Video Mu Satsam ?

TbmMaster

Yasaklanmış
İşin gücün kanalın vs. yok mu diyen arkadaşlar,kanallarımla ilgilenen ve kardan komisyon alan elemanlarım var bunu baştan söyleyim ve canım sıkılıyor.

Makale satışı gibi video satışı mı yapsam diyorum ? Hazırladığım video kimsede olmayacak,ilk 3 kişiye referanslı sonrasında ücretli olacak şekilde...videoları konuya eklemeyeceğim,pm ile vermeyeceğim,3 referanstan sonra ücret ödendiğinde video yu sahibine teslim edicem.

Videolar ilk etapta türk filmlerinin bazı karelerinin kesilip düzenlenmesi sony vegastan geçmesiyle hazırlanıp para kazanma özelliği aktif oluyor mu olmuyor telif veriyor mu vermiyor mu bakıldıktan sonra satışa sunulacak ?

Videolarında uzunluğuna göre bir fiyat belirlerim atıyorum 2 dakikalık video 5 lira,az önce koskoca bir filmin bütün garanti güldüren sahnelerini kestim biçtim ekledim 2 dakika çıkmadı :)

Ne dersiniz tutar mı ? :) saygılar

Edit : Yarın itibariyle tatile gidiyorum,1 hafta yokum...Ani oldu bu tatil işi,planlanmış bişey değildi,1 hafta kadar sonra geri dönmüş olurum satış konusunuda açarım hemen,kusuruma bakmayın

İşin gücün kanalın vs. yok mu diyen arkadaşlar,kanallarımla ilgilenen ve kardan komisyon alan elemanlarım var bunu baştan söyleyim ve canım sıkılıyor.

Makale satışı gibi video satışı mı yapsam diyorum ? Hazırladığım video kimsede olmayacak,ilk 3 kişiye referanslı sonrasında ücretli olacak şekilde...videoları konuya eklemeyeceğim,pm ile vermeyeceğim,3 referanstan sonra ücret ödendiğinde video yu sahibine teslim edicem.

Videolar ilk etapta türk filmlerinin bazı karelerinin kesilip düzenlenmesi sony vegastan geçmesiyle hazırlanıp para kazanma özelliği aktif oluyor mu olmuyor telif veriyor mu vermiyor mu bakıldıktan sonra satışa sunulacak ?

Videolarında uzunluğuna göre bir fiyat belirlerim atıyorum 2 dakikalık video 5 lira,az önce koskoca bir filmin bütün garanti güldüren sahnelerini kestim biçtim ekledim 2 dakika çıkmadı :)

Ne dersiniz tutar mı ? :) saygılar

sen varsan kesin tutar :D

Uyuyan güzel :D

La yatakta yine rahat duramadın di mi AÇTIN YİNE Bİ KONU :D

özgün video bulmakta acayip bir şekilde zorlanan bir milletiz :) bence tutar.

istersen referans olabilirim :)

cem yılmazın son filminden kesitler koy video 1 haftada 400k izlenir ama telif gelir:)

önemli olan şey gercekten cok ince espriler yakalayıp uygun bir şekilde hazırlayabilmek.

kısa vadede gelecek telifleride gözardı etmemek lazım. çalışmalarınızı buna göre şekillendirirseniz referanslarınız daha kuvvetli olur.

sen varsan kesin tutar :D

Uyuyan güzel :D

La yatakta yine rahat duramadın di mi AÇTIN YİNE Bİ KONU :D

zaten böyle fikirler ya uyurken ya heladayken geliyor aklıma :D eyvallah kardeşim

---------- Mesaj saat 00:37:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:36:56 civarında gönderildi. ----------

cem yılmazın son filminden kesitler koy video 1 haftada 400k izlenir ama telif gelir:)

önemli olan şey gercekten cok ince espriler yakalayıp uygun bir şekilde hazırlayabilmek.

kısa vadede gelecek telifleride gözardı etmemek lazım. çalışmalarınızı buna göre şekillendirirseniz referanslarınız daha kuvvetli olur.

öneriler için teşekkür ederim :)

---------- Mesaj saat 00:39:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:37:25 civarında gönderildi. ----------

özgün video bulmakta acayip bir şekilde zorlanan bir milletiz :) bence tutar.

istersen referans olabilirim :)

:) teşekkür ederim yorumun için,bununla ilgili bir satış konusu açtığımda referans alırım

referans olabilirim çok pis izlenme alırım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri