ben youtube partneriyim benim için yapılabilecek birşey varmı ?![]()
Youtube Partneriyim ne demek hocam ?
Youtubenin kendi partnerliği mi ne vardı, adsense yerine ona mı geçtiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben youtube partneriyim benim için yapılabilecek birşey varmı ?![]()
yok hocam yanlış anladın nerden değil neden engelliyoruz.
bir de adwords reklamlarını niye engelliyoruz onlardan para kazanmıyor muyuz biz? başka nerden reklam çıkıyor ki videolarımızda onu sordum.
Youtube Partneriyim ne demek hocam ?
Youtubenin kendi partnerliği mi ne vardı, adsense yerine ona mı geçtiniz ?
yani adsense kullanmıyorum digitalminds'e partnerim aylık paypal'a paramı yatırıyorlar![]()
digitalmindsnet yazın en üstteki siteye girin orada gerekli bilgiler var .Dözelikleri şartları hakkında bilgi verir misiniz![]()
özelikleri şartları hakkında bilgi verir misiniz![]()
yok hocam yanlış anladın nerden değil neden engelliyoruz.
bir de adwords reklamlarını niye engelliyoruz onlardan para kazanmıyor muyuz biz? başka nerden reklam çıkıyor ki videolarımızda onu sordum.
orada engellenen reklamlar,google ın kendi reklamlarıdır diye düşünüyorum ben.yani sana ya az para verir,yada hiç vermez![]()
google bu belli olmaz diyorsun da adwords bence önemli geçenlerde bi niche bulmuştum türkçe versiyonuyla reklam aradım güzel değerler vardı bunları kaçırmamak gerek bence. adwords google a reklam veren şirketler diye biliyorum ben![]()
peki engellemeden oncekı izlenım tık tbm kactı ?
engelledıkten sonra izlenim tık tbm kac ?
paylasır mısın kardeşim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.