Uzman Spamcı Nasıl Olunur

vds+bot kullanmak sizi uzman spamcı yapmaz benım bılgısayarım yavaş diye vds aldım bot ise hem özgün başlık hemde tekrardan bilgisayarın kasmasıydı. spamcı günde 1000 den fazla video atar tabi bu hunhancarca video atmaktır hiç tavsiye etmem ve çok gereksiz. fazla bilgi vermek istemıyorum çünkü böyle bilgiler hemen suistimal ediliyor

Uzman spamcı dediğin gerektiğinde 10-20 tane VDS ve bot kullanacak günde en az 2 bin-3bin video yükleyecek gerektiğinde iliklerine kadar terliyecek kişi demektir en genel tanımıyla bana göre :D

Bu olabilir mi ? :D
xArXlL.png

şunuda ekliyim kimseden birşey bekleme çünkü herzaman beklemeye mahkum kalırsın. kendin üret yoksa gine uzman olamazsın

İzlenimler çok düşükmüş kardeş :D bu arada dolar yakabiliyormusun kaç gündür ünlemle boğuşuyoruz.

Bugün 100 video yakabildim. Çalışmalarım sürüyor, tam sağlıklı bilgileri toparlayabilirsem foruma açıcam konu rehber amaçlı.. Belki de şanstır bilinmez ama deniyorum şuan.

spamcinin kralıyım..
sadece 1 bot kullanıyorum..
günde 300-500 video atıyorum..
spamde nasıl başarılı olursunuz:
çok araştırma,çok deneme yanılma,çok emek,az uyku,az sosyallik,çok antisosyallik,şans,kısmet..
bunları yaptınız olmadı mı..o zaman bırakın bu işi,gerçek hayata dönün spam ve youtube size göre değil....

valla bana spamcimi denir bilmem 21 adsense 40 a yakin vds bot aylik 1000 e yakin kanal vs vs calisiyom
galiba spami ogrenmeye basliyom:D

Uzman spamcı, aynı zamanda yaptığı spamı kazandıracak video türlerini analiz etmek için kullanmayı bilen kişidir.

Bu sayede genel kategoriler içerisinde kazandıran niş kategorileri tespit etmeye başlarlar.
Hem niş çalışmanın inceliklerini öğrenirler, ve hemde video türlerine, youtube ve adsense yönüyle bakış açısı geliştirirler.

Özgün ve kendi videolarınızı oluştursanız dahi, bu işe spamla başlamadığınız sürece kazanma mantığını kavrayamaz ve nereden ne gelebileceğiniz önceden tahmin edemezsiniz.

Kişisel düşüncem bu şekilde.

40 kanal 40 kategori herbirine günde 2-5 arası video atıp 2 hafta sonra kazancı en yüksek ilk 5 kategoriye yönelip o kategorilerde düzenli çalışıp video at yavaş yavaş bu iş rayına oturmuş olacaktır

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] hergün o kadar adsenseyi kanalı nasıl takip ediyorsun bi sırrı var mı?

Sadece spam videolar değil özgün videolarda ünleme düşüyor cuma günü kendi çektiğim bir özgün video ünleme düştü ya cuma gününden beridir video yüklemiyorum sinirden hatta giriş yapasım yok youtube a.....

Uzman spamcı ne yapar ?
Her videoyu dener. İzlenimlerini bakar. Güncel kanallar bulur. O kanalları aynen kopyalar. 1 ay ödemeyi kazanır(Diğer çoğunlukla kapanacağı için) başka kanal açar ödemesi kesinleşir ödemeyi alır devam eder. Uzun vaadede kazanç yoktur. Vur kaç vardır. Bazen kaçamazsın. Çok abartmaman gerekiyor. Göze batarsan (40.000 50.000TL gibi) rakamlara pek ulaşmamaya özen göster. O ödeme gelcek diyede ümitlenme. Ha ödeme alanlar varmıdır elbette vardır. Ama sana tavsiyem Yarı özgün yarı spam çalışman. Şuan spam bitti. Kimse video yükleyemiyor malesef.

ben denemiştim bi kere olmuyor gelip azına s....yorlar
(taktik anlatmayın ben dersimi aldım, ama arada senin sayende kazanıyorum dediklerinde böyle bi mutlu oluyorsun)

bu ünlem olayı zaten spam yüzünden geldi. Eskiden bir kısım insan iyi kazanıyordu. Bilgileri paylaşanlar oldu b... çıktı. Şimdide sadece bir kısım insan kazanıyor. Değişen pek birşey olmadı sadece kişiler değişti. kazanan yine kafası çalışan oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri