğunuzda olacak mı ? Yoksa kullanıcı kendi arasında al sat mı yapacak. Malum kanal işi sakat iş bi dünya sorunlar oldu.
Her kanal için yapmıyorsun bir defa yaptıktan sonra eklersin tüm kanallarınıhocam bir şey sorucam kanal ekleme bölümünde 1 tane kanal ekledim ve o kanalın apisi ekledim yalnız
ikinci kanalı ekledim ama api düzenle dediğimde 1 önceki eklediğim kanalın apisi var orada 2. kanalında apisi girmek lazım ama nereye ?
yada yanlıs mı düşünüyorum ?
Her kanal için yapmıyorsun bir defa yaptıktan sonra eklersin tüm kanallarını
Video editör özelliği gold paketten başlıyor şimdilik sana yeter biraz elin alışsın ilerde ihtiyaç duyarsan yükseltirsin.birde ben firefox eklentisi ve bu ünlem ve para kazanma yakma olaylarını sevdim bu 2 si en cok kullanıcıgım durumlar
hangi paketi almalıyım ?
Youtube sunucularindan dolayi bot gayet hizli.bot çok yavaş neden böyle 30dk 2-3 uzun video anca atıyo 1 saat üstü neden böyle ?
---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------
yt - yt çalışıyorum 1-1.5 saatlik en uzun video 10 videoyu 3 saat üzerinde atıyo bu mu hocam hız yerlerde sürünüyo bence sınırlama getirilmeli işlemeye
Youtube sunucularindan dolayi bot gayet hizli.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.