Ve Sonunda... :) (100 Euro'luk Kanal Kapatildi)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
iste bak bu kanal kopyalamadaki (kendi kanalalrinizi) en onemli noktaya degindin aslinda.

Ben bu kanallari 2. telifi yediginde kopyaladimki yeni acilanlara 2 telif yiyen videolari atmadim zaten.Son gelen telifdeki videoda diger kanallarda aktif para kazandiriyor.Hemen gelmez onada sanmiyorum suresi var bence 1-2 ay ama iste bu tur seye dikkat edip unutmamak lazim ki belli bir izlenime vs gelince silin o videoyu uyari almasin.Yada bastan riske girmeyi ndirek silin.Simdilik dursun o telif gelen video diger kanallarda bence ona telif gelmesi icin 1-2 ayi rahat var. :)

Peki Muslera kafanı ağrıttım ama bir soru daha soracağım izninle. Yukarıda da belirtin ya videoyu gizlemek yada silmek arasındaki ince çizgiyi doğru belirlemek lazım diye...Eğer videomuzu youtube kaldırmadan kendimiz silme tercihini kullanırsak o videomuzun kazançları ne olur alabiliyormuyuz.
Bu arada yakında bir beste de yotube için yapacağım bu gidişle, dertlendim yine :D

Peki Muslera kafanı ağrıttım ama bir soru daha soracağım izninle. Yukarıda da belirtin ya videoyu gizlemek yada silmek arasındaki ince çizgiyi doğru belirlemek lazım diye...Eğer videomuzu youtube kaldırmadan kendimiz silme tercihini kullanırsak o videomuzun kazançları ne olur alabiliyormuyuz.
Bu arada yakında bir beste de yotube için yapacağım bu gidişle, dertlendim yine :D
Kendin sildigin videonun lkazancini alirsin.Beste degilde ustad su "Gomdum Ogul Seni Topraga Gomdum" Turkusunu bi seslendirsende dinlesek.Senin sesine iyi gider bu turku. :)

Kendin sildigin videonun lkazancini alirsin.Beste degilde ustad su "Gomdum Ogul Seni Topraga Gomdum" Turkusunu bi seslendirsende dinlesek.Senin sesine iyi gider bu turku. :)

Tamam söz en kısa sürede senin için seslendirip yayınlarım ytparada...

serkan abi çok önemli abi, şimdi 100 $ olan bir kanalım var 3 ihtar var abonesi yüksek video yükleyemiyorum korkudan, şu anda hesap kapanca o para bu ay adsenseye yansırmı abi

2 telifli kanal boştaydı vieo yüklemiyordum ne olur ne olmaz diye kanalı kopyalayıp devam etmek aklıma gelmemişti hiç sağol :D

Evet arkadaslar uzun sureden sonra Youtube yengemiz Adsense Amcamizla konusrak benimde artik 1 kanalimin kapatilmasi gerekti konusunda hem fikir olmuslar ve dun gunluk ortalamasi 100 Euro civari atan yuksek aboneli ve Milyoncuklar olan izlenimlere sahip kanalimi kapatmislar. :)

Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular. :)

Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para. :) Gerci ben kanali komple yedekleyip o kanala kardes kanallar yapmistim her ihtimali dusunerek iyiki onuda yapmisim.Kaybim sadece Abone oldu...

Darisi hic birinizin basina insallah :)

En kotu gunumuz boyle olsun..Durmak Yok Yola Devammm..

Muslera Hocam,,bu işe sayenizde başladım öncelikle Allah sizden razı olsun!!!cevabını bilmediğim bir sorum var-eğer vaktinizi almazsa yanıtlarsanız çok sevinirim..
sorum şu:bir videoya farklı etiket girmek,o videonun kazancını etkilermi,yani kazancı gösterimi düşer mi acaba???

çok üzüldüm, geçmiş olsun Serkan abi inş bir daha olmaz. :S

Evet bence odeyecek sorun olacagini sanmiyorum ama gorecegiz hep birlikde.Odemesede cok onemi yok acisini bu ay cikartiriz,youtube pisman ederiz bu yaptigina :)

Diger soruna gelince,egerki telif sen videolari gizlemeden once atilmissa gizlemeninde faydasi olmaz.Bu cok onemli.Bu yuzden gizlemek yada komple silmek arasinda o an iyi dusunup kazanciniza gore karar vermeniz lazim.

Benimde bu kanalin kapatilmasindaki sebeb bu.Alternatiflerini actigim icin onlarda iyi izlenimler ve kazanc birakmaya basladigi icin 2. uyaridan sonra silmedim videolari dedim gittigi yere kadar.Ve 1 hafta sonra son uyari ile Puff :)

---------- Mesaj saat 14:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:26 civarında gönderildi. ----------

Yok yok cok kanalin olmasinin faydasi iste.Niyemi cok kanal aciyorsun diyelim 200 kanalin var hepsi az cok getiriyor.iclerinden illaki 20-30 tanesini gunluk 50-100 vs atan kanallar oluyor.Birisi gittimi cok koymuyor etkilemiyor seni.Ama iste 3-5 kanalin olupda kazanci yuksek olan kanalin kapatildimi illaki koyar adama.Bu yuzden rahatim :)

aman hocam futbolculardan daha çok kazanıyorsun hırsına azmine sağlık allah daha çok versin.

geçmiş olsun serkan hocam
dün benimde 5 kanal daha gitti seri mail yüzünden içlerinden 1 kanal patlama yapmıştı
dün 150$ getirmişti adsenseye yansıdı kapanan kanalların parası gitmiyordu sanırım geçen ay almıştım çünki acaba bu ay noolacak?

Geçmiş olsun serkan hocam..

Youtube böyle birşey,youtubenın merkezinde olan adamı bile tokatlıyor :)

Youtube affetmiyor abi :)) Geçmiş olsun takmıyoruz son hız devam

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] kanalı yedeklerken diyelim 500 video var. kanal kopyalarken 500 ü birden mi atıyorsun yoksa zamana mı yayıyorsun...

Abi günlük 100 Euro nedir oha gerçekten. :D Ama çok iyi ilham kaynağı oluyorsun bizlere. :D

@Muslera06 kanalı yedeklerken diyelim 500 video var. kanal kopyalarken 500 ü birden mi atıyorsun yoksa zamana mı yayıyorsun...

Aynen hepsini bir anda atar para kaznamalarini aktif eder cikarim.Kim ugrasacak yarim yarim ustad :)

serkan abi çok önemli abi, şimdi 100 $ olan bir kanalım var 3 ihtar var abonesi yüksek video yükleyemiyorum korkudan, şu anda hesap kapanca o para bu ay adsenseye yansırmı abi

Bendede 3 ihtarli icinde 1300 euro olan kanal var hic kapatmadimda silmedimde videolari odemeyi yapar bu ay kapatsada onemi yok onu.Ama yeni video atmiyorum sende atma bence.

Muslera Hocam,,bu işe sayenizde başladım öncelikle Allah sizden razı olsun!!!cevabını bilmediğim bir sorum var-eğer vaktinizi almazsa yanıtlarsanız çok sevinirim..
sorum şu:bir videoya farklı etiket girmek,o videonun kazancını etkilermi,yani kazancı gösterimi düşer mi acaba???

Hayir dusmez hocam aksine faydasi olur..Sahsen bende hep oyle oldu..

Abi günlük 100 Euro nedir oha gerçekten. :D Ama çok iyi ilham kaynağı oluyorsun bizlere. :D

Onemi Yok 1 haftalik 5 kardes kanal,Abilerinin intikamini almak icin saldiriyorlar youtube yengeye ve adsense amcaya :)

pvmss.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri