Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende son durumu yazayım.
Daha önce yazmıştım 68 ihtar ile yaklaşık 1 Milyon TL ceza yazmışlardı. Sonradan öğrendim ki bu paranın içinde gecikme zammı yokmuş dahaYıllık %20 dediler 2015 e ait bir ceza olduğu için gecikme tutarları ile beraber rakam 2.5 Milyona falan çıkıyor neyse sonuç olarak dün 9 tane dava açtım vergi dairesine süreç için 2 3 sene sürer deniliyor. Gelişmeleri ayrıca paylaşırım.
insanların hayatı kaymış virüsten dolayı çalışamıyor kimse . hala geçmişe dönük vergi derdindeler. Adam akıllı kanun desen o da yok .millet kendi kendine fatura kesiyor bişeyler yapıyor . Çok mu zor her ay gelen paradan vergi almak madem kes her gelen paradan ne kadarsa. Yemin olsun askeriyedeki mantıksızlığın aynısı başımızdaki kafalar..
Bende son durumu yazayım.
Daha önce yazmıştım 68 ihtar ile yaklaşık 1 Milyon TL ceza yazmışlardı. Sonradan öğrendim ki bu paranın içinde gecikme zammı yokmuş dahaYıllık %20 dediler 2015 e ait bir ceza olduğu için gecikme tutarları ile beraber rakam 2.5 Milyona falan çıkıyor neyse sonuç olarak dün 9 tane dava açtım vergi dairesine süreç için 2 3 sene sürer deniliyor. Gelişmeleri ayrıca paylaşırım.
2017 2018 2019da cok ufak da olsa adsense ödemesi aldın mı ? 100 tl bile olsa ?
Tşkler
Görüşmeye gittin mi ?
Benim merak ettiğim, vergi dairesine çağrı ne şekilde yapılıyor? Yani adrese tebligat mı gidiyor? Telefon veya e-mail yoluyla mı ulaşıyorlar? Bir de en geç hangi yıldan itibaren vergilendirme için işlem yapılıyor?
Evet aldım ama bin tl bile değildi o rakamlar
---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------
Gidiyordum kapıdan geri döndüm, arkadaşım hemen gitme dedi, süreci uzatmaya çalış dedi
---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------
Hocam adrese tebligat gönderiyorlar ama beni tebligat ellerinde iken bugün aradılar, gönderemedik tebligatı siz gelin dediler, bende gitmeyi düşünmüyorum, en azından bir süre
Peki cep telefonu bilginize nasıl ulaşmışlar?
Hocam adrese tebligat gönderiyorlar ama beni tebligat ellerinde iken bugün aradılar, gönderemedik tebligatı siz gelin dediler, bende gitmeyi düşünmüyorum, en azından bir süre
Peki cep telefonu bilginize nasıl ulaşmışlar?
gitseniz de gitmeseniz de süreç işleyecek, hiç olmassa gidin görüşün benim fikrim. ben bi sonraki yıl başlasaydı inceleme ödemekten kurtulacak mıydım diye sordum müfettiş samimi bi şekilde evet zaten onun için acele gönderiyorlar, ama 31 aralıkta bile gönderilmiş olsa dosya bana yine süreç aynı şekilde işleyecekti demişti..
Önümüzdeki yıl ne olacak, yeni bir kanun mu çıkacak, bu konuda bilgi verirmisiniz, bu yılın 2021 den farkı ne
Vergi matrah indirimi sanirim
e pa ra vardı bi zamanlar webmoney malesef ona felanda bakıyorlar
2021 de 2015 için zaman aşımı oluyor ondan bahsediyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.