Fressher
Yasaklanmış
işte dediğim gibi mantık burda.. İran basit bir ülke kendini övmekten baska bir iş yapmıyor mlsf.. Ne diyelim sonumuz hayrolsun
basit bir ülke dediğin İran Uranyum zengini.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte dediğim gibi mantık burda.. İran basit bir ülke kendini övmekten baska bir iş yapmıyor mlsf.. Ne diyelim sonumuz hayrolsun
Allah tayyibin ve onu destekleyenlerin belasını versin !
10 gun sure ile forumdan uzaklastirildi.O kadar mesaj yazildi kimse senin kadar hakarete varan mesaj yazmadi.Birazcik saygi diycemde Saygiyi bilen insan Bela okumaz.Karsit dusuncedeki insanlarda olsa bunlar sonucta Turk yada Musluman.Allah tayyibin ve onu destekleyenlerin belasını versin !
Yahu adamlar Rus yapımı 4Tane füzeyi yanyana bağlayıp uzaya uydu yollamaya çalışıyor, sen hala kalmış Kuzey Kore diyorsun.
Kuzey Kore dediğin ülke Çinin gazıyla hala Komunist rejimle idare ediliyor.
Fakat halkın %90'ı rejimden ve baştaki elemandan memnun değil.
Kuzey Kore'nin aynı Sovyet Rusya'daki gibi generalleri arasında birçok Ajan var ABD ve diğer ülkelerin.
Adamlar paraya açlar.
Abd kuzey korenin elindeki gücü değil, Kim Yong İL'in donunun markasını bile biliyordur.
O konularda kafan rahat olsun.
![]()
Aha vurdu beyler..........
aslında iran ın basit olmasından çok israil in eşşek gibi yazılım yapması var işin ucundasiemens kontrol sistemleri oldukça yaygındır dünyada iranla alakası yok,nasıl araçlarda bosch motronic sistem artık standart bu siemens de aynı şekilde otomasyon sistemlerinde standart gibi.
Bende başladımı diye , haber sitelerini kurcalıyordum 10 dk dır![]()
bak hocam %90 vs deme bosuna gelip de kesın konusma oyle. hala anlatamamısım sana bunu ne yazık ki bana...
sen adamı yeriyorsun ama senın ulken daha fırlatamıyor.. ADAM EN AZINDAN BIRSEYLER DENIYOR... BU DUNYADA HER BULUS BIR DENEME SONUCU ORTAYA CIKAR.. Armut piş agzıma dus olmaz... Adamları ac ilan ettın ona bakarsan dunyanın hepsi ac.. Sen yeriyorsun bütün ülkeri ama sana sunu da hatırlatmak istiyorum.
Vietnam savası ne oldu? ABD KOCA ülke vietnam nasıl bir ülke? bana buna cvp verir misin? ABD Yok oldu orda...? o adamalrda pirinc yiyor? o adamlarda da silah vs yok güya değil mi? Holywood bakarsan abd kazandı gosterılen bir savas? dediğim gibi ülkeleri kücük görme bence
bak hocam %90 vs deme bosuna gelip de kesın konusma oyle. hala anlatamamısım sana bunu ne yazık ki bana...
sen adamı yeriyorsun ama senın ulken daha fırlatamıyor.. ADAM EN AZINDAN BIRSEYLER DENIYOR... BU DUNYADA HER BULUS BIR DENEME SONUCU ORTAYA CIKAR.. Armut piş agzıma dus olmaz... Adamları ac ilan ettın ona bakarsan dunyanın hepsi ac.. Sen yeriyorsun bütün ülkeri ama sana sunu da hatırlatmak istiyorum.
Vietnam savası ne oldu? ABD KOCA ülke vietnam nasıl bir ülke? bana buna cvp verir misin? ABD Yok oldu orda...? o adamalrda pirinc yiyor? o adamlarda da silah vs yok güya değil mi? Holywood bakarsan abd kazandı gosterılen bir savas? dediğim gibi ülkeleri kücük görme bence
ayeti bulamadım ama aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
Müslümanlar arasında savaş çıkması demek resmen dünyanın sonunu getirmek gibi bişey demektir. Müslümanlar arasında savaş çıkacak.
Oyuna gelmemesi lazım bu ülkenin
arkadaşım öyle bir şey yok suriye müdahale için uyduruldu yok esad yaptı filan kesin öso nun işi benim şahsi gözlerimlerimden vardığım sonuç
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.