VDS üzerinde Camtasia Studio 8 Çalıştırmak

Hocam youplodaer vds render için yeterli olurmu ?

Tavsiye edebileceğiniz bir vds varmı ?

Camtasia kullanan arkadaşlara sorum olacak. Video render süresini kısaltma gibi bir şansımız var mı ya da başka tavsiye edebileceğiniz videoları birleştirirken hızlı yapabilecek bir program?

burdaki dedikleri uyguladım vds hep dll hatası alıyorum dll sonra yeni dll bıktım

dll hatası dll hatası dll hatası dll hatası bu nedir be arkadaşşş arkadaşlar çözümü nedir bunun ya ben nasıl bir şans var arkadaş

Dll desktop service kurulu olmadığı için verir. Wmplayer yok diye. Arkadaş anlatmış.

mobil mesaj

hocam vds de camtasia 8 çalışıyor ama içine düzenlemek için video atamıyorum bi yardımcı olabilirmisin.

hocam vds de camtasia 8 çalışıyor ama içine düzenlemek için video atamıyorum bi yardımcı olabilirmisin.

video türüne baktın mı hocam,belki mkv filandır?bugün ben işler güçlerin son bölümünde söylenen şarkıyı camtasia ile alıcaktım ama videoyu atıyorum atıyorum olmuyor.sürekleyip bırakıyorum,atmıyor videoyu.sonra bi baktım video mkv imiş,avi leri denedim attı.

video türüne baktın mı hocam,belki mkv filandır?bugün ben işler güçlerin son bölümünde söylenen şarkıyı camtasia ile alıcaktım ama videoyu atıyorum atıyorum olmuyor.sürekleyip bırakıyorum,atmıyor videoyu.sonra bi baktım video mkv imiş,avi leri denedim attı.

hocam idm ile indirdiğim dosyaların formatını nasıl değiştircez peki ben idm ile youtube den indirip direk camtasia a atıyorum olmuyor

hocam idm ile indirdiğim dosyaların formatını nasıl değiştircez peki ben idm ile youtube den indirip direk camtasia a atıyorum olmuyor

idm ile youtube dan indiriyorsan mp4,flv vb şekillerde indirir.demek ki senin sorun benimkinden farklı hocam.ama çeviri programı olarak ne kullanıyorsun diyosan allok video joiner kullanıyorum.h264,720p olarak kaydediyorum videoları.

hocam ben camtasia programı çalıştırıyorum yalnız batch render yaparken failed diye hata veriyor bunu çözümü nedir ?

hocam denedim bu seferde videoları seçip next deddiğimde donup kalıyor program

şu özellik ekleme menüleri aynı değil nasıl bu görünüme sahip olucaz ?

Vds camtasia çektiğim birşey çekmedim.Hep hata veriyor 1 tanesinde olsa anlarım diğer vds hata veriyor.Verdiği hatalar

1-Mp4 videoları görmüyor nasıl oluyorsa normal görür
2-Avi ara sıra görmüyor
3-Çalışma durdur hatası veriyor kaldık sıkıntıya arkadaş render yapıyorum sabah kalkıyorum.Hata gelde delirme

Arkadaşlar link verebilirmisiniz.Şu hatalar olmadan vds camtasia kurmak istiyorum.Yoksa deliricem.8.4.3 kurdum hata hata

[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] hocam resimler gözükmüyor, güncelleyebilme ihtimaliniz var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri