Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

düzeldi atar atmaz yanmaya başladı artık hayırlısı bakalım

Dün açtığım kanala bugün 15 video ekledim, şuanda 4 tanesi hariç hepsinde ışık yanıyor.

Bol yeşil ışıklı günler :) Türk halkı olarak hemen kuşkuya düşmeyi ve dert etmeyi seviyoruz. Yapımız bu. :)

yanıyor gençler hadi gözümüz aydın.. FİGHT! :D

t2gtu.gif
Ekmek çıktı

https://www.youtube.com/watch?v=bjj3d3lf5G4

Gece yeni bir kanal açmıştım.
Sabah kanaldaki tüm videoları seçip, para kazanmayı aktif ettiğim zaman Para kazanmalar aktif olmuyor, İnceleniyor diyerek Yuvarlak sürekli yanıp duruyor.
Bu sorunu yaşayan varmı?

Az önce attığım video 10 dk yı geçti hala inceleniyor, sorun genel mi ?

EDİT: DÜZELDİ ( Para kazanmayı kapatıp açtım )

Şuan ışık problemi yaşayan var mı?

evet :D Ticari kullanım haklarını sağlayın dedi 6 ay sonra :D gri renkte kaldı incelenyoyor da değil

Ben video attım 1 gün önce. Halen inceleniyor diyor kafayı yicem. 1 tane videomda ünlem çıktıydı ticari kullanım şartlarını sağlayın diye o videonun şartlarını sağlayamayınca videonun para kazanması kaldırılmıştı acaba o yüzdenmi oluyor anlamadım gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri