Üyelik Alınmasın ve Konular Gözükmesin

bende katılıyorum yönetimin üyelikleri durdurması veya çok büyük bi engel koyması lazım . +1

1sene sonra görürsünüz para kazanabilecekmiyiz arrık o kadae kötü hal aldı ki özellikle çizgi film sektörü kimsenin kanalı 1 gün ayakta kalmıyo herkes birbirine saldırıyo kategori bomboş oluyo kim yüklerse anında iniyo hiçkinse kazanamıyo. Bu diğer kategorilere de sıçrayacak göreceksiniz. Benim sülalem raad ayaklarında olanlar gün gelecek kim rahat görecez

Öğrenmek isteyen her türlü öğreniyor bu saatten sonra bu forumda üyelik açıkmış kapalıymış fark etmez. Kaldı ki kapansa bile, yt'dan nasıl para kazanılacağı hakkında bir sürü yazı mevcut internette, artık önü kesilemez. Tek yapılacak iş flagcıların az olduğu kategorilere yönelmek 2 kere çizgi film kanalı açtım 1 er hafta sürdü getirisi desen pek yoktu. Bende farklı kategorilere yöneldim şu anlık kafam rahat.

Katılıyorum. Güzel bir öneri. Ama tamamen üye alınmasın olayı biraz katı olur. Yaş kısıtlaması bir şekilde getirilmeli ve üyelik alımı çok zorlaştırılmalı. Üyelik ücreti abartı olmalı öyle 20 tl falan değil abartı bir rakam olmalı. O rakalmla abone olan üyeliğinin değerini daha çok bilir ve adam gibi takılır.

Forum yönetimi gelecek üyelerden premimum hesap satma düşüncesinde de olabilir onlarda haklı ama eğer spam patlarsa forumada kimse gelmez ve forum biter. Bunuda düşünmek lazım..

kapatın abi toptan üyeliklerde paralı olsun üye olanlar en az aylık 10 tl versin para derdiniz de olmaz sizin. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

flag olaylarına bız care bulamayız,ytparada bulamaz,bu ıs youtube bıtıyor bence,youtube bu ıse el atacagını sanmıyorum,

benım tavsıyem youtube kanalsız duzgun maıllerımızden bu konuyla alakalı maıl atılması fıkrınızı beyan etmemız yanı,

bu onerıyı daha oncede sundum arkadasların verdıgı cevap suydu;

oldu bırader youtube biz spam yapıyoruz bızı flaglamayınmı dıyecaz dedıler,
bende hayatta basıralar ozaman dedım,

buarada dıp not:sız sanıyormusunuz kı youtube dunya engelını gecmenıze ızın vermıyor.
youtube spama ızın verıyor cunku kendısıde kazanıyor.

burda kimse anasının karnından youtuber olarak cıkmadı youtube kimsenin tapulu malı da degil bu tarz konuları ve destekcilerini bencil ve bencilliklerine kendilerini haklı cıkaracak sebep arayan insanlar olarak görüyorum

misal cok ihtiyacı olan biri gelecek kaydolacak ögrenecek durumunu düzeltecek 10 kişi ******** diye düzgün 1 kişiyi onların arasına katıp yok saymak hiç dogru gelmiyor bana

son olarak bu forum bu işi serkanın videolarından ve konularından görüp araştırıp ögrenip te o tür videolara ve paylaşımlara söven insanlarla doldu...

Bu isteği belli bir tarihten sonra üye olanların istemesi çok garip..Biz foruma üye olmadan önce kapatılsaydı ne olurdu bir tahmin edin ? Biz 250-300 kişi olduk yeter deselerdi şimdi bir çoğumuz kazanamayacaktık..Üye olup para kazanıyorken kapatılsın demek kolay..Ama buradan para kazanmaya ihtiyacı olan insanlarda var..

Tamam bir önlem alınsın ama bunu forumu dışarıya kapatarak yapılası bencillik olur önlem olmaz..Zaten davetiyeli sisteme dönüldü bunun yanına yaratıcı bir kaç önlem alırsak bu sorunu aşarız..Mesela incubus hocanın bir projesi vardı bu işi gerçekten bilenler bilmeyenlere öğretecekti..Bu proje gerçekleşseydi yeni üyeler sağa sola yönelmek yerine bilinçli bir şekilde kazanacaklardı..

İşin özeti kestirip atmak kolay arkadaşlar önemli olan bilinçli bir şekilde gelişmemiz büyümemizdir

üyeliğin kapanması büyük haksızlık olur ama üyelik almanın zorlaştırılması konusu ciddi ciddi düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Forum ikiye ayrılsın bu forum sayesinde özgüne başlamış ve ilerde Youtube fenomeni olacak çok insan var bu kişilerle spamla ilerleyen 2-3 ay sonra batacak kişilerde var bunların ayrışması için forum ikiye bölünebilir özgün olmayanlardan aylık 5 lira gibi bir ücret lalınabilirki orayada herkes girmesin forumun özgüncüler tarafında takılacakların forumunda ise gmail vs satışı yasaklanabilir

Kesinlikle bencillik sen kapağı atmışsın kafan rahat tabi değil mi? Sen nerde öğrendin?

bu forumlardaki acemiler ve ahlaksızlar ve insan evladı olmayanlardan dolayı hayatımız bir zindan oldu adam videoları alıyor ve kanalı kapatıyorlar ama artık bende değiştim anladıgım kanalın artık yt de yeri yok isterse 1m abone ister 1 m videosu olsun adamlar birde utanmadan burda kral benim diye mesaj atıyolar oyüzden forumun heryeri kapalı olmalı arkadaşlar biz spam çalışıyoruz forumda öle %85 spamcı ama nedense doğal bir iş gibi gösterilip herşey ortada.

1. Uç: Her duyan geliyor, bu işe yatkın olsa da olmasa da, forumdan üç beş birşey okuyor çerçeveydi şuydu buydu. Sonra dalıyor Youtube'a bodoslama. Özgün kanalları kopyalamaya başladılar artık. Hayır izlenim de alamıyor ama çöp ediyor heryeri. Sahte telifi flagı da cabası.

2. Uç: Üyelikler kapatılırsa da ihtiyacı olan ve gerçekten dürüst çalışacak olanlar da arada kaynamış oluyor. Ne kadar da kapatılmasında daha fazla haklılık payı olsa da sonuçta bencillik oluyor bir nebze.

Vel hasıl kelam iki ucu ..... değnek

Bu sadece bir öneridir.
Gitgide yaşı kucuk uyeler gelmekte ve bu işi etrafa yaymaktalar.Ayrıca yeni gelip işi yapmayan kişi telife giriyor.

Bence uyelik alınmasın ve olan konularda uye olmayanlar tarafından okunmasın.

Belkide agır bir oneridir ancak durum kotuye gitmemesi için yaptıgım oneridir.

iSTEK Uzerin anket açılsın dedi arkadaşlar burdan ankete katılabilirsiniz.Forumun anketi sıkıntılı
Straw Poll

Ya üyeliğin banlandı bir şekilde sen napacaksın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri