Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dll desktop service kurulu olmadığı için verir. Wmplayer yok diye. Arkadaş anlatmış.
mobil mesaj
hocam vds de camtasia 8 çalışıyor ama içine düzenlemek için video atamıyorum bi yardımcı olabilirmisin.
video türüne baktın mı hocam,belki mkv filandır?bugün ben işler güçlerin son bölümünde söylenen şarkıyı camtasia ile alıcaktım ama videoyu atıyorum atıyorum olmuyor.sürekleyip bırakıyorum,atmıyor videoyu.sonra bi baktım video mkv imiş,avi leri denedim attı.
hocam idm ile indirdiğim dosyaların formatını nasıl değiştircez peki ben idm ile youtube den indirip direk camtasia a atıyorum olmuyor
Program a sağ click Windows XP uyumluluk modu etkinleştirilmelidir.hocam ben camtasia programı çalıştırıyorum yalnız batch render yaparken failed diye hata veriyor bunu çözümü nedir ?
Hocam makinede sorun olabilir özel değilse pm atın bakalım.hocam denedim bu seferde videoları seçip next deddiğimde donup kalıyor program
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.