Üyelik Alınmasın ve Konular Gözükmesin

foruma uzun süre önce kilidin vurulması lazımdı, eğer maddi açıdan bi sıkıntı düşüncesi varsa her ay plat almaya razıyız.

diğer türlü diğer kullanıcılar ytpara dan başka youtube forumlarına kayacak diye de düşünebilirler. hiç bir yer ytpara gibi olamıyacağından tutunabileceklerinide
sanmıyorum.

Ya da açık kalacaksa forumun spam forumu havasından çıkıp YTTALK gibi bi hala bürünmesi lazım bu işe giren adam ne üretiyimde kullanıcılara izletiyim demiyor, hangi içerikte para var diye giriyor artık

Bende aynı fikirdeyim fakat bu tip konuların hiçbirini dikkate almayan yönetim bunu da almayacaktır.

çok fazla konu açıp siteyi googleda ilk sıralara taşıyosunuz hatanın çoğu bizde. uzun metinler yazmayın,etiket girmeyin konu içi de index alıyor. konu dışına uzun uzun metinler yazmayın burası kızlarsoruyor.com,DH konu dışı değil spam forumu

Sonuna kadar katiliyorum ama ayni sekilde acilan diger onlarca konu gibi yonetimden kimse ilgilenmeyecek.

Üyelik almayı toptan kapatmak yerine istenen ücreti biraz daha yükseltip , ücret ödemeden de içeriği göstermemek en iyisi . Benim nacizane fikrim şudur ; arkadaşlar iyi niyetle bildiklerinizi ortalığa anlatmayın . İyice suyu çıktı , insanlar yardım etmeye çalıştıkça iyi niyetler suistimal ediliyor. Tabi ki birbirimize yardım edeceğiz ama iki kelime bilgisayar internet bilgisi olmayan işin değerinin bile farkında olmayan kişilikler bu işi baltalamaktan başka birşey yapmıyor . Bizde mi sağa sola telif atalım , illaha bizde mi bu işi yapılmaz hale getirelim . Sinirler iyice geriliyor emekler yok ediliyor , bu ne kadar daha böyle devam edebilir ? Bu iş böyle devam ettikçe bu forumun bir değeri kalmayacak zaten er ya da geç . Yönetimle ilişkileri iyi olan ve bizim gibi düşünen arkadaşlarımızın onlarla doğrudan iletişime geçmesi güzel olabilir.

Bende katılıyorum bu kadar çok kişi varken bunu isteyen isyana kadar gider bu iş yönetim duy sesimizi :D

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

Katılmıyorum yeni gelen arkadaşlar telife falan yönelmiyor
şöyle bir durum varki bu telif ve flag tayfasını yöneten şahısın eskilerden bu işin kurdu olduğundan eminim o zavallıların suçu yok o yüzden yapman gereken o kişiyi ifşa etmek bu cocuklara suç atmak değil

İşfa etmekmi işfa etsen ne oluyor forumdan işfa diye ban yiyoruz neyden bahsediyosun sen ?

Yt'den kazandığınızı ve yt işini kimseye anlatmayın tek diyeceğim budur :) ister bencillik diyin ister başka birşey ama piyasada zaten yeteri kadar adam var bundan sonrası sadece ytyi mahfetmekten başka birşey yapmaz.

Forumu aydata bağlayabilirsiniz. Aylık 5 lira gibi bir miktar belirlenir. her ay bunu öderiz. böylece forumda sadece aktif üyeler kalır. aydatı ödemeyen pasif hale getirilir ödediği zaman forumu kullanabilir.

Güzel fikir ama 5 lira az bence bebeler okul harçlıklarındn öder geçer. bence aylık 25 lira ideal

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------

Bence doğru değil mesela o yeni gelecek kişilerin yerine koyun kendinizi empati yapın, youtube deniz arkadaşlar binlerce kategori var kimse kimsenin rızkıyla oynamamalı

Adamlar kanalımızı kopyalayıp flag atmayı öğreniyor bizim renderda geçen emekler boşa gidiyor. bizim rızkımız ne olcak :confused:

İçerik Google'a kapatılmalı bence de, gerekiyorsa belli bölümler açılsın sadece üyelik alımıyla alakalı olanlar gibi mesela.

Bu sadece bir öneridir.
Gitgide yaşı kucuk uyeler gelmekte ve bu işi etrafa yaymaktalar.Ayrıca yeni gelip işi yapmayan kişi telife giriyor.

Bence uyelik alınmasın ve olan konularda uye olmayanlar tarafından okunmasın.

Belkide agır bir oneridir ancak durum kotuye gitmemesi için yaptıgım oneridir.

Evet youtube'dan para kazanmayı Serkan abi ve bu forum sayesinde öğrendim, öğrendik.
O zamanlarda başka kimse, bu bilgileri sunmuyordu.
Fakat günümüzde artık her yerde bu konuyu herkes ele alıyor.
Bu forum bunların arasında PATRON olmalı ve prestijini korumalı diye düşünüyorum.
Bunun için önlemler alınması konusunda kesinlikle katılıyorum.

.

bence telif vsyarenin yeni üyelerle alakası yok bu işi çok iyi bilenler yapıyor ki forumda adamlar çekinmeden flaglıyorum diye konu açıyor ve bunuda forumdaki en eski üyeler dahi destekliyor in iyi çöözüm forumdan uzak durmak ve bireysel çalışmak bence.

Zaten belırlı bır asamaya gelmıs kısı forumda eger ıyı nıyetlıyse sadece yardımcı olmak ve yenı gelıslemelerı takıp etmek ıcın kullanıyor. Emın olun suanda forumda acıklanmayan bırcok teknık ve yol var. Ve bu yontemlerı bılen kısıler belkı bencıl dıyebılırsınız ama bu platformda o yontemı anlatsa 1 saatte copluge doner ve kendı kazancınıda rıske atmıs olur.

Herkese Üyeliği Kapatmak Adil Bir Durum Değil. Bence Üyelik Sistemi Değiştirilip Farzı Misal Belli Bir Yaş Üzeri Üyelik ile TC Kimlik Numarası Doğrulamalı Bir Sistem Geliştirilebilir veya Üyelik Formunu Biraz daha Zorlaştırılabilir...

Uyelikler kapatilsin bencede. Yeni uyelerin sucu deyil deniliyor, evet dogru simdilik sucu deyil ! Telif,flag atanlarda ilk zamanlar yeni uyeydi.
Yapilan iyilik telif, flag olarak olarak geri donuyor artik.

Üyelik alınmasın değilde, Hakkaten Liseli taifesi alınmasın foruma.
Hergün birton Ergen foruma zengin olma hayalleriyle üye oluyor.
Açtıkları konuları görünce ya sabır çekip cevap yazmıyorum, Yazınca zaten abuk subuk cevaplar veriyorlar yazdığımızı beğenmeyip.
Google bile +18 diyor Adsense alabilmek için, Forum +13 takılıyor İnci Sözlük Team'in yarısı burda.

Modlar hala yetersiz adamlar Siyaset konusu açıyor forumun yarısı birbirine girmiş konuyu hala açık bırakıyorlar.
Milyon tane Smod var ama bir tanesini forumda bulursan öpte başına koy.

Aslında bilgi öğrenmek, para kazanmak herkesin hakkı. Ama şuan öyle bir duruma gelindiki bu işi yeni öğrenenlerin çoğu kimseye zarar vermeden YT'ye video yükleyip kazanmak yerine, bu işi bir rekabet savaş ortamı gibi algılayıp çektikleri kanalı Flag, Sahte Telif gibi yöntemler ile kapattırmak gibi görüyorlar. Onlara göre bu işten para kazanmanın tek şartı buymuş gibi davranıyorlar.
Hal böyle olunca olan her zaman bizlere oluyor. Bence bu konuyu açan arkadaş ve onu destekleyen arkadaşlar bu nedenlerden dolayı haklılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri