efsane1903
Yasaklanmış
türkiye tamamıyla tarafsız olmalı ve suriye halkına destek olmalıdır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benide düşündüren taraf olayın bu yüzü...Yaklaşan sonumuzun alametleri
İnsanların bina yapmakta birbiriyle yarışmaları
İnsanların ölümü temenni etmeleri
İkisi de hak iddiasında bulunan iki büyük İslâm ordusunun birbiriyle savaşması
İslâmî ilimlerin ortadan kalkması, cehaletin artması
Cinâyetlerin çoğalması, fitnelerin zuhur etmesi
Yahudilerle Müslümanların savaşmaları..
o ısrail ki zamanında 5 arap ülkesiyle savasmıs ve kazanmıs bir ülke... o israile öyle savas acmak kolay değil hocam mlsf...
sende kıyamete bağladın hemen onun gibi bi sürü alamet var onlar gerçekleştimi ki daha kıyameti ön görüyorsun kıyametin ne zaman kopacağını hiç kimse bilemez.
peki hocam pyd ösoya destek vermek ne kadar dogru? bir ülkenin ic meselesine karsımak ne kadar dogru?
o ısrail ki zamanında 5 arap ülkesiyle savasmıs ve kazanmıs bir ülke... o israile öyle savas acmak kolay değil hocam mlsf...
İrana direnemez hocam,Lübnan zamanında haritadan silecekti,BM asker gönderdi araya refah sağlamak için,Bi avuç insan var teknolojileri felan çok güçlü ama iran şu şartlar altında yerle bir eder diye düşünüyorum.
sende kıyamete bağladın hemen onun gibi bi sürü alamet var onlar gerçekleştimi ki daha kıyameti ön görüyorsun kıyametin ne zaman kopacağını hiç kimse bilemez.
kıyametin kopması için deccal, hz isa ve mehdinin yeryüzüne gelmesi lazım
kıyametin en büyük alametleri bunlar
Rusya geri cekilmeye baslamadi ustad,Aksine Akdenize "Gemilerin Dusmani" isimlimi ne Fuzelerle yuklu en buyuk gemisini gonderiyor.Uyuma uyuma dunya savasa girdi sen daha uyuyon
![]()
hocam ben ösoyu korumuyorum ben suriyedeki musluman halkı soyluyor gordunuz gecen kımyasal attı yuzlerce cocuk oldu.
Bu konu hakkinda mesajlarinizi yazabilirsiniz.
Konuyu Siyasete cekerek Hakarete goturen,Bir mesaj sahibinin mesajina karsilik olarak sert ve dusunmeden mesaj yazanlari uyarisiz direk uzaklastiracagim forumdan.
Lutfen artik bu tur konularda seviyeli bir sekilde karsilikli olgunlukla fikir paylasmasini ogrenelim.
Saygilarimla
Şöyle bişeyde var hocam Saydığınız zaatların hiç biri , büyük savaştan önce kim olduklarını bilmeyecek , belkide deccal obamadır , tabi hz mehdi de olabilir bilemem![]()
Hocam son yazdığınız satırla alakalı şunu demek istiyorum: Amerika Irak'a gireceği zaman da operasyonun hedefini şu şekilde tayin etmişti "Saddam Hüseyin kimyasal silah kullanmıştır ve buna karşı cevap vermek ABD için kaçınılmaz olmuştur".Peki sonra ne oldu?Saddam Hüseyin'i idam ettiler ama Irak'tan hemen tası tarağı toplayıp gittiler mi?Hayır.Yüzlerce müslüman kadına tecavüz ettiler.1 milyonu aşkın insan öldü.Yani ABD sınırlı operasyon dediyse inanmayın hocam.Biz bunları damda da gördük duvarda da.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.