Vergi Borcundan Hesaba Haciz Gelir mi

Senin adina western uniondan para gonderilse onada el korlar mi acaba onu merak ettim simdi

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

Hayatin kendisi zaten buyuk bir risk hocam, yarin Allah vermesin ölsen kim alacak senin kriptolari? Ben olsam azar azar baska bir hesaba cekerdim ailenden birisine babana yada kardesine.

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

adamin 50.000 dolari olsa 1tl dusse zarari 50.000 tl; sen olsan sende tedirgin olmazmisin?

Tedirgin olacak adam dolar altın almaz bu kafayla elnizde parayı da hiç edersiniz. Ne kaybettiğin ancak bozdurduğunda ortaya çıkar. 1 tl düştü diye bozduracaksa zaten nereye girerse aynısını yapar ve bozdurur. Olayın özünü kavramadıkça x kişilerin söylemleriyle yola çıkmak yanlış. Şimdi 50.000 zararla çıktı diyelim 2 aya dolar eski seviyesine gelince ne olacak ? O zaman zararı 100.000 olacak. Dolar çıltığı yeri unutmaz sözünü katılıyorum sattırıp sattırıp dipten alıyorlar. Benim fikrim bu herkesin bir fikri var kaybetsen de kazansan da manipülasyonlara kanmadan hareket etmek gerek

Yok fazlada gözüm yok 7.50 seviyelerine okeyim ben

senin yapacagin tek sey lazim oldugu kadar bozdur gerisini salla. yiyemeyegim paraya tukureyim. Bekle bekle yakinda ölüp gidecez sonra o paralara ne olacak kim bilir. Yarinin garantisi yok bari ya biseye yatirim yap yada bozdur kullan. Kenarda bekleyen para bi ise yaramaz kullanmadiktan sonra.

Evin var mi? Araban var mi? Yatirimin varmi?
Vergi borçu gelirse elinden alirlar bunlari paradan önce bunlari düsündünmü? Hic birsey yoksa sikinti yok ozaman parayi azar azar boz ye :)

Son düzenleme:
senin yapacagin tek sey lazim oldugu kadar bozdur gerisini salla. yiyemeyegim paraya tukureyim. Bekle bekle yakinda geberip gidecez sonra o paralara ne olacak kim bilir.

Evin var mi? Araban var mi? Yatirimin varmi?
Vergi borçu gelirse elinden alirlar bunlari paradan önce bunlari düsündünmü? Hic birsey yoksa sikinti yok ozaman parayi azar azar boz ye :)

Üstüme arabam var sadece onun dışında riskim yok. Onu da satacağım yakında. Birşey kalmayacak yani sadece para kalıcak . Fiziki varlık yok üstüme.

konu dışı olabilir ama sorum şu. vergi borcu çocuğa kadar kalıyor mu? ve bir arkadaşımdan duydum hastanede dahi borcunuz var diye bakmıyorlarmış, devlet kurumlarında işlerini halledemiyormuşsun bunlar doğru mu?

konu dışı olabilir ama sorum şu. vergi borcu çocuğa kadar kalıyor mu? ve bir arkadaşımdan duydum hastanede dahi borcunuz var diye bakmıyorlarmış, devlet kurumlarında işlerini halledemiyormuşsun bunlar doğru mu?
Vergi borcun var vatandaşlık borcu değil bu iyice abartılmış. Vergi çocuğa nasıl kalsın :) 5 yıllık zamanaşımı var kanunen

Futbol verdiği toleransı vatandaşa verseler. Hayır duası alırlar.

erdogan_1424.jpg

Maasli bir iste calismiyorsan salla gitsin odeme. Belliki kazancin yuksek vergi borcunda kazancin kadar cikacak ne gerek var elalemi zengin etmeye. At binanceye koy birikim hesabina keyfine bak. Payoner kartini da al diledigin gibi kullan bosver tr bankalarini e hacizi vs

2018'den 2019'a 7,20'den 5,20'lere düştü. merkez bankasında +-100 milyar dolar para vardı. o parayı kullanmakla kalmayıp, swap paraları kullanıldı, bu swap paraları da yetmedi yana yakıla swap yapacak ülke arandı... bankalardaki döviz mevduat hesaplarından merkez bankasının aldığı "zorunlu karşılıklara" girmiyorum... en son 40 tonun üzerinde altın satıldı. tüm bunlara rağmen kur 8,50'ye çıktı. en sonunda o saçma teoriden vaz geçip (faiz sebep enflasyon sonuçtur), piyasaya önceden oranı da sızdırarak politika faizini yükselteceğini söyledi ve bir hafta sonra yaptı. en sonunda dolar kuru 7,50'lere gelebilidi.

adam, damadı ekonomi-maliye bakanı yapıyor. sonra bir şekil de damat istifa ediyor, ortalıktan kayboluyor. bakanlık koltuğuna oturtabilecek bir tane kalifiye adam bulamıyor ya da istemiyor. ki ak parti çevresinde bir elin 5 parmağını geçecek entelektüel adam sayamazsın... bu arada damat devlet yönetiminde sıradan bir adam değil, bunu da bilen biliyor...

bu ülkede an itibariyle ilan edilen tüm sayılar manipülatiftir. Gerçek dışıdır. Enflasyon rakamından tut, döviz fiyatlamalarına ve virüslü kişi sayılarına kadar.

Anayasa mahkemesi kararlarını, alt mahkemelerin bir kısmı (kimin mahkemesi siz tahmin edin) uymuyor. ülkenin ilim-bilim yuvalarında bile yardakçılık, ahbap çavuş ilişkileri gırla, devlet kaynakları yandaşın ve musluğun başındakilerin emrine amade, tek bir hesap sorulamıyor, uyuşturucu baronları senin polislerini, hakimlerini, anayasa uzmanlarını satın alıyor, cinayetler işletiyor, hapislerden kurtuluyor. sen bu ülkenin adaletine güvenebilir misin?

senin 5 sene önceki borcuna kafa patlatıyor, peşine düşüyor. ama yandaşının dünkü vergi borcunu bir kalemde siliyor. sayacak çok şey var. böyle bir ülkenin para birimine de ekonomisine de güvenebilir misin?

asıl konuya yani soruya gelinecek olunursa. varlık barışı yapacaksın. bu kadar basit. önceki gelen ödemelerden kaynaklı vergi borçları içinde bir çaresine bakacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri