Veee Savaş Resmen Başlıyor !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah tayyibin ve onu destekleyenlerin belasını versin !
10 gun sure ile forumdan uzaklastirildi.O kadar mesaj yazildi kimse senin kadar hakarete varan mesaj yazmadi.Birazcik saygi diycemde Saygiyi bilen insan Bela okumaz.Karsit dusuncedeki insanlarda olsa bunlar sonucta Turk yada Musluman.

Yahu adamlar Rus yapımı 4Tane füzeyi yanyana bağlayıp uzaya uydu yollamaya çalışıyor, sen hala kalmış Kuzey Kore diyorsun.
Kuzey Kore dediğin ülke Çinin gazıyla hala Komunist rejimle idare ediliyor.
Fakat halkın %90'ı rejimden ve baştaki elemandan memnun değil.

Kuzey Kore'nin aynı Sovyet Rusya'daki gibi generalleri arasında birçok Ajan var ABD ve diğer ülkelerin.
Adamlar paraya açlar.
Abd kuzey korenin elindeki gücü değil, Kim Yong İL'in donunun markasını bile biliyordur.
O konularda kafan rahat olsun.
:D

bak hocam %90 vs deme bosuna gelip de kesın konusma oyle. hala anlatamamısım sana bunu ne yazık ki bana...
sen adamı yeriyorsun ama senın ulken daha fırlatamıyor.. ADAM EN AZINDAN BIRSEYLER DENIYOR... BU DUNYADA HER BULUS BIR DENEME SONUCU ORTAYA CIKAR.. Armut piş agzıma dus olmaz... Adamları ac ilan ettın ona bakarsan dunyanın hepsi ac.. Sen yeriyorsun bütün ülkeri ama sana sunu da hatırlatmak istiyorum.

Vietnam savası ne oldu? ABD KOCA ülke vietnam nasıl bir ülke? bana buna cvp verir misin? ABD Yok oldu orda...? o adamalrda pirinc yiyor? o adamlarda da silah vs yok güya değil mi? Holywood bakarsan abd kazandı gosterılen bir savas? dediğim gibi ülkeleri kücük görme bence

işte dediğim gibi mantık burda.. İran basit bir ülke kendini övmekten baska bir iş yapmıyor mlsf.. Ne diyelim sonumuz hayrolsun

aslında iran ın basit olmasından çok israil in eşşek gibi yazılım yapması var işin ucunda:D siemens kontrol sistemleri oldukça yaygındır dünyada iranla alakası yok,nasıl araçlarda bosch motronic sistem artık standart bu siemens de aynı şekilde otomasyon sistemlerinde standart gibi.

aslında iran ın basit olmasından çok israil in eşşek gibi yazılım yapması var işin ucunda:D siemens kontrol sistemleri oldukça yaygındır dünyada iranla alakası yok,nasıl araçlarda bosch motronic sistem artık standart bu siemens de aynı şekilde otomasyon sistemlerinde standart gibi.

işte burda aselsan mühendisleri sağolsunlar :) gerçi şehit olan ama intihar etmiş görüntüsü verilen mühendislerimiz var..

yalnız rusya s300 sistemlerini suriye ye verseydi abd kolay kolay roket saldırısı yapamazdı,cruise füzelerini de indiriyor s300 ler:D yeni çıkacak s500 ler hayalet uçakları da indiriyor:D

Bende başladımı diye , haber sitelerini kurcalıyordum 10 dk dır :)

Ben Vurdu Derken aslinda fransiz kanali NRJ12 de izlemekde oldugum Keskin Nisanci filmindeki adam tankin ustundeki herifi anlinin catindan vurdu diycektim ama yazdirmadinizki.

Yaziyi goren butun forum ya yotube kostu video atmak icin ya haber sitesine benim sucum ne :) :D:D:D

bak hocam %90 vs deme bosuna gelip de kesın konusma oyle. hala anlatamamısım sana bunu ne yazık ki bana...
sen adamı yeriyorsun ama senın ulken daha fırlatamıyor.. ADAM EN AZINDAN BIRSEYLER DENIYOR... BU DUNYADA HER BULUS BIR DENEME SONUCU ORTAYA CIKAR.. Armut piş agzıma dus olmaz... Adamları ac ilan ettın ona bakarsan dunyanın hepsi ac.. Sen yeriyorsun bütün ülkeri ama sana sunu da hatırlatmak istiyorum.

Vietnam savası ne oldu? ABD KOCA ülke vietnam nasıl bir ülke? bana buna cvp verir misin? ABD Yok oldu orda...? o adamalrda pirinc yiyor? o adamlarda da silah vs yok güya değil mi? Holywood bakarsan abd kazandı gosterılen bir savas? dediğim gibi ülkeleri kücük görme bence

Haklısın her ülkenin kendine göre numaraları vardır mutlaka

ayeti bulamadım ama aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
Müslümanlar arasında savaş çıkması demek resmen dünyanın sonunu getirmek gibi bişey demektir. Müslümanlar arasında savaş çıkacak.

Oyuna gelmemesi lazım bu ülkenin

Bu konuyu yarın baştan beri okuyacak insan bitti demektir beyler.

Şaka bi yana herkesde kendine göre haklı aslında

Ben ülkeri küçük görmüyorumda, Siz çok büyütüyorsunuz.
Heleki yanlış bilinen 2 ülkeyi.
İran ve Kuzey Kore, sizin gözünüzde bu iki ülke ABD'ye kafa tutan ülkeler.
+ Kozey Kore'nin ülke içinde kullandığı kendi işletim sistemi vadır.
Buda bilinmektedir. ( Red Star işletim sistemi diyor Kore yönetimi )
Sonuçta oda kodlanmış bir sistemdir.
Dünyada kırılamaz denilen nice sistem kırılmıştır.

'' + hiçbir Hollywood filminde Vietnam savaşından zaferle söz edilmez, çünkü Abd orda bir zafer kazanmamıştır.
Bu konuda yanlış biliyorsunuz.
Birkaç kahramanlık öyküsü çekilmiş olabilir ama onlarda bölük yada kişi bazlıdır, ülke bazlı değil.
Kazanmadığın bir savaşı kazanmış gibi göstermezsin. ''

Bizde Tr olarak 4 tane Abd yapımı Füzeyi yanyana bağlayup uydu atalım uzaya başarı diye lanse ederiz.
Kaldki türkiye zaten %100 yerli uyduyu 2020 gibi fırlatmayı hedefliyor.
belki dahada önce olabilir.
Yani Türkiyeyi sürekli küçümsemeyin.
Koreden daha gelişmiş bir ülkeyiz.
Bu konuda zaten kıyas bile yapılamaz.
İllaki onlardan gelişmi olduğumuz kanıtlamamız için Balistik Füzemi geliştirmemiz lazım?

ayeti bulamadım ama aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
Müslümanlar arasında savaş çıkması demek resmen dünyanın sonunu getirmek gibi bişey demektir. Müslümanlar arasında savaş çıkacak.

Oyuna gelmemesi lazım bu ülkenin

Hocam bu ilk olmayacak ki

yakında gaz maskesi spariş vercem ne olur ne olmaz bulunsun

Olay basit , Abd ne Müslümanları düşünüyor ne de sivil halkı. Onların tek derdi şuan berbat durumdaki ekonomilerini ayakta tutmak. Bu sefer oraya kendi askerlerini gönderecek ekonomik güce ve insiyatife sahip değiller. O yüzden ellerindeki piyonları öne sürecekler.
İşin komik yanı Abd nin Suriye'ye girmesi için can atan sözde Müslüman insanlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri