VeBitcoin Sitesi Açığı Buldum

beyinfirtinasi

Yasaklanmış
Selamın aleyküm, Öncelikle merhaba.

Bundan 3 gün önce vebitcoin sitesinde bir açık buldum bu açıkla da mesela 500tl attıysan bu parayı 1k tl yapabiliyorsun yani 2ye katlayabiliyorsun. Bu açığı yetkili kişiye bildirerek anlattım. Daha sonra akşam beni şirket numarasıyla aradılar ancak açamadım çünkü telefonun hopörleri bozuktu. 10 Dakika sonra normal numarayla aradılar yine açamadım arkadaşımın telefonu ile numarayı aradım ve bana mesaj gönderdiler böyle böyle 20 adet ripple hediye ettik diye. Tamam dedim kapattım. Mesaj içeriği aşağıda 20 ripple değeri de 220TL ediyor :D Az verdiler ama kimsenin hakkı yenmemesi için iyi birşey yaptığımı düşünüyorum.

8YnNLW.jpg

Vrp3zj.jpg

helal olsun, ama 20 ripple hiç yakışıkalmamış bu örnek davranışa göre

kuru teşekkürden iyidir : )

gerçekten çok düşük bug bounty vermişler. en az 1k $ değeri var bu açığın.
tebrikler

Türkiyedeki bazı zümre insanlara iyilik yaparsan karşılığında böyle kötülük görürsün dostum, en az 3 b,n dolarlık bir iyilikti bu! Söylemesen adamların oacaağına incir ağacı dikilebilirdi!

Bende enpara da açık bulmuşdum (Spotify ile ilgili) düzelttiler ama ödül filan yoktu

İstesem günlük 50 lira rahat kazanırdım o açıkla :)

aga bu bittrex de de oldu en son doge yolladığımda 6000 doge yolladım 12000 doge geldi

Memleketteki durustluk mukafatati bu sanirim. Acigi bana soylesen ben daha cok verirdim ��.

qsenide onları da tebrik ederim
edit 2200 tl sanmışım tekrar okudum 220 tly miş :D onları tebrik etmiyorum

harbiden bize söylesen forumca 10k çalışırdı sana :D

harbiden bize söylesen forumca 10k çalışırdı sana :D

:D 220tl Gerçekten az ancak ben hediye vereceklerini bile düşünmeden durumu bildirdim. Hatta deneme amaçlı 300tlyi 600tl yapmıstım. Sitede ki tüm paralarımı çektim şuan.

qsenide onları da tebrik ederim
edit 2200 tl sanmışım tekrar okudum 220 tly miş :D onları tebrik etmiyorum

Allah razı olsun hocam. Büyük açık olduğunu düşündüğümden kimseye söylemedim bile :D

Memleketteki durustluk mukafatati bu sanirim. Acigi bana soylesen ben daha cok verirdim ��.

Herşeyin helali güzeldir hocam :)

aga bu bittrex de de oldu en son doge yolladığımda 6000 doge yolladım 12000 doge geldi

Bitcoin ile ilgili gerçekten sitelerin sayısı çok ve artmaya devam ediyor. Açık olan birçok site vardır diye düşünüyorum.

Bende enpara da açık bulmuşdum (Spotify ile ilgili) düzelttiler ama ödül filan yoktu

İstesem günlük 50 lira rahat kazanırdım o açıkla :)

En iyisini yapmışsınız hocam.

Türkiyedeki bazı zümre insanlara iyilik yaparsan karşılığında böyle kötülük görürsün dostum, en az 3 b,n dolarlık bir iyilikti bu! Söylemesen adamların oacaağına incir ağacı dikilebilirdi!

Facebook'ta ücretsiz reklam verme vardı 1k'lık reklam vermiştim ücret almamışlardı. Bunu bildirdiğim de ise ödül programına dahil değil dediler. Daha sonra bu açığı fixledik size teşekkür ederiz bug bulmaya devam ediniz gibi birşey dediler. Bug bounty programında 10 puan verdiler 100 olunca daha düşük ödül veriyorlar sanırım. Bir arkadaşım 1500 dolar almıstı sadece anket ile ilgili bir bug bulduğunda

Bir açık bildirimi yaptıktan sonra iki türlü yüzsüzlük var firmalar tarafından ;

İlki ederinden az ödül vermesi. Milyar dolarlık firmaların, hayati derecede açıklarını kapatan insanları görmüşsünüzdür. Ödülleri ise ya kendi ürünlerinden birşey yada 5 6 bin $ falan.

İkincisi ise "Sen nasıl açık arar ve bulursun?" diyip sizi komple sistemden engellemeleri ve bunun haricinde azar yemeniz. Bu iki durum da olası.

Bu yüzden açıkların, sistemlere bildirilmemesi taraftarıyım. 20 Ripple tamam şu an için değersiz bir şey. Bundan 1 2 ay sonra n'olur bilinmez. Asıl soru ;

"Neden Ripple :D?"

Arkadaş açık bulmuş insani bir görev olarak bildirmiş, site sahibide bir karşılık vermiş az-çok tartışması saçma.Aynı açığı burada yazan arkadaşların sitesinde bulsan ve iletsen emin ol çoğu bu kadarda vermezdi bol keseden atıyorlar :)

Hocam en iyisini yapmıssın her insan kendine yakışanı yapar sen doğru bir şeyi yaptığın için seni kutluyorum

Şunu anladım yorumlardan, Açık bulursanız sisteme söylemiceksiniz, Ne kadar zarar görürlerse o kadar akılları başlarına gelir sistemlerin, zarar gördükçe açık bulanlara daha çok para ödemek isterler aklınızda olsun beyler! Açık bulanları bedavadan kullanıyorlar şuanda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri