VDS Power dan şikayetçiyim.

• Kullanıcı TDWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan disardayim cepten yaziyorum pc ye gecince atarim. Ayrica sen cok durustsun bana bilgilerinizi gonderin mahkemede goruselim hukuk karar versin kim hakli kim haksiz.

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,

Konuyu Oğuzhan arkadaşım facebooktan link olarak gönderdi ve henüz görüyorum. Açıkçası üzülmedim değil. Birilerinin hakkını yediğim söyleniyor. Beni tanıyanlar böyle bir karaktere sahip olmadığımı bilirler.

Önceki mesalarımda da konumda da belirttiğim üzere VDS satışlarını durdurduk. Ve VDS i kapanan şahıslar süreleri dolduğu için kapatıldı ve kapatılmadan önce müşterilere; hizmet süresi bitiminde hizmetinin yenilenmiyeceği şeklinde mail gönderildi.

Hizmet sözleşmemizde de yazdığı üzere vdspower (tuncbilek iletişim) verdiği hizmetlerde müdahale hakkına sahiptir. İbaresi olmasına rağmen mağdur olduğunu düşünen şahıslar benimle iletişime geçip mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda çözüme kavuşabilirler.

İyi forumlar.

benim kullandığım iki vdsin süresi ayın 26 sında dolacaktı.Ancak ayın 17 sinden itibaren kapandı serverlar.bana gelen tek mail ödemeye 10-15 gün kala gönderdiğiniz ödemeniz yaklaşıyor mailiydi. ben para pul peşinde değilim. haber felan vermediniz.durduk yere gitti vdsler ve içindeki her şey.

sonrada çıkıp yok bilmem ne maddesince kampanyayı bitirme hakkına sahipmişsiniz de bilmem ne. şimdi mi söylüyorsunuz bunu. satışa başlarken iyice belirtseydiniz ya benim canım isterse, kafam atarsa işim çıkarsa kampanyayı hemen bitirebilirim şu maddeye göre diye. şimdi mi aklınıza geldi.

yaptığınız tamamen ahlaksızlıktır, ticarete de insanlığı da sığmaz. forum yöneticilerinin de bu konuya el atmasını rica ediyorum.

En ufak hakkınız bana geçtiyse yada benim en ufak hakkım size geçtiyse helal etmiyorum, sizde etmeyin. amacım 1 haftalık paramı geri almak falan değil. amacım durduk yere uğradığımız bu saçma durum ve üstüne de madde gösterilip biz salakmışız muamelesi görmemiz....

Magdur olan kim varsa bana ulassin butun avukat masraflarini ben karsilicam dava acacagim arkadasa

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu ile alakasi olmayan uyelerin mesaj yazmasi durumunda uzaklastirma cezasi verilecekdir bunu tekrar belirtmek istiyorum.

Magdur oldugunu bildiren ile magdur edildigi soylenen kisi haricinde kimse mesaj yazmasin.Konu ile ilgisi olmayip Dahil olan arkadaslara 1 Ay uzaklastirma cezasi verilecekdir lutfen.

ŞUAN AŞAĞIDA BİR YÖNETMELİK PAYLAŞIYORUM. DAHA BİR ÇOK YÖNETMELİK VE MADDE BULUNMAKTA AMA ZATEN BUNLAR YETERLİDİR.

AYRICA DAHA YURTDIŞINDAN ALDIĞIN SUNUCUYU MALİYEYE BİLDİRDİNMİ BİZE YOLLADIĞIN FATURALARI. SONRA TİB E VERİLMESİ GEREKEN EVRAKLARI VERDİNMİ VERMEDİNMİ. SUNUCUYA KURDUĞUN PROGRAMLAR LİSANSLIMI DEĞİLMİ. BUNLARI DA AYRICA DOSYAMDA İSTEYECEĞİM.

İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİNE
DAİR USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖLÜM
Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İlkeler

BU KISIM BİZİ İLGİLENDİRMEDİĞİ İÇİN ÇIKARDIM İSTEYEN İNTERNETTEN BAKABİLİR

İKİNCİ BÖLÜM
İçerik Sağlayıcıları, Yer Sağlayıcıları ile Erişim Sağlayıcılarının
Sorumluluk ve Yükümlülükleri
Bilgilendirme yükümlülüğü
MADDE 5 – (1) Ticari veya ekonomik amaçlı içerik sağlayıcıları, yer sağlayıcıları ve erişim sağlayıcıları, aşağıda belirtilen tanıtıcı bilgilerini, kendilerine ait internet ortamında, kullanıcıların ana sayfadan doğrudan ulaşabileceği şekilde ve iletişim başlığı altında, doğru, eksiksiz ve güncel olarak bulundurmakla yükümlüdür:
a) Gerçek kişi ise; adı ve soyadı, tüzel kişi ise; unvanı ve sorumlu kişiler, vergi kimlik numarası veya ticaret sicil numarası,
b) Yerleşim yeri, tüzel kişi ise merkezinin bulunduğu yer,
c) Elektronik iletişim adresi ve telefon numarası,
ç) Sunduğu hizmet, bir merciin iznine veya denetimine tabi bir faaliyet çerçevesinde yapılıyor ise, yetkili denetim merciine ilişkin bilgiler.
(2) Ticari veya ekonomik amaçlı içerik sağlayıcı, birinci fıkradaki bilgilerle birlikte, yer sağlayıcıya ilişkin tanıtıcı bilgileri, doğru, eksiksiz ve güncel olarak ana sayfasında bulundurmakla yükümlüdür.
İçerik sağlayıcının sorumluluğu
MADDE 6 – (1) İçerik sağlayıcı, internet ortamında kullanıma sunduğu her türlü içerikten sorumludur.
(2) İçerik sağlayıcı, bağlantı sağladığı başkasına ait içerikten sorumlu değildir. Ancak, sunuş biçiminden, bağlantı sağladığı içeriği benimsediği ve kullanıcının söz konusu içeriğe ulaşmasını amaçladığı açıkça belli ise, genel hükümlere göre sorumludur.
Yer sağlayıcının yükümlülükleri
MADDE 7 – (1) Yer sağlayıcı;
a) Yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, Kanun ve ilgili mevzuat hükümlerine göre Başkanlık, adli makamlar veya hakları ihlal edilen kişiler tarafından haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak engelleme imkânı bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla,
b) Sunucu barındırma hizmeti dâhil, yer sağlamakla ilgili hizmetlerinde (a) bendindeki hükümlere uymakla,
c) Yer sağlayıcı trafik bilgisini altı ay saklamakla, bu bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü oluşan verilerin dosya bütünlük değerlerini zaman damgası ile birlikte saklamak ve gizliliğini temin etmekle,
yükümlüdür.

(2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir.
Erişim sağlayıcının yükümlülükleri
MADDE 8 – (1) Erişim sağlayıcı;
a) Herhangi bir kullanıcısının yayınladığı hukuka aykırı içerikten, Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre, Başkanlıkça haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak en-gelleme imkânı bulunduğu ölçüde erişimi engellemekle,
b) Sağladığı hizmetlere ilişkin olarak, Başkanlığın Kanunla ve ilgili diğer mevzuatla verilen görevlerini yerine getirebilmesi için; erişim sağlayıcı trafik bilgisini bir yıl saklamakla, bu bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü oluşan verilerin dosya bütünlük değerlerini zaman damgası ile birlikte muhafaza etmek ve gizliliğini temin etmekle, internet trafik izlemesinde Başkanlığa gerekli yardım ve desteği sağlamakla, faaliyet belgesinde yer alan Başkanlığın uygun gördüğü bilgileri talep edildiğinde bildirmekle ve ticari amaçla internet toplu kullanım sağlayıcılar için belirli bir IP bloğundan sabit IP adres planlaması yapmakla ve bu bloktan IP adresi vermekle,
c) Faaliyetine son vereceği tarihten en az üç ay önce, durumu Kuruma, içerik sağlayıcılarına ve müşterilerine bildirmekle, Kuruma bildirilen kapanma tarihinden geriye doğru bir yıllık süredeki trafik bilgilerine ilişkin bütün kayıtları metin dosyası olarak, log formatlarını açıklamalarıyla birlikte, abone kütük bilgilerini Başkanlığa cd, dvd gibi optik medya ortamında teslim etmekle,

ç) Faaliyete başlamasından itibaren her ay düzenli olarak, her erişim yöntemine ilişkin kullanacağı erişim numaralarını ve toptan hizmet verdiği abonelere ilişkin bilgileri Başkanlığa göndermekle,
d) Başkanlık ile aralarındaki bağlantıdan erişimi engellenecek adreslere ilişkin gönderilecek bilgileri kendi sistemlerinde derhal uygulanabilmesi için, gerekli olan donanım ve yazılımı kurarak lazım olan düzenlemeleri yapmakla,
e) Kullanıcılarına vekil sunucu hizmeti sunuyor ise; vekil sunucu trafik bilgisini bir yıl saklamakla, bu bilgilerin doğruluğunu, bütünlüğünü oluşan verilerin dosya bütünlük değerlerini zaman damgası ile birlikte muhafaza etmek ve gizliliğini temin etmekle,
yükümlüdür.
(2) Erişim sağlayıcı, verdiği hizmeti kullananlara ilişkin bilgilerin başkaları tarafından elde edilmesini ilgili mevzuatta belirlenen esas ve usullere uygun olarak engeller.
(3) Erişim sağlayıcı, kendisi aracılığıyla erişilen bilgilerin içeriklerinin hukuka aykırı olup olmadığını ve sorumluluğu gerektirip gerektirmediğini kontrol etmekle yükümlü değildir.
İdari para cezaları
MADDE 9 – (1) Bu Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen yükümlülüğü yerine getirmeyen içerik sağlayıcı, yer sağlayıcı veya erişim sağlayıcıya Başkanlık tarafından ikibin Yeni Türk Lirasından onbin Yeni Türk Lirasına kadar idarî para cezası verilir.
(2) Bu Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde yer alan yükümlülüklerden birini yerine getirmeyen erişim sağlayıcısına, Başkanlık tarafından onbin Yeni Türk Lirasından ellibin Yeni Türk Lirasına kadar idarî para cezası verilir.

benimde 88.150.232.247 ip li serverim a 10 günden beri bağlanamıyorum !

IP Adresi: 80.243.182.146 olan sunucu 24 aralıkta açılmış 17 ocakta erişime kapanmıştır.söylendiği gibi ne bir süre dolma söz konusudur ne de bilgilendirme maili atılmıştır.arkadaş açık bir şekilde yalan söylüyor bazı arkadaşlarda anlam veremediğim şekilde bu yalanları destekliyorlar.ben de şikayetçiyim.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Sadece ben değil bu adam bir çok insanı mağdur etmiş.

Bence yönetmelikteki şartları yerine getirmeyen resmi olmayan kişilere vds satışı yaptırmayın.

zamanında ban cok ıkıntı yasatmıstı sağolsun.300 lıram çöp olup gitmişti konusunu açtığımda herkesten bir ses çıkmıtı. neyse efendim umarım sıkıntı yaşamazsınız sizler benim gibi

Burda [MENTION=2824]vdspower[/MENTION] arkadasima bir kac sey soylemek istiyorum.

Bu isi,is olarak yaptigin,meslegin olarak yaptigin ve resmi olarak yaptigin belli guzel arkadasim.Yani senin bu hayatdaki ekmek parani kazandigin sektor ve ilgi alanin.Esnaf olmak zordur bunu herkes bilir.Bence sen daha once mesajlarini yoka sayarak,bu arkadaslarin durumlarini,sorunlarini goz onune alarak sakin bir sekilde cozume kavusturman,arkadaslarla en azindan skype ortaminda filan guzel bir dille karsilikli olarak her iki tarafda tartismalara yol acacak konusmalardan kacinarak cozebilirsiniz.

Bence inatlasmanin,isi dahada yokusa surmenin bir anlami yok.Zaten bunca arkadas sizden uyari mail almis olsalardi onlar kendileri yedegini alir yada bir sekilde haberleri olur bu tur konulari acmazlardi.Demekki gercekdne ortada bir sorun varki yaziyorlar.

Bence bu sorunu geri iade yaparak,kendilerine bir ozur dileyerek tatliya baglayip kapatin.Yoksa karsilikli atismalarla bu konu cok surer ve uzar gider.Unutma ki Ozur dilemek ,kucukluk filan degil bir erdemlikdir.

Bence yakisani yapmalisin bir esnaf olarak.

Diger arkadaslarimda lutfen sizlerde biraz sagduyulu olarak konuya yaklasip karsilikli olarak sorunlari cozmeye calisirsaniz en azindan kaybettiginiz dosya ve benzeri seyler gelmesede karsi tarafdan gelecek bir ozurun ve olursa eger iadelerin karsiliginda sizlerinde bu isi tatliya baglayarak sonlandirmasi daha uygun olur.

Saygilarimla.

Burda @vdspower arkadasima bir kac sey soylemek istiyorum.

Bu isi,is olarak yaptigin,meslegin olarak yaptigin ve resmi olarak yaptigin belli guzel arkadasim.Yani senin bu hayatdaki ekmek parani kazandigin sektor ve ilgi alanin.Esnaf olmak zordur bunu herkes bilir.Bence sen daha once mesajlarini yoka sayarak,bu arkadaslarin durumlarini,sorunlarini goz onune alarak sakin bir sekilde cozume kavusturman,arkadaslarla en azindan skype ortaminda filan guzel bir dille karsilikli olarak her iki tarafda tartismalara yol acacak konusmalardan kacinarak cozebilirsiniz.

Bence inatlasmanin,isi dahada yokusa surmenin bir anlami yok.Zaten bunca arkadas sizden uyari mail almis olsalardi onlar kendileri yedegini alir yada bir sekilde haberleri olur bu tur konulari acmazlardi.Demekki gercekdne ortada bir sorun varki yaziyorlar.

Bence bu sorunu geri iade yaparak,kendilerine bir ozur dileyerek tatliya baglayip kapatin.Yoksa karsilikli atismalarla bu konu cok surer ve uzar gider.Unutma ki Ozur dilemek ,kucukluk filan degil bir erdemlikdir.

Bence yakisani yapmalisin bir esnaf olarak.

Diger arkadaslarimda lutfen sizlerde biraz sagduyulu olarak konuya yaklasip karsilikli olarak sorunlari cozmeye calisirsaniz en azindan kaybettiginiz dosya ve benzeri seyler gelmesede karsi tarafdan gelecek bir ozurun ve olursa eger iadelerin karsiliginda sizlerinde bu isi tatliya baglayarak sonlandirmasi daha uygun olur.

Saygilarimla.

Merhaba, ben kesinlikle çözümden yanayım. Önceki mesajımda da yazdığım gibi mağdur olduğunu düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçip iade talep edebilir.

Direk bana ulaşmak isteyenler 507 429 37 33 numaradan ulaşabilirler.

Merhaba, ben kesinlikle çözümden yanayım. Önceki mesajımda da yazdığım gibi mağdur olduğunu düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçip iade talep edebilir.

Direk bana ulaşmak isteyenler 507 429 37 33 numaradan ulaşabilirler.

Bu guzel davranis icin tesekkurler ustad.

Zarara ugrayan yada magdur olanlar da sizi anliyorum verileriniz bilgileriniz gitti ama arkadasda sag duyu ile konuya gerekeni yazmis,iade istiyorsaniz kendisi ile iletisime gecip islemleri baslatabilirsiniz.

Bu guzel davranis icin tesekkurler ustad.

Zarara ugrayan yada magdur olanlar da sizi anliyorum verileriniz bilgileriniz gitti ama arkadasda sag duyu ile konuya gerekeni yazmis,iade istiyorsaniz kendisi ile iletisime gecip islemleri baslatabilirsiniz.

kusura bakmayın ama sizin gibi birisinden bunu beklemezdim adam ne özür diliyor ne birşey yapıyor hala onu savunuyorsunuz. admin olarak resmen kayırıyorsunuz.
başka birisi olsa çok tan banlamıştınız. burdan anlaşılan bu forumda bir daha ticaret yapılmaması.

Ben anlayacağımı anladım arkadaşlar buradan birşey çıkmayacak ben niye sana ulaşim sen bana ulaşsana arayıp özürdilesene. yukarıda bir kusura bakmayın ben haksızdım demek bu kadar mı zor.

kusura bakmayın ama sizin gibi birisinden bunu beklemezdim adam ne özür diliyor ne birşey yapıyor hala onu savunuyorsunuz. admin olarak resmen kayırıyorsunuz.
başka birisi olsa çok tan banlamıştınız. burdan anlaşılan bu forumda bir daha ticaret yapılmaması.

O alıcaklılardan biri sen olsaydın ve sonrasında yönetim banlasaydı. Belki sait hocama ulaşamayıp paranı alamayacaktın. Lütfen tek taraflı düşünmeyelim.

Sevgili arkadasim,ben bu adami banlarsam,siz burda yazar yazar durur,iade alabilecekken iadenize alamaz anca yazdiginizla kalirsiniz.

Amacim her iki tarafda anlassin bir cozum yolu bulup sorun cozulsun.Vdspower ile benim ne hukukum varki ayrimcilik yapacagim veya onu tutacagim.Sacma sapan seyler yazmadan bi dusunun lutfen.

Konu burda acilmis ytpara.com'da,olay bu forumda gecmis,cozumude birak burda olsun.Esas karsilikli olarak her iki tarafida dinlemeden yargilamak banlamak adaletsizlikdir.Kim olursa olsun.

Benimde bu tur konularda bir adaletsizligimi,karsi tarafi dinlemeden cezasini kestigim bir konu koy onume bugun birakacam bu forumu.Laf olsun diye mesaj yazmayin.yazdiginiz mesajlarin ici dolu olsun lutfen.

Ayrica bu forumda ticaret yapilip yapilmamasi ne seni nede beni alakadar eder.Herkesin neyi ne sekilde alacagi yada satacagi kendi insiyatifindedir bizim insiyatifimizde degildir.

Sikatci olan arkadaslar hakli,sonuna kadar hakli okey ama,adam burda,geldi yazdi,iade yapayim diyor.Nasil banlayabilirimki.Bunun eger bu yaptigi hataya bir ceza verilecekse,bunu biz veremeyiz cunki bizden cikti bu is.Kukuk yollari iel araytin hakkinizi daha net soncu alirsiniz.

Bu konudan bu cozumden memnun olmayan varsa gider hukuklami yoksa baska yollami gereken herseyi yapar.Konu actiniz,sorunlarinizi dile getirdiniz,arkadasa ulasilmasini sagladik,kendisi geldi yazdi telefon numarasini koydu,iade yapacagini soyledi vs vs karsilikli atistiniz yazistiniz bir sonuc cikmayinca yonetim taraf tutuyor.Gidin nerde hakkinizi ariyorsaniz arayin.Birde burda konuyu uzatarak isin icinde cikamayinca saga sola camur atmayin.

---------- Mesaj saat 15:45:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:12 civarında gönderildi. ----------

Ya kusurabakmada konuyu yeniden actim sirf bu mesajiniz yuzunden.Cunki diyecegim bir sey daha var.

Bu gordugun insanoglu yani ben,kimsenin hakki yenmesin diye 1 hafta once hic dusunmeden forumu 2-3 gun eski yedegine geri cevirdi.Sirf bir E-book konusunu bir yetkili , muhammed'in istegi uzerine sildi,yarin birgun sikayetci olanlar cikarsa o konu sikayetci olacak arkadaslarin referansi olur diye.Bunu biliyormusun sen.Ve bu konu geri getirilsin diye onlarca uyeyi mesaji konuyu dusnmeden sildim tek kalemde eski yedege cevirdim.Ve bu konuda Bu forumda benle arasi iyi olan,Bu forumda admin olan kisiye aitdi.Ben ayrimcilik yapacak olsam yakin konustugum,bu forumda adminlik yapmis,emek vermis kisi hakkinda birisi sikayetci olur konu referans olur diye geri getirttim dusunmeden.

Sizde kalkmis bana taraf tutuyorsunuz diyorsunuz.Yazik yazik gercekden cok yazik.iste benim salakligim.Ne isim var onla bunla ugrasiyorum milletin hakki yenmesin diye vakitlerimi harciyorum.Herkes yesin birbirini dursun umrumda olmaz diycemde o kadarda vicdansiz degilim,istesemde olamiyorum.Ne haliniz varsa gorun yani ne diyimki daha yaziklar olsun demek geliyor dilimin ucuna ama kendimden utaniyorum o sozu kullanacagim diye geri yazmiyorum.Ne yaparsaniz yapin ama bilmeden herseye burnunuzu sokmayin artik lutfen.

Serkan hocam bu adam geçekten iyi niyetli olsa hiç iade alınmadan da bu sörün çözülürdü. ama adamın alenen art niyetli olduğu belli. adam bizi arayıp kusura bakma deyip memnun edeceğine biz adamın peşinden koşuyoruz. sırf işin içine verileri koymamın nedeni de budur zaten adamın burnu havada işine gelirse hesabı yapıyor. birde bana 25 tl ile beni satın mı aldınız tarzı yapıyor. ben bu saatten sonra burada hakkımı aramayacağım mahkemede arayacağım. 25 tl satın alamadığım arkadaşı ayrı ayır avukatlardan ayrı ayrı dava açarak 25.000 tl zarara uğratacağım. hayatımda hiç bir insandan bu kadar negatif elektrik almadım.

SON KEZ YAZIYORUM. YARINA KADAR KONUDA HATASINI KABUL EDİP ÖZÜR DİLESİN.

YOKSA YARIN DAVA İŞLEMLERİNİ BAŞLATACAĞIM

AYRICA DA RESMİ BÜTÜN BİLGİLERİNİ BURADAN YAZSIN MÜŞTERİLERİNDEN KAÇIRMASIN

EĞER RESMİ BİLGİLERİNİ DE VERMEZSE FORUMDAN DA BANLANMASINI İSTİYORUM. ÇÜNKÜ DÜRÜST ADAM BUNDAN KAÇMAZ.

Herkese Sağlıcakla...

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Serkan hocam bu adam geçekten iyi niyetli olsa hiç iade alınmadan da bu sörün çözülürdü. ama adamın alenen art niyetli olduğu belli. adam bizi arayıp kusura bakma deyip memnun edeceğine biz adamın peşinden koşuyoruz. sırf işin içine verileri koymamın nedeni de budur zaten adamın burnu havada işine gelirse hesabı yapıyor. birde bana 25 tl ile beni satın mı aldınız tarzı yapıyor. ben bu saatten sonra burada hakkımı aramayacağım mahkemede arayacağım. 25 tl satın alamadığım arkadaşı ayrı ayır avukatlardan ayrı ayrı dava açarak 25.000 tl zarara uğratacağım. hayatımda hiç bir insandan bu kadar negatif elektrik almadım.

SON KEZ YAZIYORUM. YARINA KADAR KONUDA HATASINI KABUL EDİP ÖZÜR DİLESİN.

YOKSA YARIN DAVA İŞLEMLERİNİ BAŞLATACAĞIM

AYRICA DA RESMİ BÜTÜN BİLGİLERİNİ BURADAN YAZSIN MÜŞTERİLERİNDEN KAÇIRMASIN

EĞER RESMİ BİLGİLERİNİ DE VERMEZSE FORUMDAN DA BANLANMASINI İSTİYORUM. ÇÜNKÜ DÜRÜST ADAM BUNDAN KAÇMAZ.

Herkese Sağlıcakla...

@Muslera06

Beni kötü niyetli biri olarak görüyorsanız ve hakkınızın yendiği düşünüyorsanız lütfen beni dava ediniz.

Bu konu artik burda cozumlenmeyecegi anlasilmistir,Hukiki yollarla TdWeb hakkinizi arayabilirsiniz.Yonetim olarak biz elimizden geleni yaptigimizi dusunuyorum bu yuzdende bir dolandiriclik olmadigi icin ceza veremiyorum ama dediklerinize katiliyorum hak veriyorum ancak kisinin iade yapabilirim demesinden, konuya ilgi gostermesinden dolayi ceza vermiyorum. Bu uyenin bir daha bu forumda satis yapmasinida engelliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri