Ama benim vergi borcum olduğu için kendi adıma hesaplara varlık barışı ile yatıramıyorum sanırım
Başkasının adına varlık barışı ile başvurup onun hesabına çekmek gerekiyor bu nedenle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama benim vergi borcum olduğu için kendi adıma hesaplara varlık barışı ile yatıramıyorum sanırım
Tekrar yükselirse bu sefer de alım yapıcan kaçmasın diye
Senin adina western uniondan para gonderilse onada el korlar mi acaba onu merak ettim simdi
---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------
Hayatin kendisi zaten buyuk bir risk hocam, yarin Allah vermesin ölsen kim alacak senin kriptolari? Ben olsam azar azar baska bir hesaba cekerdim ailenden birisine babana yada kardesine.
---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------
adamin 50.000 dolari olsa 1tl dusse zarari 50.000 tl; sen olsan sende tedirgin olmazmisin?
Yok fazlada gözüm yok 7.50 seviyelerine okeyim ben
senin yapacagin tek sey lazim oldugu kadar bozdur gerisini salla. yiyemeyegim paraya tukureyim. Bekle bekle yakinda geberip gidecez sonra o paralara ne olacak kim bilir.
Evin var mi? Araban var mi? Yatirimin varmi?
Vergi borçu gelirse elinden alirlar bunlari paradan önce bunlari düsündünmü? Hic birsey yoksa sikinti yok ozaman parayi azar azar boz ye![]()
Vergi borcun var vatandaşlık borcu değil bu iyice abartılmış. Vergi çocuğa nasıl kalsınkonu dışı olabilir ama sorum şu. vergi borcu çocuğa kadar kalıyor mu? ve bir arkadaşımdan duydum hastanede dahi borcunuz var diye bakmıyorlarmış, devlet kurumlarında işlerini halledemiyormuşsun bunlar doğru mu?
Hacım umarım sözümüze kulak asıp dolarları bozdurmamışsındır![]()
Hacım umarım sözümüze kulak asıp dolarları bozdurmamışsındır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.